Victoriabank și Mastercard îți aduc căldură cu fiecare tranzacție în noua promoție de iarnă

04 Dec. 2023, 10:50
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
04 Dec. 2023, 10:50 // Slider //  MD Bani

Chișinău, 4 decembrie 2023 – Victoriabank, în parteneriat cu Mastercard, anunță lansarea unei noi promoții pentru perioada 1 decembrie 2023 – 29 februarie 2024, sub sloganul sugestiv „Victoriabank și Mastercard îți aduc căldură cu fiecare tranzacție”.

Pentru a marca spiritul sărbătorilor de iarnă, clienții Persoane Fizice care deschid oricare card #mastercard la Victoriabank vor primi în dar premiul garantat – o cană termos, perfectă pentru a păstra băutura caldă în zilele reci de iarnă. Această ofertă se aplică tuturor tipurilor de carduri #mastercard de debit/credit pentru Persoanele Fizice, inclusiv Mastercard Standard, Mastercard Gold, Mastercard Platinum și STAR Card Platinum.

Pentru clienții existenți, cât și cei noi, fiecare plată efectuată cu cardul de minimum 500 lei va fi o șansă de a intra automat în tombola cu surprize. Premiile lunare vor fi acordate în cadrul celor 3 etape ale promoției. Câștigătorii vor beneficia de câte x10 vouchere în valoare de 1.000 MDL pentru poftele de shopping. Campania va atinge apogeul la final, atunci când va fi desemnat norocosul sau norocoasa care se va alege cu premiului mare – un automobil!

Victoriabank lansează această promoție împreună cu Mastercard, oferind clienților șansa de a câștiga premii atractive și de a simți căldura fiecărei tranzacții în această perioadă specială a anului.

Pentru a beneficia de această promoție, clienții băncii trebuie doar să efectueze tranzacții cu cardurile Mastercard emise de Victoriabank în perioada 1 decembrie 2023 – 29 februarie 2024. Detalii suplimentare privind promoția pot fi găsite pe site-ul oficial al băncii, precum și în toate unitățile băncii.

Despre Victoriabank:

Victoriabank este una dintre cele mai mari și de încredere bănci din Republica Moldova, oferind o gamă variată de servicii și produse bancare atât pentru persoane fizice, cât și pentru cele juridice. Partener de încredere în atingerea obiectivelor financiare.

Realitatea Live

03 Mart. 2024, 10:06
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
03 Mart. 2024, 10:06 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Gazprom, asul din mâneca lui Vladimir Putin, pentru mopolul energetic a raportat vânzări record de gaze în China la final de 2023. Dar laudele preşedintelui rus, trâmbiţate cu mândrie de presa de stat, n-au făcut decât să ascundă criza cu care se confruntă gigantul energetic, care trebuie acum să se confrunte cu pierderea Europei, cea mai mare piaţă a Gazprom, după invazia rusă în Ucraina, scrie Financial Times.

Cercetătorii de la Academia de Ştiinţe din Rusia, controlată de stat, au prezis chiar că rezultatele companiei pentru întregul an 2023 vor arăta că aceasta a încetat să mai fie profitabilă şi că pierderile nete ar putea ajunge la 10 miliarde de dolari până în 2025.

„Gazprom înţelege că nu va mai avea niciodată o poziţie la fel de bună în Europa şi trebui să accepte pur şi simplu acest fapt. Singura cale de urmată acum este să caute surse de venit relativ mai mici şi să le dezvolte treptat, adunând firimituri” a declarat Marcel Salikhov, directorul Institutului pentru Energie şi Finanţe.

Într-un interviu acordat duminică postului de televiziune de stat Rossiya 1, Putin a recunoscut că Rusia a încasat sume serioase mai ales din exportul de energie, dar a negat că ruperea de Europa ar fi cauzat probleme Gazprom.

„Poate că a fost mai profitbail înainte, dar, pe de altă parte, cu cât depindem mai puţin de energie, cu atât mai bine, pentru că partea non-energatică a companiei noastre este în creştere”, a declarat Vladimir Putin.

Deşi Moscova a decis la începutul războiului să reducă livrările de gaze către Europa, o măsură care iniţial a crescut preţurile suficient de mult pentru a compensa scăderea exporturilor, efectul a fost de scurtă durată.

Câştigurile dinainte de taxe au atins un nivel record de 49,7 miliarde de dolari în prima jumătate a lui 2022, dar au scăzut cu 40% un an mai tîrziu, în timp ce profiturile s-au prăbuşit puternic.

UE s-a dovedit a fi mai pricepută în a se aproviziona cu gaze alternative decât credeau mulţi că este posibil – cota Rusiei din importurile de gaze ale blocului a scăzut de la peste 40% în 2021 la 8% anul trecut, potrivit datelor UE – în timp ce preţurile s-au prăbuşit de la vârfurile înregistrate în primele zile ale războiului. UE îşi propune să elimine toate importurile de combustibili fosili din Rusia până în 2027.

Duminică, Putin a declarat că Rusia a făcut faţă cu bine după ce Europa a încetat să-i mai cumpere gazul, explorând rute alternative şi concentrându-se pe propriile eforturi de aprovizionare. Dar, în realitate, acestea nu reprezintă un înlocuitor pentru nevoile UE.

Ţinând cont că gigantul energetic a pierdut Europa, Gazprom a încercat să găsească noi cumpărători, dar acordurile sale din Asia Centrală şi creşterile minore de aprovizionare către China şi Turcia vor compensa doar între 5% şi 10% din piaţa europeană pierdută, potrivit lui Salikhov.

Realizarea oricărei schimbări substanţiale în acest scenariu va necesita investiţii enorme în conducte şi alte infrastructuri pentru a deservi noi pieţe, precum şi implicarea partenerilor externi care nu se grăbesc să se implice în acest pariu.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău