Вiтаемо в Молдовi! Moldindconbank a redeschis o agenție la hotarele dintre Republica Moldova și Ucraina

27 Oct. 2023, 11:51
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
27 Oct. 2023, 11:51 // Slider //  MD Bani

Moldindconbank a redeschis la punctul de trecere a frontierei moldo-ucrainene Otaci – Moghilev-Podolsk o agenție modernizată – un spațiu digital și accesibil, unde orice călător poate beneficia de deservire profesionistă și servicii bancare, într-un mod rapid și simplu.

De acum încolo, fiecare persoană care vine în țara noastră din Ucraina prin Moghilev-Podolsk este întâlnită cu un mesaj prietenos din partea Moldindconbank – „Вiтаемо в Молдовi”.

Vladimir Gubarev, Directorul sucursalei Ocnița al Moldindconbank:

„Suntem foarte bucuroși că am redeschis agenția la frontiera cu Ucraina și avem posibilitatea să deservim clienții, care vin din străinătate. Aici au parte de un mediu ambiant plăcut, comod și prietenos, iar echipa este centrată pe necesitățile financiare ale fiecărui client, inspirându-i încredere și oferindu-i într-un mod profesionist produse și servicii de calitate”.

Agenția nr. 30 a sucursalei Ocnița activează 7 zile din 7 și a fost amenajată pe o suprafață de 123 de metri pătrați în aceeași stilistică ce caracterizează rețeaua Moldindconbank. În noua locație se prestează o gamă variată de servicii și produse, ce corespund diverselor necesități financiare ale clienților care traversează hotarele țării. De exemplu, clienții pot efectua operațiuni de schimb valutar, plăti taxele vamale, depune bani în cont sau retrage numerar etc.

Moldindconbank continuă procesul de renovare a rețelei de agenții și sucursale. Banca deține cea mai mare rețea de unități bancare din Republica Moldova – 70 de sucursale și 88 de agenții, precum și 262 de ATM-uri.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

01 Mai 2024, 14:53
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Mai 2024, 14:53 // Actual //  Lupu Eduard

O parte dintre recenzorii lucrează și astăzi, 1 mai – Ziua Muncii, însă în funcție de cum și-au panificat activitatea, a declarat pentru BANI.MD, șeful Biroului Național de Statistică, Oleg Cara.

„Unii dintre ei își pot lua zile libere în cursul săptămânii și lucrează în weekend. Orarul e flexibil pentru fiecare în parte”, a mai spus Cara.

Întrebat dacă de Paștele Blajinilor, recenzorii vor merge prin cimitire, Oleg Cara a spus că: „ este exclus acest lucru. Sunt stabilite locuri speciale unde populația este intervievată: în fața blocului, în fața porții casei”.

Aproape 600 de mii de locuinţe şi 860 de mii de persoane din Republica Moldova au fost recenzate, până acum, în cadrul Recensământului populaţiei şi locuinţelor.

Recensământul populației și locuințelor 2024 în Republica Moldova se desfășoară în perioada 8 aprilie – 7 iulie, în întreaga țară. Conform legislației, cetățenii sunt obligați să răspundă la întrebările recenzorilor și să ofere răspunsuri corecte. La rândul lor, autoritățile sunt obligate să asigure confidențialitatea răspunsurilor acordate.

Recenzorul va efectua 5 vizite la domiciliu. În cazul în care recenzorul nu găsește pe nimeni acasă, el va lăsa în căsuța poștală, în poartă sau la ușă o înștiințare privind participarea la recensământ care va conține datele de contact ale recenzorului pentru a stabili împreună o zi și o oră convenabilă pentru recenzare.

Recensământul din 2024 este al treilea la număr efectuat în Republica Moldova.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău