Campanie irezistibil de delicioasă de la SEBO

21 Iun. 2021, 14:02
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Petru Cosoi
21 Iun. 2021, 14:02 // Bănci şi Finanţe //  Petru Cosoi

Sos aromat de roșii, salam și muuult cașcaval pe un blat crocant… mmm… Ce poate fi mai delicios decât o pizza abia scoasă din cuptor? Ai dreptate, nimic!

La fel s-a gândit și SEBO – simbolul pufos al companiei de creditare cu același nume. Fiind un adevărat pofticios, motanul a decis că metoda perfectă de a-și surprinde clienții este de a le oferi ceva bunișor (în sensul direct al cuvântului).

„Doamnelor și domnilor, atențiune! Pentru toți clienții noi o pizza* gratuit, vă rog!” – a zis SEBO. Pizza? Da!

Vizitând orice oficiu SEBO – ai 43 la număr atât în Chișinău cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, iei un credit pentru prima oară și poți savura o pizza în cadrul restaurantului partener PizzaMania. Wow! O campanie cu adevărat apetisantă.

Și asta nu e tot! Nu, nu, nu! Compania a mai pregătit ceva interesant. Clienții noi participă la o tombolă săptămânală în care poți câștigă electrocasnice în valoare 10 000 de lei. Cuptor, aspirator, mașină de spălat, orice găsești în magazin! Tu alegi. Ai 10 000 de lei pentru orice tehnică îți dorești. Extragerea se va efectua în fiecare zi de luni, la ora 14:00, pe pagina de Facebook  a companiei: Participă, cu siguranță ai șanse bune să câștigi!

Ai 2 oferte pe care pur și simplu nu le poți rata. Vino acum după pizza ta!

Nici clienții existenți nu vor rămâne fără atenție. Recent compania a dat start unui program intern de loialitate, în care pentru fiecare credit repetat de la SEBO, poți primi reducere de până la 50%, în dependență de câte credite ai. Detalii: www.sebo.md/REDUCERE

Cum, tu încă nu ești la SEBO? Vezi lista oficiilor și programul de muncă aici: www.sebo.md/PizzaMania

Telefon de contact – 022 896 897

Regulamentul campaniei „PizzaMania cu SEBO”


*Toți clienții noi care în perioada 21 iunie 2021 – 15 august 2021 au beneficiat de un credit de la OCN „Sebo Credit” SRL și respectă prevederile Regulamentului, vor primi un VOUCHER în valoare de 100 lei, pe care îl pot folosi în restaurantele PizzaMania.

Voucherele pentru electrocasnice și pizza nu pot fi schimbat în bani, diferența voucherului nefolosită nu se restituie.

Organizatorul va elibera Participanților voucherul respectiv cu reținerea impozitului pe venit din suma premiului, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal al Republicii Moldova.

P. 

Realitatea Live

23 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iul. 2021, 17:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Rețeau de socializare Intagram este foarte populară, în special printre tineri. La sigur urmărești și vedete, care vorbesc o altă limbă decât cele pe care le cunoști tu. În acest sens, Instagram introduce o nouă schimbare care te va ajuta să înțelegi mai ușor mesajul transmis de persoanele pe care le urmărești.

La sigur, te ciocnești cu siatuații când storiesurile nu sunt în engleză sau într-una din limbile de circulație internațională. Din această cauză nu înțelegi mesajul unui artist sau al unei persoane importante de interes pentru tine. Până aum, ceea ce trebuia să faciera să ieș din aplicație și să încerci să traduci ”ce a vrut să spună autorul”.

Acum, acest lucru nu mai este necesar. Instagram a introdus o nouă funcție care va traduce orice text străin și pe care îl vei putea vedea în Stories. Această nouă caracteristică este lansată la nivel global, astfel că toți acești peste 1 miliard de abonați se pot bucura de noua funcție.

Când aplicația detectează că vizualizezi o poveste într-o altă limbă, îți va afișa mesajul ”Vedeți traducerea”, în partea din stânga sus a aplicației. Tot ceea ce va trebui să faci este să atingi bannerul respectiv pentru a vedea textul în limba maternă.

Funcția poate traduce textul în peste 90 de limbi deși, momentan, aceasta nu poate funcționa la fel și cu audio. Inevitabil, asta înseamnă că sunt șanse să existe povești pe care să nu le înțelegi, atunci când cel pe care îl urmărești transmite un mesaj pe cale verbală.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală