Victoriabank – unica bancă 100% ONLINE din Moldova

02 Dec. 2022, 09:30
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
02 Dec. 2022, 09:30 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Victoriabank scrie din nou istorie în dezvoltarea digitală a sistemului bancar din Moldova. În premieră pe țară, Victoriabank lansează serviciul Digital Onboarding, platformă deschisă pentru fiecare persoană care dorește să devină Client Victoriabank.

Acum doar la Victoriabank poți deschide un cont cu card atașat 100% online, 100% simplu. Totul se întâmplă exclusiv online, iar cardul îl primești direct acasă. Deci zero bătăi de cap, zero comisioane, zero drumuri la bancă.

La baza procesului de Digital Onboarding stau cele mai performante tehnologii de interacțiune digitală, care permit identificarea clienților cu ajutorul tehnologiilor biometrice, inteligența artificială și RPA (Robotic Process Automation).

„Decembrie, de regulă, este cea mai inovativă lună din an pentru Victoriabank. Tocmai în această perioadă lansăm cele mai revoluționare promoții și, mai ales, cele mai accesibile și operaționale noutăți în banking, bazate pe tehnologii noi, pentru clienții și non-clienții noștri. Prin lansarea serviciului Digital Onboarding, unul din cele mai importante proiecte ale anului 2022, clienții noi vor putea solicita deschiderea online a contului curent si emiterea unui card de debit atașat. Ne dorim astfel să ajungem mai aproape de oameni, iar dezvoltarea capacităților de a rezolva orice solicitare de la distanță este prerogativa noastră. Suntem siguri că toți actualii, dar și viitorii beneficiari ai serviciilor Victoriabank se vor bucura de dezvoltările acestea din plin”, a accentuat Ionela Maloș, vicepreședinte Victoriabank.

Serviciul Digital Onboarding este accesibil oricui, care, are buletin de identitate al Republicii Moldova, a împlinit vârsta de 18 ani și deține semnătură electronică avansată calificată.

Înainte de a începe procesul de onboarding:

  • Asigură-te, preventiv, că funcționează webcam-ul și microfonul dispozitivului ales;
  • Ține la îndemână buletinul de identitate, în original;
  • Verifică ora: poți deschide contul online în lei, de luni până vineri, între 08:30 – 17:00.

Ce trebuie să faci în continuare? Accesează pagina Digital Onboarding de pe site-ul Victoriabank, dă click pe „deschide cont online” și parcurge etapele descrise până la apelarea video a unui reprezentant al băncii. Dacă totul a decurs bine, vei primi un sms de confirmare privind finalizarea procesului de Onboarding cu succes. Îți rămâne doar să stai comod acasă și să aștepți curierul care-ți va livra gratuit cardul Salut de la Victoriabank!

Cardul Salut este cel mai nou card de la Victoriabank, nu are comision de deservire și oferă o gamă largă de servicii gratuite.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 – plățile cu Garmin Pay, iar în 2022 – Apple Pay, Google Pay și Xiaomi Pay Tot în 2022, Victoriabank a lansat serviciul Actualizarea Chestionarului Clientului (KYC) online – primul pas spre platforma Digital Onboarding.

P.

Realitatea Live

28 Apr. 2024, 19:09
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Apr. 2024, 19:09 // Actual //  Lupu Eduard

Specialiştii au stabilit că aeroportul din judeţul Galaţi va avea o suprafaţă de 250 de hectare, la care se va adăuga o zonă rezervată pentru investiţii publice de aproximativ 115 hectare.

„Am reuşit, după multe luni de negocieri şi multe drumuri la Bucureşti, să trecem de o etapă foarte importantă, şi anume obţinerea acordului de la ROMATSA, de delimitare a spaţiului aerian al aeroportului. Nu a fost uşor, nu a fost simplu, însă am reuşit să deblocăm cea mai complicată parte din acest moment, astfel încât să putem continua studiile şi expertizele, aeroportul urmând să fie construit pe un teren aflat între Braniştea, Slobozia Conachi şi Tudor Vladimirescu. Este un proiect extrem de important, aşteptat de milioane de oameni din Galaţi, Brăila, Vrancea şi Bârlad, precum şi din zona raionului Cahul. Cert este că aeroportul nu a fost uitat sau abandonat. Mergem înainte şi lucrăm intens”, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.

Autorităţile au mai anunţat că aeroportul va prelua din identitatea oraşului, prin amenajarea unei zone de promenadă asemănătoare cu Faleza Dunării din Galaţi. Aeroportul va fi construit după un concept ecologic, cu multă vegetaţie pe faţade şi la interior, şi cu tehnologii de ultimă generaţie, pentru un consum redus şi emisii poluante cât mai scăzute. Totodată, va fi singurul aeroport din România cu un spaţiu expoziţional, în care pasagerii vor putea admira diferite expoziţii şi vor putea participa la o multitudine de evenimente culturale.

Conform proiectului, Aeroportul Internaţional Galaţi-Brăila este prevăzut cu un terminal de pasageri, cu o suprafaţă desfăşurată de 28.500 de mp, şi un terminal cargo, cu o suprafaţă de aproximativ 5.500 de mp. Pentru eficienţă maximă, turnul de control va fi unul integrat în cadrul terminalului de pasageri, care va avea 9 porţi de îmbarcare. Pista de decolare şi aterizare va avea o lungime de 3.500 de metri, la fel ca aeroporturile din Otopeni, Timişoara şi Constanţa.

„Practic, pe această pistă vor putea decola şi ateriza toate tipurile de avioane comerciale. Am finalizat deja o parte din studiile necesare, lucrăm la altele, unele necesitând multe luni de colectare a datelor şi de analiză a lor, iar în paralel analizăm toate sursele de finanţare, astfel încât după finalizarea studiului de fezabilitate să putem demara licitaţia pentru construirea aeroportului. Lucrăm în echipă, alături de colegii de la Consiliul Judeţean Brăila, astfel încât acest important obiectiv de investiţii, care ar dezvolta major întreaga zonă, să devină realitate”, a precizat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Specialiştii au inclus în proiect numeroase echipamente, sisteme şi instalaţii precum panouri fotovoltaice, instalaţii inteligente de iluminat, staţii de încărcare a autoturismelor electrice, sistem de supraveghere şi analiză video pe bază de inteligenţă artificială (detecţia bagajelor abandonate sau a vehiculelor care se deplasează în sens greşit), sistem de supraveghere a pistei (detectare prezenţă umană sau vehicul), echipament de ultimă generaţie de scanare a bagajelor de cabină (va permite păstrarea în bagaj a laptop-urilor), porţi automate de verificare a cărţilor de îmbarcare şi sistem de automatizare a zonei tehnice”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău