Acum pentru fiecare credit repetat de la SEBO ai o reducere

17 Iun. 2021, 12:19
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
17 Iun. 2021, 12:19 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Mai mare, mai mare și încă mai mare! Da! La SEBO primești o reducere* mai mare, atunci când revii. Compania apreciază fidelitatea clienților existenți, de aceea s-a gândit să-i bucure. Așa că, dacă tu ești unul din ei, află ce interesant ți-a pregătit!

Acum, pentru fiecare credit repetat de la SEBO, ai o reducere, iar care va fi valoarea acesteia, compania o determină în dependență de numărul creditului Tău. Ce înseamnă asta? E simplu.

Iei al 2-lea credit? Reducerea ta este de 5%.

Iei al 3-lea credit? Reducerea ta crește – 10%.

Îl iei pe cel de-al 4-lea? Wow, deja ai 15% reducere și reducerea crește în continuare, până la al 11-lea credit. Începând cu creditul al 11-lea, deja ai 50% reducere. Iar cel mai interesant este faptul, că după al 11-lea credit, toate creditele ulterioare vor fi cu 50% reducere.

Cu cât mai multe credite ai luat și le-ai achitat la termen, cu atât e mai mare reducerea Ta. Astfel, să fii un client repetat e și mai avantajos.

Compania îți oferă credit de până la 30 000 de lei, pe o perioadă de până la 24 de luni. Fie că ai un eveniment important sau fie că îți planificai de ceva timp o cumpărătură – banii necesari îi găsești la SEBO.

Vino chiar azi la SEBO și ia un credit. Azi vizitezi cel mai apropiat oficiu – azi primești banii, în doar 5 minute, doar cu buletinul.

Mai multe detalii la numărul: 022 896 897 sau pe www.sebo.md/REDUCERE

Informații suplimentare: Ordin cu privire la aprobarea programului de reduceri

Dobânda anuală efectivă (DAE) se poate modifica în funcție de durata și tipul creditului.
*Exemplu de DAE pentru credit Flexi cu 50% reducere: credit pe termen de până la 6 luni, cu suma 1000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 1639 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 221,15%. Reducerea nu este valabilă pentru comisionul de Oferire a Numerarului doar pentru creditul Flexi, care se aplică la eliberare, , în cazul oferirii de numerar.
În caz de nerambursare în termen a creditului reducerea se anulează, se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.
Reducerea se aplică la toate creditele SEBO, cu excepția sumelor adiționale de credit accesate de client în baza aceluiași credit.
Reducerea dată nu poate fi combinată cu o altă reducere și nu poate fi solicitat echivalentul bănesc al acesteia.

P.

Realitatea Live

03 Iun. 2023, 09:09
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Iun. 2023, 09:09 // Actual //  Lupu Eduard

Pământul arabil din Olanda este din ce în ce mai inaccesibil. Olandezii nu își vând terenurile agricole, iar puținele oferte de pe piață sunt la prețuri foarte mari, care continuă să crească.

Conform analizei efectuate pentru primele 3 luni din acest an, valoarea terenului agricol din Olanda a crescut cu 5,8% față de anul trecut, ajungând la un preț mediu de 79.400 de euro/ha. În schimb, prețurile pentru pajiști au scăzut cu 0,6% comparativ cu ultimele luni din 2022.

În Olanda, puținele terenuri care sunt scoase la vânzare sunt cotate la prețuri foarte mari. De la începutul anului, tarifele la terenurile agricole continuă să crească, puțini proprietari fiind dispuși să le înstrăineze.

Oficiul Cadastral Olandez din Apeldoorn și Departamentul de Cercetare Economică de la Universitatea Wageningen (WEcR) au calculat că prețul mediu pentru un teren agricol, în primul trimestru al anului 2023, se situează la 79.400 de euro/ha, cu 3% mai mult decât în ultima parte a anului 2022. Față de întreg anul 2022, când prețul mediu a fost de 73.400 euro/ha, valoarea terenurilor a crescut cu 5,8%.

În schimb, pășunile se vând puțin mai ieftin decât terenurile arabile. În intervalul ianuarie-martie 2023, pășunile s-au vândut cu un preț mediu de 68.800 euro/ha, cu 0,6% mai puțin decât în ultima parte a anului 2022.

A fost înregistrată, însă, o primă medie de preț de 3,9% până la 77.500 euro/ha pentru terenurile arabile unde se cultivă porumbul de siloz. În același timp, prețul terenurilor construite a crescut cu o medie de 3,7%, până la 92.200 euro/ha.

Olandezii nu își vând terenurile agricole

Cu toate că condițiile de piață sunt foarte profitabile acum, tot mai puțini proprietari de terenuri agricole sunt dispuși să vândă.

Experții olandezi din piața funciară au evaluat suprafața agricolă comercializată, în perioada ianuarie-martie 2023, la un total de 6.300 ha, adică cu 4.755 ha mai puțin decât în ultimele 3 luni din din 2022 și cu 1.554 ha mai puțin decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru comparație, potrivit anunțurilor de mică publicitate, în Republica Moldova un hectar de teren agricol ajunge să coste până la 100 de mii de lei în nordul țării, 50 de mii de lei în centrul țării și 20 de mii de lei în sud.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău