(VIDEO) Cum arată iahtul lui Magic Johnson închiriat pentru vacanța de vară. Achită 1,2 milioane $ pe săptămână

08 Iul. 2021, 10:50
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Iul. 2021, 10:50 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Legenda și antreprenorul NBA se bucură de o croazieră în jurul Mediteranei la bordul Aquila, un superyacht de 281 de metri. El împreună și soția sa și-au invitat și un grup de prieteni, inclusiv Samuel L. Jackson și LL Cool J.

Iahtul Aquila este cea mai mare ambarcațiune construită în SUA încă din anii 1930, conform listei sale charter Burgess. Dezvoltat inițial de Derektor în 2010, nava a navigat sub numele de Cakewalk până a fost vândută și reamenajată complet în 2016. Iahtul reînnoit cu patru punți are și mai mult spațiu din care pasagerii săi pot privi orașe precum Corfu, Capri și Cervo, și este perfect pentru a distra un bărbat foarte mare, familia și prietenii săi.

Iahtul are o suită masivă pentru proprietari, cu o sală de masaj, salon și punte privată, alături de alte șase apartamente spațioase pentru oaspeți. Există, de asemenea, o sală de cinema, sală de gimnastică, încă două săli de masaj. Când vine timpul să vă distrați, există un salon numit London Bar, un club de plajă la nivelul mării și o punte de petrecere dedicată cu propria cabină DJ, sistem AV și aparat de fumat. Piesa de rezistență a interiorului este, totuși, un candelabru „cascadă” de 36 de metri, care se întinde de la puntea de soare până la puntea inferioară.

Alte facilități oferite de Aquila includ o ofertă de limuzină, un jacuzzi pe punte, un parc acvatic, o trambulină și toate jucăriile de apă pe care ți le-ai putea dori vreodată (gândește-te: jet skis, kayaks și wakeboard). Iahtul, care are o rază de 50 de picioar și are un echipaj de 28 de persoane. Este propulsat de două motoare MTU de 3.306 CP și are o viteză maximă de 17 noduri și o viteză de croazieră de 15 noduri.

După cum probabil ați ghicit, o astfel de barcă nu este ieftină. Superyachtul ar fi valorat peste 150 de milioane de dolari. Potrivit surselor, Johnson ar achita 1,2 milioane de dolari pe săptămână pentru chirie.

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 18:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Iul. 2021, 18:07 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ministru al Apărării, Alexandru Pînzari, vine cu o primă reacție după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a confirmat reținerea acestuia. Conform ultimelor informații, Pînzari a fost reținut pentru 72 de ore.

Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug, sau să dea note activității mele. Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni. Știam care sunt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sunt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora”. Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis, se arată într-un mesaj publicat de Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook, car ar fi fost transmis prin intermediul familiei.

Reținerea lui Pînzari are loc în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul INI al IGP al MAI, anunță PG.

„Astfel, în dimineața zilei de 30 iulie 2021, au fost efectuate percheziții în automobilul și domiciliul unui alt figurant pe dosar, care ocupa, la momentul comiterii faptelor infracționale, funcții de conducere în cadrul IGP al MAI. În rezultatul perchezițiilor, au fost ridicate dispozitive electronice și înscrisuri. Ulterior, figurantul a fost reținut și la moment, procurorii se află în fază de audiere propriu-zisă a bănuitului”, se arată în comunicatul PG.

Procurorii, în următoarele 48 sau, după caz, 72 de ore, urmează să se determine asupra calității procesuale ulterioare a persoanei în cauză, precum și asupra măsurii preventive.

„Pe dosar sunt preconizate și alte acțiuni de urmărire penală. Pe parcurs, odată cu avansarea investigațiilor, procuratura va reveni cu noi detalii”, mai anunță PG.

PCCOCS amintește că dosarul este cercetat prin prisma comiterii următoarelor infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală