(VIDEO) Rapperul Yo Gotti și-a cumpărat o casă de 7,6 milioane de dolari. Seamănă cu o stațiune hawaiană de lux

15 Iun. 2021, 16:13
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
15 Iun. 2021, 16:13 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Se pare că raperii știu cum să trăiască viața bună mai bine decât orice altă „categorie” de vedete. Se îmbracă bine, călătoresc, dau petreceri și cumpără cele mai bune conace. Rapperul / producătorul  Yo Gotti tocmai și-a cumpărat un conac care seamănă mai mult cu o stațiune hawaiană de lux de 5 stele decât cu o reședință personală într-o suburbie din Los Angeles.

Yo Gotti și-a cumpărat o casă de 7,6 milioane de dolari în Westlake Village, California. Westlake Village se află la aproximativ o oră la est de centrul orașului Los Angeles (în funcție de trafic), situat între Calabasas și Thousand Oaks. O caracteristică geografică frumoasă a satului Westlake este că puteți sări peste munții Santa Monica și să vă aflați pe o plajă uimitoare din Malibu în mai puțin de 30 de minute (din nou, în funcție de trafic)., scrie Celebtiry Net Worth.

Noul conac al lui Yo Gotti este situat într-o comunitate păzită, protejată, care găzduiește o serie de actori de profil, sportivi, magnați de afaceri și alți oameni cu bani.

Conacul are mai multe fântâni, un teren de tenis, loc de joacă pentru copii, bibliotecă, birou și multe altele. De la piscina sa infinită. Casa raperului are vedere la munte.

Vânzătorii sunt Bruce și Marina Kanter, care au achiziționat lotul gol în 1994 pentru 882.000 de dolari și au finalizat construcția în 1999.

Bruce este fostul director financiar al conglomeratului radio Westwood One.

 

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 12:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Iul. 2021, 12:45 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Vloggerul rus Ilia Varlamov a publicat video-ul despre romii din Soroca, Republica Moldova, pe canalul său de YouTube, cu denumirea: „Țiganii: palate în mijlocul sărăciei. Cum trăiește un adevărat baron țigan?”. La începutul acestuia, a publicat chiar și o secvență în care se înțelege cu baronul romilor moldoveni pentru un interviu. Discuția cu Artur Cerari l-ar fi costat 250 de euro, scrie Realitatea.md.

„Orașul Soroca deseori este descris ca o capitală a țiganilor din Moldova. Aici sunt sute de case luxoase, tot aici locuiește un om care se numește baronul țiganilor din întreaga țară. Cu 5 ani în urmă (2016) m-am văzut cu el, iar în prezent am decis să văd ce s-a schimbat în Soroca și în viața baronului. Să te întâlnești cu baronul țiganilor nu este așa de ușor. Trebuie să te înțelegi din timp, ceea ce am și făcut. Și încă lui trebuie să-i plătești”, a povestit Varlamov în introducerea video-ului.

– Bună ziua, mă numesc Ilia Varlamov. Sunt jurnalist rus. Am făcut câțiva ani în urmă la dvs. în ospeție. Și foarte mult îmi doresc să vin încă o dată. Noi filmăm un film scurt despre Moldova, despre ce se întâmplă aici și fără dvs. istoria nu va fi integrală.

– Clar. Spuneți-mi, vă rog, ceva se planifică pentru fondul nostru?

– Cum veți spune. Spuneți-ne cum va fi corect.

– Știți că doar sunt unele greutăți mari. Ele au fost, sunt și vor fi, dar acum sunt și mai multe. Mă gândesc că va fi normal undeva – 500 de euro. Și eu vă ajut deplin.

– Dar dacă un pic mai dumnezeiesc, că pandemia și de noi s-a atins?

– Eu înțeleg, dar la voi țara este cu perspective, dar la noi este sărăcie.

– Noi am mizam maximum pe 200.

– 250. În jumătate.

– V-am înțeles. Mâine, la 12:00 vom fi la dvs.

– Gata. Haideți.

„Noi l-am telefonat pe baronul țiganilor. De fapt, corect este să nu plătești niciodată intervievații, însă aici este un caz special, pentru că baronul țiganilor nu se va întâlni și nu te va ajuta pur și simplu. Eu v-am arătat cum asta se întâmplă”, a continuat Varlamov.

În video-ul de mai jos, vloggerul a mai relatat cu ce se ocupă romii moldoveni, de ce locuiesc cei mai mulți în Soroca. A filmat casele lor pe care le-a caracterizat drept „palate”. Se vorbește și despre comercializarea substanțelor narcotice. La fel, că preferă să fie utilizat termenul de „romi” în adresa lor.

Totodată, este o secvență în care se descrie atitudinea romilor moldoveni față de căsătorii și de școală.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală