Va moşteni Harry ceva din averea Prinţului Philip? Trei nume surprinzătoare apar în testament

01 Iun. 2021, 17:02
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Iun. 2021, 17:02 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

După decesul Prințului Philip, majoritatea avearii va reveni familiei sale. Averea sa era estimată la 30 de milioane de lire sterline. Pe lângă familie, Prințul Philip a mai scris câteva nume în testamentul său.

Este vorba despre angajații săi,  secretarul său privat Archie Miller Bakewell, pajul său, William Henderson, şi valetul Stephen Niedojadlo. Toţi cei trei bărbaţi au avut un rol important în ultimii ani de viaţă ai prinţului decedat la vârsta de 99 de ani, secretarul Bakewell obişnuind chiar să-l înlocuiască pe Philip la anumite evenimente la care prinţul nu putea să ajungă, scrie Ok Magazine..

Cei trei bărbaţi au avut chiar şi onoarea de a fi incluşi în cortegiul funerar la înmormântarea din luna aprilie a Prinţului Philip, alături de membri bărbaţi ai familiei regale. Nu este un lucru chiar obişnuit ca membrii familiei regale să-şi includă angajaţii în testament, aşa că acest lucru spune multe despre generozitatea lui Philip.

Cât despre familia lui imediată, cel mai fericit beneficiar al averii sale va fi, cu siguranţă, nepotul Harry, cel care se plângea în interviul acordat lui Oprah că a fost lăsat pe dinafară din punct de vedere financiar de către familia sa.

Mulţi dintre cei care l-au cunoscut pe Prinţul Philip sunt de acord că acesta nu este genul de bunic care să-şi pedepsească nepotul pentru răzvrătire, scoţându-l din testament.

Realitatea Live

01 Iul. 2022, 15:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Iul. 2022, 15:35 // Actual //  Lupu Eduard

Nimic mai groaznic decât războiul. Suntem niște fericiți atât timp cât nu zboară rachete pe de-asupra noastră, prețuiți aceasta. Restul toate pot fi rezolvate, a declarat ministra Sănătății, Ala Nemerenco într-o postare pe Facebook.

Dânsa susține că Ministerul Sănătății deține în Sergheevca, Ucraina un Centru de reabilitare pentru copii. Este un sanatoriu renovat, cu condiții bune, copiii cu probleme de sănătate din Republica Moldova având posibilitatea să beneficieze de servicii medicale de reabilitare pe litoralul Mării Negre.

„Cu regret activitatea lui a fost stopată în perioada pandemică și numai am pregătit planuri pentru reluarea activității, și a venit războiul. În urma atacului Centrul nu a avut de suferit grav, doar geamurile cazangeriei fiind făcute țăndări. Dar cu regret am fost anuntați că 5 colaboratori ai Centrului sunt răniți și unul a decedat, ei toți locuind în clădirea care a fost afectată de bombardamente”, spune Nemerenco.

Ministra a exprimat, familiei colegului decedat, profunde condoleanțe și păreri de rău  … „Acești oameni pașnici au făcut zilele copiilor Moldovei mai frumoase, s-au ocupat de reabilitarea lor cu mult drag si dăruire și le dorim din suflet recuperare totală”.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău