Utilizatorii Twitter vor putea să modifice tweeturile după ce au fost postate. Compania lucrează la un buton de editare

06 Apr. 2022, 10:36
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
06 Apr. 2022, 10:36 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Twitter a confirmat că lucrează la un buton de editare care ar permite utilizatorilor să schimbe tweet-urile după ce acestea au fost postate, transmite BBC.

Aceasta vine după ce noul membru al consiliului de administrație, șeful Tesla, Elon Musk, i-a întrebat pe adepții săi într-un sondaj pe Twitter dacă doresc această funcție. Mulți utilizatori au cerut de mult timp un buton de editare, dar există îngrijorări cu privire la modul de executare.

Twitter a spus că va începe să testeze ideea în următoarele luni.

Echipa de comunicare a firmei de social media a postat pe Twitter: „Acum că toată lumea întreabă… da, lucrăm la o funcție de editare încă de anul trecut!

Utilizatorii Twitter Blue, serviciul de abonament al platformei, beneficiază de acces anticipat la funcțiile pe care le testează.

În cadrul unei funcții de editare, utilizatorii ar putea remedia greșelile de scriere sau erorile dintr-un tweet fără a pierde răspunsurile, retweeturile sau aprecierile pe care le-a câștigat deja.

Unul dintre reprezentanții companiei a menționat că aceasta este cea mai solicitată funcție de către utilizatori. Cu toate acestea, el a spus că compania explorează cum să construiască funcția „într-un mod sigur”.

„Fără lucruri precum limite de timp, controale și transparență cu privire la ceea ce a fost editat, Editarea ar putea fi folosită greșit pentru a modifica înregistrarea conversației publice”, a spus el. „Protejarea integrității acelei conversații publice este prioritatea noastră.”

În timpul unei discuții din 2018, fostul șef Twitter Jack Dorsey a spus că firma „probabil niciodată” nu va adăuga această funcție pe fondul preocupărilor legate de transparență.

Dar platformele rivale de socializare Facebook și Instagram permit deja utilizatorilor să-și editeze postările, iar noul șef al Twitter, Parag Agrawal, pare deschis la idee.

Elon Musk a început luni un sondaj după ce a dezvăluit că deține un pachet de 9,2% din acțiunile Twitter, ceea ce l-a transformat în cel mai mare acționar al companiei. Marți a fost numit în consiliul de administrație al Twitter. Sondajul a atras deja peste patru milioane de voturi.

Twitter a spus inițial că explorează un buton de editare pe 1 aprilie, dar a fost interpretat pe scară largă ca o glumă.

Realitatea Live

22 Mart. 2023, 17:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Mart. 2023, 17:45 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Reconstruirea economiei Ucrainei, după invazia declanşată de Rusia în urmă cu un an, este estimată în prezent să coste 411 miliarde de euro, de 2,6 ori mai mult decât Produsul Intern Brut al Ucrainei în anul 2022, arată un nou studiu realizat de Banca Mondială, Naţiunile Unite, Comisia Europeană şi Ucraina, transmite Reuters.

Potrivit informațiilor, estimarea acoperă un an de la debutul invaziei ruseşti şi cuantifică pagubele fizice directe provocate infrastructurii şi clădirilor, impactul asupra vieţii şi mijloacelor de trai ale oamenilor precum şi costul reconstrucţiei.

Suma de 411 miliarde de dolari reprezintă o revizuire dramatică faţă de estimarea anterioară de 349 miliarde de dolari, avansată de Banca Mondială în luna septembrie a anului trecut.

Noua estimare vine la o zi după ce Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anunţat că a ajuns la un acord cu Guvernul ucrainean pentru un acord pe patru ani în valoare totală de 15,6 miliarde de dolari. Acordul cu FMI ar putea permite autorităţilor de la Kiev să obţină ajutoare suplimentare, în valoare de miliarde de dolari, de la alte organisme, după ce va fi aprobat de boardul FMI, în următoarele săptămâni.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Potrivit unei evaluări rapide cu privire la nevoile urgente, Ucraina va avea nevoie de 14 miliarde de dolari pentru reconstrucţia prioritară în 2023, ceea ce va necesita o finanţare de 11 miliarde de dolari peste ceea ce este prevăzut în bugetul Ucrainei pentru acest an.

Aproximativ 22% din necesităţile de reconstrucţie sunt în sectorul transportului, în timp ce 17% sunt în domeniul locuinţelor, 11% în sectorul energiei şi 7% în agricultură.

Comparativ cu precedentele estimări, cea mai mare revizuire a fost realizată în ceea ce priveşte necesităţile din sectorul energiei, unde pagubele sunt acum de cinci ori peste nivelul din luna iunie 2022, susţine Banca Mondială. Cele mai mari creşteri au fost în regiunile de pe linia frontului precum Doneţk, Harkov, Lugansk şi Herson, care au fost vizate cu precădere de atacurile cu rachete ruseşti începând din luna octombrie.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău