Un brand hotelier de lux investește în Moldova. A semnat un contract de franciză

26 Apr. 2021, 13:08
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
26 Apr. 2021, 13:08 // Au Bani //  MD Bani

Grupul global de ospitalitate Accor își extinde portofoliul în capitala Republicii Moldova. Grupul a semnat recent un acord de franciză cu un investitor respectat pentru primul hotel internațional de lux de cinci stele sub marca Swissôtel.

Accor continuă consolidarea și extinderea portofoliului său în Europa de Sud-Est, prin semnarea unui acord de franciză pentru un nou hotel internațional de lux de cinci stele construit sub marca Swissôtel, care va avea o importanță deosebită pentru oraș și comunitatea sa.

„Cu o prezență globală de 60 de hoteluri deschise și în curs de dezvoltare, Swissôtel Hotels & Resorts oferă hoteluri de lux contemporane, infuzate cu prospețimea și vitalitatea energiei alpine, înrădăcinate în tradiția ospitalității elvețiene. Respectat pentru designul său inteligent, măiestria calității și abordarea atentă a sustenabilității, Swissôtel le oferă oaspeților săi liniște sufletească pentru a explora lumea, a descoperi adevăratele recompense ale vieții și a îmbrățișa oportunități de a „trăi bine”.”, se scrie în cadrul unui comunicat de presă al companiei.

Brandul este prezent în regiune cu Swissôtel The Bosphorus din Istanbul, Swissôtel Krasnye Holmy din Moscova, Swissôtel Sarajevo. În curând, Accor Group va deschide la București primul Swissôtel – în prezent în construcție – de asemenea, o proprietate emblematică pentru capitala României.

Europa de Sud-Est este una dintre piețele importante pentru Accor, cu multe hoteluri și mărci care vor veni în următorii ani. Suntem încântați să anunțăm semnarea acordului pentru acest hotel emblematic, care credem că va aduce un mare beneficiu orașului, o experiență memorabilă oaspeților săi și motive de mândrie pentru comunitate, a declarat Frank Reul – Vice-President Development Accor Eastern Europe

DESPRE ACCOR

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității, care cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, care cuprinde branduri de lux și premium, soluții care se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți de cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de coworking și multe altele. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de neegalat de mărci proprii și cu aproximativ 300.000 de membri ai echipei la nivel mondial. Peste 65 de milioane de clienți beneficiază de programul de loialitate al companiei, ALL – Accor Live Limitless – care oferă acces la o mare varietate de beneficii, servicii și experiențe. Prin inițiativele sale Planet 21 – Acting Here, Accor Solidarity, RiiSE și ALL Heartist Fund, grupul încurajează practicile pozitive printr-o conduită de afaceri etică, promovează turismul responsabil, sustenabilitatea mediului înconjurător, implicarea în comunitate, diversitatea și incluziunea.  Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public la Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) din Statele Unite. Pentru mai multe informații, vizitați group.accor.com sau urmăriți Accor pe Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram.

Realitatea Live

18 Mai 2025, 10:29
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Ursu Victor
18 Mai 2025, 10:29 // Bani și Afaceri //  Ursu Victor

Ministerul Comerțului din China a impus duminică taxe antidumping de până la 74,9% asupra importurilor de copolimeri POM, un tip de plastic tehnic, din Uniunea Europeană, Statele Unite, Japonia și Taiwan, potrivit unui anunț oficial citat de Reuters.

Cele mai mari rate antidumping, de 74,9%, au fost percepute asupra importurilor din Statele Unite, în timp ce livrările europene se vor confrunta cu taxe de 34,5%.

China a impus, de asemenea, taxe vamale de 35,5% asupra importurilor japoneze, cu excepția Asahi Kasei Corp, care a beneficiat de o cotă specifică de 24,5%.

Au fost instituite taxe generale de 32,6% la importurile din Taiwan, dar Formosa Plastics și Polyplastics Taiwan au beneficiat de rate mai mici de 4% și, respectiv, 3,8%.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO