99% reducere* pentru toți clienții noi

08 Nov. 2021, 13:26
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
08 Nov. 2021, 13:26 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

„99 de procente pentru tine am
99 de procente pentr-un Moldovean
Eu cu 99 ție reducere ți-am dat
99 de procente SEBO, măi, ni-o dat”

Hai, spune cinstit, tu tot ai fredonat aceste versuri?😁
Suntem convinși că chiar dacă încă nu le-ai auzit acompaniate de muzică, nici nu ai avut nevoie de ea, pentru a ști care este melodia și de cine e interpretată.

Da, desigur că SEBO nu a putut să-și prezinte noua ofertă cumva altfel. Ca de obicei a revenit cum nu se poate mai creativ și neașteptat: fără Ciki Ciki (oho), cu îndrăgiții Boonika și Boonelul, dar deja cu un nou personaj care va prelua estafeta. Și cu ce ofertă!

Nu te mai ținem în suspans, click pe video și află cât mai curând despre aceasta:

Wow! Wow! Wow! Ofertă numai bună de „Vreau și eu!”

Pentru toți clienții noi, primele 2 luni sunt cu 99% reducere* la creditul FLEXI.

Credit, pe care nu trebuie să-l întorci în 1-a lună. Nu trebuie să-l întorci nici în a 2-a lună. Nici în a 3-a lună. Nici în a 4-a lună. Nici chiar în a 5-a lună. Întorci suma integrală a creditului abia în a 6-a lună!

Primești până la 12 000 de lei, în doar 5 minute.

Gră-beș-te-te să prinzi reducerea Ta de 99%!

Vino chiar azi la unul din oficiile SEBO și aplică.

Detalii: www.sebo.md/99Reducere

Tel.: 022 896 897

Regulamentul campanie îl găsești aici.

Reducerea se aplică la dobândă și comisionul de administrare, pentru primele 2 luni la un credit Flexi.
Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.
*Exemplu de DAE: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1603, 00 lei, cu o dobândă anuală efectivă de 188,56%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.
Reducerea este valabilă pentru clienții noi care vor lua un credit FLEXI, în perioada 08.11.21 – 08.01.22

P.

Realitatea Live

02 Mai 2024, 13:58
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Mai 2024, 13:58 // Actual //  Lupu Eduard

România este pilonul securității energetice a Republicii Moldova și ne-a ajutat în cele mai grele momente. Declarația aparține secretarului de stat al Ministerului Energiei, Constantin Borosan. În cadrul dezbaterii publice „Cooperarea moldo-română pe domeniul energetic”, organizată de Agenția de presă IPN, oficialul a menționat că până în anul 2025 va fi dată în exploatare linia electrică Vulcănești-Chișinău, iar până în 2030 vor fi finalizate lucrările de construcție a liniilor electrice Bălți-Suceava și Strășeni-Gutinaș.

Secretarul de stat al Ministerului Energiei, Constantin Borosan, mai afirmă că până în anul 2030 vor fi date în exploatare alte două blocuri energetice ale Centralei de la Cernavodă. Astfel, dacă Republica Moldova va avea asigurate conexiunile energetice cu România, țara noastră va putea prelua energie electrică de peste Prut la prețuri competitive.

„În centrala nucleară de la Cernavodă urmează a fi investite capacități mari de generare a energiei electrice, sunt construite încă două blocuri energetice similare blocurilor 1și 2, ceea ce înseamnă încă 1400-1500 MW. Asta înseamnă o capacitate foarte mare de producere a energiei electrice. Aceste capacități urmează a fi date în exploatare în perioada 2030-2031.

Tot în această perioadă țara noastră va avansa și va finaliza conexiunile pe care le construim astăzi: linia Isaccea-Vulcănești-Chișinău va fi finalizată, vom finaliza linia Bălți-Suceava și Strășeni-Gutinaș. În 2025 vom da în exploatare linia Vulcănești-Chișinău, suntem foarte ambițioși și lucrăm la toate turațiile. Astăzi sunt pe șantier muncitorii care efectuează lucrări de fundație pentru piloni”, a spus secretarul de stat al Ministerului Energiei, Constantin Borosan.

Reprezentantul Ministerului Energiei reiterează că obiectivul autorităților este ca marile sectoare de consum să fie trecute de la gaz și produse petroliere la de energie electrică. Potrivit lui Borosan, curentul electric este mai prietenos mediului.

„În 2030 va fi dată în exploatare viitoarea producție de energie nucleară în România. Un exces de energie va apărea pe piață. Noi depunem eforturi pentru a electrifica sectoarele de consum. Vrem să consumăm mai multă energie electrică. De ce? Pentru să este mai sustenabil din punct de vedere al mediului ambiant. În loc să consumăm gaze naturale pentru încălzire, consumăm energie electrică. În loc să consumăm produse petroliere în transport, consumăm energie electrică.

Datorită faptului că apare această generare de energie electrică în regiune, în România, și există conexiuni, aceasta este o oportunitate pentru afacerile din Republica Moldova și România de a exporta/importa energie electrică la preț accesibil. Energia nucleară se considera a fi cea mai ieftină raportat la o perioadă lungă de timp”, a mai spus Constantin Borosan.

Secretarul de stat a mulțumit autorităților din România pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova în perioade energetice complicate, fiind vorba, în special, de perioada când Gazprom a redus volumele de gaz livrate Republicii Moldova, contrar prevederilor contractuale.

„România este pilonul securității energetice a țării noastre. Este țara pe care putem să ne bazăm și când au fost cele mai grele timpuri, e vorba de octombrie 2021, octombrie 2022, am avut sprijinul deplin al României.

Aduc un exemplu simbolic, dar care a avut loc la momentul cel mai potrivit. Gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău a devenit funcțional în întregime la data de 31 septembrie 2021, iar pe 1 octombrie a fost limitată furnizarea de gaze naturale de către Gazprom”, a mai spus secretarul de stat, Constantin Borosan.

Dezbaterea publică la tema „Cooperarea moldo-română pe domeniul energetic” este prima ediție din ciclul „Dublă integrare prin cooperare și informare . Continuitate”. Proiectul este organizat de Agenția de presă IPN cu suportul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău