Tu știi care sunt avantajele accesării unui credit nebancar?

16 Dec. 2021, 09:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
16 Dec. 2021, 09:58 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Eşti într-o perioadă dificilă în care ai nevoie să împrumuţi o sumă oarecare de bani şi nu ştii ce să faci? Nu ştii ce să alegi între un credit nebancar şi unul bancar? Atunci fii sigur că informaţia din acest articol este exact pentru tine! Mai jos îţi prezentăm câteva avantaje ale unui împrumut nebancar, astfel încât vei înţelege de ce trebuie să alegi anume această opţiune în rezolvarea problemelor tale financiare.

1. Împrumut fără implicarea instituţiilor bancare

Nu întotdeauna banca îţi poate asigura confortul necesar pentru îndeplinirea anumitor scopuri, întrucât instituţiile financiare implică destul de multe procese de lungă durată. Fie că vorbim despre cumpărarea unei maşini, o vacanţă planificată demult sau reparaţia în casă, toate necesită investiţii. În acest caz, dacă nu ai ceva bani puşi deoparte, atunci un credit nebancar este soluţia potrivită. Astfel, împrumuturile nebancare devin acum posibile, atât din obligație pentru persoanele care nu mai pot folosi băncile tradiționale, cât și prin alegere, pentru persoanele care doresc să aibă o alternativă.

2. Îl obţii repede

Un alt avantaj al creditului nebancar este rapiditatea cu care îl poţi obţine. În general, împrumuturile nebancare sunt extrem de rapide, iar majoritatea companiilor acordă creditul în maximum 24 de ore. Însă, în cazul în care ai o grabă mare, o alternativă bună ar fi compania de creditare Zoom Credit. La ei, de exemplu, poţi obţine un împrumut rapid în doar 15 minute de la trimiterea cererii.

3. Nu ai nevoie de multe documente

Cu adevărat, un credit nebancar implică mult mai puţine documente decât o bancă obişnuită. Nu e nevoie să pregăteşti un dosar întreg sau să completezi zeci de formulare. De exemplu, există şi companii nebancare unde nu e nevoie de acte care să dovedească veniturile tale. În cazul companiei de creditare Zoom Credit este necesar să ai numai buletinul, fără alte garanţii şi documente inutile.

4. Îl poţi achita în rate convenabile

Un credit nebancar îţi poate permite să achiţi împrumutul în rate cât mai convenabile ţie. Eşti liber să alegi perioada de rambursare, astfel încât să nu îţi afectezi considerabil situaţia financiară din fiecare lună. În principiu, tu eşti cel care alege suma pe care o vei achita lunar, în dependenţă de perioada creditului.

5. Îl cheltui cum doreşti tu

Un împrumut nebancar îl poţi folosi cum doreşti tu, pe când banca te lasă să cheltui banii luaţi doar pentru ceea ce ţi-a fost acordat. Cu alte cuvinte, aceşti bani sunt ai tăi şi nimeni nu te verifică în ce mod, unde şi când aceştia au fost cheltuiţi.

6. Fără comisioane ascunse

Spre deosebire de bancă, o companie de creditare nu implică comisioane acordate de administrare, asigurări sau diferite conturi. Creditele nebancare sunt scutite de costuri suplimentare sau ascunse. Tu plăteşti doar dobânda lunară indicată în contract.

Concluzionând cele explicate mai sus, un credit nebancar îți poate acoperi cheltuielile suplimentare fără găuri în bugetul familiar, în cel mai scurt interval de timp și fără tot felul de documente suplimentare. Soluția problemelor tale este la doar un click distanță, iar din motiv ce suntem în luna cadourilor, Zoom Credit îţi oferă o oportunitate superbă pentru credite în Chişinău! Doar în această lună, poţi beneficia de oferta de 30% reducere din procentul unui credit de consum. Cum funcţionează? Simplu. Tu achiţi 70%, iar cele 30% sunt redirecţionate pentru acţiunile de caritate. Sărbători luminoase alături de Zoom Credit!

P. 

Realitatea Live

26 Apr. 2024, 16:25
 // Categoria: Slider // Autor:  Soroceanu Olga
26 Apr. 2024, 16:25 // Slider //  Soroceanu Olga

În 8 raioane din țară refugiații din Ucraina și moldovenii își croiesc drumul spre succes prin cursurile profesionale oferite de Helvetas Moldova și Asociația pentru Formare Antreprenorială și Dezvoltare. Printre ei se numără și Victoria Covalciucenco, o tânără din Ucraina hotărâtă să-și urmeze pasiunea pentru mașini și să devină mecanic auto.

„Întotdeauna am fost interesată de mașini. Motivația mea este să înțeleg mai bine mașinile, poate în viitor să-mi creez propriul service auto, o afacere, ca să pot avea propriul autoturism și, dacă Doamne ferește se strică, să îl pot repara singură.”

Aceste cursuri, parte a proiectului „Creșterea Rezilienței prin Angajare și Coeziune Socială”, au fost gândire pentru a oferi oportunități de formare și reprofilare profesională pe piața muncii din Moldova,atât pentru localnici, cât și pentru refugiații din Ucraina stabiliți aici. 

„Cursurile profesionale sunt o altă componentă a asistenței pe care o oferă organizația Helvetas, adresată populației vulnerabile, inclusiv refugiaților din Ucraina. Sunt cursuri cu durată scurtă, până în trei luni, ceea ce le face mai accesibile pentru marea parte a populației, care are și alte îndatoriri”, menționează Clara Abdullah, ofițer de comunicare Helvetas Moldova.

Datorită ofertei diverse de cursuri, axate pe cunoștințe practice,, beneficiarii au șansa să își descopere pasiunile și să-și dezvolte noi competențe profesionale într-un mediu propice. Ludmila Bordea participă la cursul de operare a calculatorului,  vrând să demonstreze că rolul de tânără mamă poate fi îmbinat cu cel de studentă și ulterior, cu cel de angajată.

„Vreau să fac o schimbare, să fie mai ușor pe viitor, ca să poți să lucrezi chiar și de acasă. Dacă ești în concediu de maternitate, cu bazele de date se poate munci și de acasă.”, precizează Ludmila.

Cursurile vin în sprijinul participanților cu oportunități de învățare practică, dar și cu suport și inspirație pentru găsirea unei cariere Vladimir Vintilescu, participant la cursul de sudură electrică, vede în această oportunitate  o poartă către un viitor stabil și promițător acasă, în Moldova. E ceva nou și interesant. Deci eu văd în asta viitor.

La moment, peste 300 de persoane beneficiază de cursurile profesionale și de limbi străine, care au loc în raioanele Chișinău, Anenii Noi, Ialoveni, Bălți, Soroca, Drochia, Edineț și Ocnița.

Cursurile de formare profesională sunt oferite în cadrul proiectului „Creșterea Rezilienței prin Angajare și Coeziune Socială”, implementat în consorțiu de Helvetas Moldova și HEKS/EPER Moldova, cu sprijinul Guvernului Elvețian. Partener strategic de implementare: Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău