(VIDEO)Un tânăr de 27 de ani a cheltuit 100.000 de dolari renovându-și apartamentul de 560.000 $ din Hawaii. Cum arată

29 Iun. 2021, 15:03
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
29 Iun. 2021, 15:03 // Au Bani //  MD Bani

Mateo, în vârstă de 27 de ani, este un broker imobiliar din Honolulu, Hawaii și a cumpărat primul său apartament pe insula Oahu chiar înainte de pandemia de coronavirus în martie 2020.

Totul a început în ianuarie 2019, când a văzut o clădire cu vedere la Diamond Head și Waikiki.

„Imediat am văzut priveliștea și m-am gândit:„ Wow, trebuie să trăiesc aici ”, spune Mateo pentru CNBC Make It. „Așa că mi-am făcut scopul absolut să câștig venituri pentru a-mi permite să cumpăr o unitate în această clădire.”

Pe parcursul unui an, a economisit 60.000 de dolari pentru o plată în avans și s-a străduit să-și cumpere „casa de vis”.

Când Mateo și-a stabilit obiectivul de cumpărare a locuințelor, încă învăța frânghiile imobiliare și câștiga 20.000 de dolari pe an. După ce a cercetat prețurile pentru un apartament cu un dormitor din zonă, el s-a angajat să vândă 10 case în 2019 pentru a câștiga 100.000 de dolari în comisioane, cea mai mare parte din care le-a pus în avans.

Determinarea lui a dat roade. După ce și-a stabilit obiectivul, Mateo a vândut 17 case în acel an.

De asemenea, Matea obține venituri suplimentare lucrândîntr-un club de noapte.

Mateo a folosit prețul de listare inițial de 560.000 $ ca punct de plecare, pe care vânzătorii l-au acceptat. Mateo consideră că este „o afacere foarte bună”.

Pentru a-și cumpăra casa de vis, Mateo a luat un împrumut ipotecar și a fost ajutat de familie.

Totul a început să pară mai dificil când a planificat să înceapă o renovare apartamentului. Mateo a planificat o renovare de 50.000 de dolari, dar a ajuns la 100.000 de dolari cu tot cu mobilier.

Tânărul speră ca experința sa va ajunge la cât mai multți tineri pentru a înțelege care sunt dificultățile procesului.

Apartamentul lui Mateo are o vedere impreionantă, iar tânărul l-a transformat într-un adevărat lux.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău