(FOTO) De ce Cristiano Ronaldo nu își poate vinde apartamentul din Trump Tower. Și asta după ce cedează 50% din preț

01 Iul. 2021, 09:27
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
01 Iul. 2021, 09:27 // Au Bani //  MD Bani

Anul 2021 este unul de eșec pentru Donald Trump, încă blocat pe majoritatea rețelelor sociale și cu pierderi enorme de bani. Se pare că nenorocul lui atrage oameni din întreaga lume, care au o conexiune mai îndepărtată cu el. De exemplu, miliardara canadiană Suzanne Rogers, care a trecut rapid de la a fi nașa zânelor de modă din țară la a fi alungată din înalta societate din cauza unei poze în care apare cu Trump la o cină Mar-a-Lago.

Acum e și rândul lui Cristiano Ronaldo, care caută să scape de apartamentul său din Trump Tower din New York și este dispus să îl vândă la un preț foarte mic. Fanii l-au îndemnat pe superstarul fotbalului să vândă reședința de ceva vreme, chiar făcând petiții. Acum fotbalistul, care joacă la Juventus în Italia și este în prezent de serviciu pentru țara sa la Euro 2020, vrea să vândă acest apartament cât mai curând posibil.
Vedeta de fotbal în vârstă de 36 de ani a cumpărat apartamentul de pe 721 Fifth Avenue în 2015, achiziția fiind finalizată la două luni după ce Trump a anunțat că candidează la funcția de președinte. Cumpărând „în partea de sus a pieței”, a plătit 18,5 milioane de dolari americani.

Să vedem cum arată casa lui Cristiano Ronaldo din Trum Tower

Holul

Acesta are pardoseli din calcar alb-negru care duc la galeria de artă și camera de zi.


Conform listării, spațiile de locuit au în principal lambriuri din lemn de koa lustruit, unele având și parchet din Versaille din secolul al XVIII-lea.

Camera de zi

Livingul are nuanțe clasice de maro, cu albastru complementar și este plin de opere de artă și cărți, oferind o atmosferă relaxantă.


Se știe că reședința a inspirat autorul E.L. James, care a folosit interioarele ca model pentru burlacul lui Christian Grey.

Dormitorul

Birou

Biroul este mobilat cu articole din piele și putem observa mai multe tablouri și rafturi pentru cărți.

Există, de asemenea, un spațiu de birouri cu vedere la turnurile din Manhattan.


Sală de fitness

Casa unui atlet de renume mondial nu poate exista fără o sală de fitness. Și, de asemenea, se mândrește cu vederi panoramice inspiratoare asupra Central Park și a orizontului din Manhattan.

Ronaldo a listat prima dată locuința de 2.510 metri pătrați în 2019 pentru mai puțin de jumătate din ceea ce a cumpărat, la 9 milioane de dolari. Acum, casa este pe piață pentru doar 7,75 milioane USD, iar prețul final de vânzare este încă și mai mic.

Realitatea Live

02 Mai 2024, 17:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Mai 2024, 17:56 // Actual //  Lupu Eduard

Restricțiile de călătorie pentru cetățenii ruși se înmulțesc, care sunt deja lipsiți de zboruri directe către Europa și de posibilitatea de a obține o viză pentru majoritatea țărilor din spațiul Schengen, scrie The Moscow Times.

Miercuri, 1 mai, Trezoreria SUA a impus sancțiuni împotriva companiei aeriene Pobeda Airlines, cea mai mare companie aeriană low-cost din Rusia, care a transportat anul trecut 13 milioane de pasageri.

Compania, deținută 100% de Aeroflot, este inclusă în lista SDN – cea mai strictă dintre listele de sancțiuni, fiind inclusă în care înseamnă blocarea tuturor activelor și interzicerea oricăror operațiuni. Drept urmare, Pobeda poate avea probleme cu zborurile internaționale, avertizează Vasily Karpunin, șeful de analiză la Alfa Investments.

În prezent, Pobeda zboară în țările fostei URSS, precum și în Turcia și Emiratele Arabe Unite. Printre destinațiile sale se numără Abu Dhabi și Antalya, o mecca a turismului rusesc, vizitată de 3,5 milioane de ruși anul trecut.

Noul val de sancțiuni americane, care, pe lângă Pobeda, mai include aproape 300 de cetățeni și companii, va crea dificultăți rușilor „la nivel de zi cu zi”, sunt de acord analiștii MMI: a fi inclus în lista SDN „ar putea avea un impact negativ. pe traseele străine” Pobeda .

Zborurile companiei către Turcia și Emiratele Arabe Unite și țările din fosta URSS pot fi limitate – iar aceasta reprezintă aproximativ 15% din toate zborurile Pobeda, scriu analiştii Sberbank CIB. „Zborurile internaționale ale Pobeda vor înlocui probabil Aeroflot și Rossiya Airlines, iar Pobeda ar putea crește ponderea zborurilor interne ca compensație”, cred ei.

Sancțiunile împotriva Pobeda vor intra oficial în vigoare pe 30 iulie – înainte de această dată, Ministerul de Finanțe al SUA permite finalizarea tuturor operațiunilor cu transportatorul. Până acum, compania operează toate zborurile conform planificării, notează Asociația Rusă a Turoperatorilor (ATOR), citând o sursă din cercurile aviatice.

Pobeda a devenit prima companie aeriană rusă care a căzut sub sancțiunile de blocare ale SUA. De exemplu, Aeroflot se află doar pe lista de sancțiuni a Ministerului Comerțului, care îi interzice să importe direct tehnologie americană.

Încălcarea restricțiilor tehnologice a devenit baza sancțiunilor împotriva lui Pobeda, după cum reiese din explicațiile Departamentului de Stat. Potrivit datelor americane, compania a achiziționat și a transportat doar anul trecut piese de schimb pentru avioane în valoare de un milion de dolari, iar în ianuarie 2024 a participat la transportul componentelor de aeronave din India cu ajutorul Iranian Mahan Air.

La sfârșitul anului trecut, Pobeda a raportat un profit record în istoria sa de 21,3 miliarde de ruble. Compania a avut rezultate pozitive, spre deosebire de Aeroflot, care a rămas neprofitabilă pentru al cincilea an consecutiv. Anul trecut a pierdut 14 miliarde de ruble și totalul acumulat pentru 2020-2023. – peste 200 de miliarde.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău