O platformă de schimburi crypto din România a strâns investiții de 1 milion de euro în câteva zile prin licitație

01 Feb. 2022, 11:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
01 Feb. 2022, 11:58 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Una dintre platformele de schimb de criptomonede din România TOKERO anunță un nou succes al seriei de presale-uri: „TOKERO – 1.000.000 USD, investiți în proiectul BH Network. Cererea pentru BH Network a fost foarte mare, proiectul fiind declarat OVERSOLD înainte de închiderea listelor de înscriere cu o cerere de peste 150% pentru ticketele de 5k și 10k USDT și 300% pentru ticketele 1k și 2k USDT.

„Presale-ul a avut loc în perioada 26-30 ianuarie sub formă de licitație, o premieră pentru noi din acest punct de vedere, deoarece proiectele anterioare s-au desfășurat pe modelul primul venit, primul servit”, declară CEO-ul și cofondatorul TOKERO, Marius Morra.

El precizează că la licitație au avut acces inițial, pe data de 28 ianuarie, conturile TOKERO PRO (clienții cu peste 50.000 euro volume tranzacționate în ultimul an sau minim 10 afiliați prin sistemul de afiliere) care au putut opta pentru tickete de 5.000 sau 10.000 USDT, apoi, pe 30 ianuarie, conturile Regular, cu tickete de 1.000 sau 2.000 USDT/user.

„TOKERO a început seria de presale-uri în septembrie când a reușit să strângă 1 milion de USD cu proiectul HUMANS.AI, proiect cu investitori precum fondul de investiții Early Game Ventures și Roca X. A urmat în decembrie WAM, un proiect românesc de Play and Earn cu peste 3,5 milioane de utilizatori în întreaga lume. Ambele proiecte listate anterior au avut creșteri spectaculoase astfel că așteptările pentru BH Network sunt și ele unele ridicate. Observăm un apetit extraordinar al investitorilor din comunitatea noastră pentru proiectele cu potențial, aflate la început de drum. Datorită rezultatelor bune și feedback-ului pozitiv, ne dorim să venim în întâmpinarea comunității noastre cu cât mai multe proiecte pe platforma TOKERO”, a declarat Morra.

Acesta a adăugat faptul că echipa TOKERO selectează atent proiectele listate, după criterii bine stabilite, iar investițiile în etapa de presale în proiecte serioase pot genera profituri semnificative.

BH Network este o echipă de freelanceri și proprietari de afaceri care doresc să aducă o schimbare în lumea marketingului online. Misiunea BH Network este de a impulsiona inovația pe piața de freelancing și de a extinde posibilitățile pentru persoane, întreprinderi și clienți prin intermediul tehnologiei blockchain.

Folosind tehnologia Elrond Blockchain, echipa își propune să ofere tuturor celor din industria criptomonedelor posibilitatea de a deschide oportunități pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii digitale într-o lume guvernată în prezent de sisteme fiduciare (fiat).
TOKERO este una dintreplatformele de schimb de criptomonede din România și prima de acest tip care are și o componentă educațională încorporată și care aliniază România la nivel global ca experiență de utilizare, rapiditate de tranzacționare, siguranță și listare de produse.

Realitatea Live

02 Mai 2024, 13:58
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Mai 2024, 13:58 // Actual //  Lupu Eduard

România este pilonul securității energetice a Republicii Moldova și ne-a ajutat în cele mai grele momente. Declarația aparține secretarului de stat al Ministerului Energiei, Constantin Borosan. În cadrul dezbaterii publice „Cooperarea moldo-română pe domeniul energetic”, organizată de Agenția de presă IPN, oficialul a menționat că până în anul 2025 va fi dată în exploatare linia electrică Vulcănești-Chișinău, iar până în 2030 vor fi finalizate lucrările de construcție a liniilor electrice Bălți-Suceava și Strășeni-Gutinaș.

Secretarul de stat al Ministerului Energiei, Constantin Borosan, mai afirmă că până în anul 2030 vor fi date în exploatare alte două blocuri energetice ale Centralei de la Cernavodă. Astfel, dacă Republica Moldova va avea asigurate conexiunile energetice cu România, țara noastră va putea prelua energie electrică de peste Prut la prețuri competitive.

„În centrala nucleară de la Cernavodă urmează a fi investite capacități mari de generare a energiei electrice, sunt construite încă două blocuri energetice similare blocurilor 1și 2, ceea ce înseamnă încă 1400-1500 MW. Asta înseamnă o capacitate foarte mare de producere a energiei electrice. Aceste capacități urmează a fi date în exploatare în perioada 2030-2031.

Tot în această perioadă țara noastră va avansa și va finaliza conexiunile pe care le construim astăzi: linia Isaccea-Vulcănești-Chișinău va fi finalizată, vom finaliza linia Bălți-Suceava și Strășeni-Gutinaș. În 2025 vom da în exploatare linia Vulcănești-Chișinău, suntem foarte ambițioși și lucrăm la toate turațiile. Astăzi sunt pe șantier muncitorii care efectuează lucrări de fundație pentru piloni”, a spus secretarul de stat al Ministerului Energiei, Constantin Borosan.

Reprezentantul Ministerului Energiei reiterează că obiectivul autorităților este ca marile sectoare de consum să fie trecute de la gaz și produse petroliere la de energie electrică. Potrivit lui Borosan, curentul electric este mai prietenos mediului.

„În 2030 va fi dată în exploatare viitoarea producție de energie nucleară în România. Un exces de energie va apărea pe piață. Noi depunem eforturi pentru a electrifica sectoarele de consum. Vrem să consumăm mai multă energie electrică. De ce? Pentru să este mai sustenabil din punct de vedere al mediului ambiant. În loc să consumăm gaze naturale pentru încălzire, consumăm energie electrică. În loc să consumăm produse petroliere în transport, consumăm energie electrică.

Datorită faptului că apare această generare de energie electrică în regiune, în România, și există conexiuni, aceasta este o oportunitate pentru afacerile din Republica Moldova și România de a exporta/importa energie electrică la preț accesibil. Energia nucleară se considera a fi cea mai ieftină raportat la o perioadă lungă de timp”, a mai spus Constantin Borosan.

Secretarul de stat a mulțumit autorităților din România pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova în perioade energetice complicate, fiind vorba, în special, de perioada când Gazprom a redus volumele de gaz livrate Republicii Moldova, contrar prevederilor contractuale.

„România este pilonul securității energetice a țării noastre. Este țara pe care putem să ne bazăm și când au fost cele mai grele timpuri, e vorba de octombrie 2021, octombrie 2022, am avut sprijinul deplin al României.

Aduc un exemplu simbolic, dar care a avut loc la momentul cel mai potrivit. Gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău a devenit funcțional în întregime la data de 31 septembrie 2021, iar pe 1 octombrie a fost limitată furnizarea de gaze naturale de către Gazprom”, a mai spus secretarul de stat, Constantin Borosan.

Dezbaterea publică la tema „Cooperarea moldo-română pe domeniul energetic” este prima ediție din ciclul „Dublă integrare prin cooperare și informare . Continuitate”. Proiectul este organizat de Agenția de presă IPN cu suportul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău