Campanie irezistibil de delicioasă de la SEBO

21 Iun. 2021, 14:02
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Petru Cosoi
21 Iun. 2021, 14:02 // Bănci şi Finanţe //  Petru Cosoi

Sos aromat de roșii, salam și muuult cașcaval pe un blat crocant… mmm… Ce poate fi mai delicios decât o pizza abia scoasă din cuptor? Ai dreptate, nimic!

La fel s-a gândit și SEBO – simbolul pufos al companiei de creditare cu același nume. Fiind un adevărat pofticios, motanul a decis că metoda perfectă de a-și surprinde clienții este de a le oferi ceva bunișor (în sensul direct al cuvântului).

„Doamnelor și domnilor, atențiune! Pentru toți clienții noi o pizza* gratuit, vă rog!” – a zis SEBO. Pizza? Da!

Vizitând orice oficiu SEBO – ai 43 la număr atât în Chișinău cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, iei un credit pentru prima oară și poți savura o pizza în cadrul restaurantului partener PizzaMania. Wow! O campanie cu adevărat apetisantă.

Și asta nu e tot! Nu, nu, nu! Compania a mai pregătit ceva interesant. Clienții noi participă la o tombolă săptămânală în care poți câștigă electrocasnice în valoare 10 000 de lei. Cuptor, aspirator, mașină de spălat, orice găsești în magazin! Tu alegi. Ai 10 000 de lei pentru orice tehnică îți dorești. Extragerea se va efectua în fiecare zi de luni, la ora 14:00, pe pagina de Facebook  a companiei: Participă, cu siguranță ai șanse bune să câștigi!

Ai 2 oferte pe care pur și simplu nu le poți rata. Vino acum după pizza ta!

Nici clienții existenți nu vor rămâne fără atenție. Recent compania a dat start unui program intern de loialitate, în care pentru fiecare credit repetat de la SEBO, poți primi reducere de până la 50%, în dependență de câte credite ai. Detalii: www.sebo.md/REDUCERE

Cum, tu încă nu ești la SEBO? Vezi lista oficiilor și programul de muncă aici: www.sebo.md/PizzaMania

Telefon de contact – 022 896 897

Regulamentul campaniei „PizzaMania cu SEBO”


*Toți clienții noi care în perioada 21 iunie 2021 – 15 august 2021 au beneficiat de un credit de la OCN „Sebo Credit” SRL și respectă prevederile Regulamentului, vor primi un VOUCHER în valoare de 100 lei, pe care îl pot folosi în restaurantele PizzaMania.

Voucherele pentru electrocasnice și pizza nu pot fi schimbat în bani, diferența voucherului nefolosită nu se restituie.

Organizatorul va elibera Participanților voucherul respectiv cu reținerea impozitului pe venit din suma premiului, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal al Republicii Moldova.

P. 

Realitatea Live

03 Iun. 2023, 09:09
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Iun. 2023, 09:09 // Actual //  Lupu Eduard

Pământul arabil din Olanda este din ce în ce mai inaccesibil. Olandezii nu își vând terenurile agricole, iar puținele oferte de pe piață sunt la prețuri foarte mari, care continuă să crească.

Conform analizei efectuate pentru primele 3 luni din acest an, valoarea terenului agricol din Olanda a crescut cu 5,8% față de anul trecut, ajungând la un preț mediu de 79.400 de euro/ha. În schimb, prețurile pentru pajiști au scăzut cu 0,6% comparativ cu ultimele luni din 2022.

În Olanda, puținele terenuri care sunt scoase la vânzare sunt cotate la prețuri foarte mari. De la începutul anului, tarifele la terenurile agricole continuă să crească, puțini proprietari fiind dispuși să le înstrăineze.

Oficiul Cadastral Olandez din Apeldoorn și Departamentul de Cercetare Economică de la Universitatea Wageningen (WEcR) au calculat că prețul mediu pentru un teren agricol, în primul trimestru al anului 2023, se situează la 79.400 de euro/ha, cu 3% mai mult decât în ultima parte a anului 2022. Față de întreg anul 2022, când prețul mediu a fost de 73.400 euro/ha, valoarea terenurilor a crescut cu 5,8%.

În schimb, pășunile se vând puțin mai ieftin decât terenurile arabile. În intervalul ianuarie-martie 2023, pășunile s-au vândut cu un preț mediu de 68.800 euro/ha, cu 0,6% mai puțin decât în ultima parte a anului 2022.

A fost înregistrată, însă, o primă medie de preț de 3,9% până la 77.500 euro/ha pentru terenurile arabile unde se cultivă porumbul de siloz. În același timp, prețul terenurilor construite a crescut cu o medie de 3,7%, până la 92.200 euro/ha.

Olandezii nu își vând terenurile agricole

Cu toate că condițiile de piață sunt foarte profitabile acum, tot mai puțini proprietari de terenuri agricole sunt dispuși să vândă.

Experții olandezi din piața funciară au evaluat suprafața agricolă comercializată, în perioada ianuarie-martie 2023, la un total de 6.300 ha, adică cu 4.755 ha mai puțin decât în ultimele 3 luni din din 2022 și cu 1.554 ha mai puțin decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru comparație, potrivit anunțurilor de mică publicitate, în Republica Moldova un hectar de teren agricol ajunge să coste până la 100 de mii de lei în nordul țării, 50 de mii de lei în centrul țării și 20 de mii de lei în sud.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău