Acum pentru fiecare credit repetat de la SEBO ai o reducere

17 Iun. 2021, 12:19
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
17 Iun. 2021, 12:19 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Mai mare, mai mare și încă mai mare! Da! La SEBO primești o reducere* mai mare, atunci când revii. Compania apreciază fidelitatea clienților existenți, de aceea s-a gândit să-i bucure. Așa că, dacă tu ești unul din ei, află ce interesant ți-a pregătit!

Acum, pentru fiecare credit repetat de la SEBO, ai o reducere, iar care va fi valoarea acesteia, compania o determină în dependență de numărul creditului Tău. Ce înseamnă asta? E simplu.

Iei al 2-lea credit? Reducerea ta este de 5%.

Iei al 3-lea credit? Reducerea ta crește – 10%.

Îl iei pe cel de-al 4-lea? Wow, deja ai 15% reducere și reducerea crește în continuare, până la al 11-lea credit. Începând cu creditul al 11-lea, deja ai 50% reducere. Iar cel mai interesant este faptul, că după al 11-lea credit, toate creditele ulterioare vor fi cu 50% reducere.

Cu cât mai multe credite ai luat și le-ai achitat la termen, cu atât e mai mare reducerea Ta. Astfel, să fii un client repetat e și mai avantajos.

Compania îți oferă credit de până la 30 000 de lei, pe o perioadă de până la 24 de luni. Fie că ai un eveniment important sau fie că îți planificai de ceva timp o cumpărătură – banii necesari îi găsești la SEBO.

Vino chiar azi la SEBO și ia un credit. Azi vizitezi cel mai apropiat oficiu – azi primești banii, în doar 5 minute, doar cu buletinul.

Mai multe detalii la numărul: 022 896 897 sau pe www.sebo.md/REDUCERE

Informații suplimentare: Ordin cu privire la aprobarea programului de reduceri

Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.
*Exemplu de DAE pentru credit Flexi cu 50% reducere: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1639 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 221,15%. Reducerea nu este valabilă pentru comisionul de Oferire a Numerarului doar pentru creditul Flexi, care se aplică la eliberare, , în cazul oferirii de numerar.
În caz de nerambursare în termen a creditului reducerea se anulează, se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.
Reducerea se aplică la toate creditele SEBO, cu excepția sumelor adiționale de credit accesate de client în baza aceluiași credit.
Reducerea dată nu poate fi combinată cu o altă reducere și nu poate fi solicitat echivalentul bănesc al acesteia.

P.

Realitatea Live

13 Iun. 2024, 17:40
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
13 Iun. 2024, 17:40 // Slider //  MD Bani

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a acordat Uzinei Metalurgice Moldovenești (OAO „MMZ”) cel mai înalt premiu al concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” – „Zeița Calității”. Acest concurs se desfășoară pentru a 10-a oară. Scopul său este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și promovează abordări moderne ale calității.

Pentru a participa la categoria „Producția de bunuri industriale”, MMZ a prezentat un produs nou pentru Republica Moldova – armatura filetată pentru producerea suporturilor de mină, care este deja produs de câțiva ani la OAO „MMZ”. În plus, la concurs a participat întregul sortiment de produse laminate fabricate de OAO „MMZ”.

Evaluarea a inclus nu doar produsul prezentat, ci și organizarea producției și managementul calității al companiei participante la concurs.

Organizatorii afirmă că concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piețele interne și externe. Scopul concursului este popularizarea practicilor de succes în domeniul afacerilor, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune branduri de pe piața internă, precum și evidențierea celor mai competitive companii de pe piața țării.

Camera de Comerț și Industrie este o asociație nonguvernamentală creată pentru a sprijini mediul de afaceri din regiune. Ea numără peste 1100 de membri și își desfășoară activitatea în domeniile comerțului, industriei, agriculturii, transporturilor, construcțiilor, tehnologiei informației, serviciilor etc.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău