TOP 5 companii producătoare de carne şi mezeluri, care se bucură de cel mai mare succes în rândurile consumatorilor

10 Oct. 2022, 13:16
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
10 Oct. 2022, 13:16 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Fiecare companie producătoare de carne şi mezeluri încearcă să convingă consumatorii că anume produsele sale sunt cele mai bune, mai calitative, mai deosebite. Însă, doar analizând indicatorii de bază ai acestor companii putem deduce care produse se bucură de cel mai mare succes, altfel spus care se cumpără cel mai bine. Relevante în acest sens sunt datele site-ului specializat www.data2b.md, care an de an publică inclusiv informaţii despre venitul din vânzări al companiilor din Moldova.

  1. Rogob SRL

Din datele sursei citate, reiese că cel mai bine se vând produsele Rogob SRL. Numai în anul 2021 compania a avut venit din vânzări de 811,75 mil. lei, fiind lider absolut din acest punct de vedere. Apropo, această poziţie Rogob SRL o deţine constant în ultimii cinci ani (pe www.data2b.md sunt datele începând cu anul 2017). Şi în 2017 Rogob SRL era lider la capitolul venit din vânzări cu 478,38. De atunci, an de an compania a îmbunătăţit constant acest indicator.

  1. Carmez Processing

Analizând datele de pe portalul specializat menţionat, deducem că pe locul doi în clasamentul nostru se situează Carmez Processing. În 2021 compania a avut venit din vânzări de 703,9 mil. lei. Ca şi în cazul Rogob SRL, şi această întreprindere a cunoscut o evoluţie constantă în ultimii cinci ani la acest capitol, în 2017 venitul din vânzări constituind 389,25 mil. lei.

  1. Pegas SRL

Pe locul trei se situează Pegas SRL. Potrivit www.data2b.md, în 2021 compania a avut venit din vânzări de 467,21 mil. lei. Şi în cazul acestei întreprinderi putem vorbi de o evoluţie constantă în ultimii cinci ani, deşi nu atât de spectaculoasă ca şi în cazul celor două firme menţionate mai sus. Astfel, venitul din vânzări al Pegas SRL în 2017 a fost de 358,87 mil. lei

  1. Aviselect SRL

Aviselect SRL este deţinătoarea brandului Mezellini. În 2021 a înregistrat un venit din vânzări de 214,79 mil. lei. În ultimii cinci ani, după acest indicator, compania s-a menţinut la un nivel relativ constant. Astfel, în 2017 venitul său din vânzări a fost de 194,60 mil. lei.

  1. Produse de familie SRL

Produse de familie SRL este deţinătoarea brandurilor Filetti şi Cezar. Potrivit datelor site-ului specializat menţionat, în 2021 compania a avut venit din vânzări de 206,12 mil. lei. În 2017 venitul din vânzări a constituit 138,41 mil. lei.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

08 Mai 2024, 20:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
08 Mai 2024, 20:50 // Actual //  Lupu Eduard

Rectorul Universității Tehnice din Moldova (UTM), Viorel Bostan, a făcut anunțul oficial, în carul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, că Universitatea de Stat din Moldova și UTM urmează să se unească sub un singur nume nou. Această mișcare reprezintă un pas semnificativ în consolidarea și modernizarea învățământului superior din Republica Moldova.

Fuzionarea celor două instituții de învățământ superior vine în contextul unei inițiative menite să optimizeze resursele și să sporească calitatea educației superioare în țară. Prin unirea lor, se va crea o instituție academică mai puternică și mai competitivă, capabilă să ofere programe educaționale diversificate și de înaltă calitate.

Noul nume al instituției rezultate din fuziunea dintre USM și UTM va fi Universitatea din Chișinău. Această schimbare va reflecta identitatea și misiunea noii entități academice, care va servi comunitatea academică și societatea în ansamblu într-un mod mai eficient și mai eficace.

„De câțiva ani, analizăm constant clasamentele internaționale și, din păcate, nu am reușit să ne includem în aceste topuri”, a declarat Bostan. „De exemplu, în timp ce în trecut Times Higher Education enumera aproximativ 600 de universități, astăzi lista depășește 2003, iar noi încă nu am reușit să ne poziționăm în acest clasament”, declara săptămâna trecută, la consiliul rectorilor, Viorel Bostan.

Bostan a subliniat importanța atragerii studenților internaționali pentru a consolida universitățile din Moldova, dar a evidențiat și nevoia de resurse și capacități pentru a realiza acest lucru. În acest context, el a propus inițierea unui proces de fuziune între Universitatea Tehnică și Universitatea de Stat din Moldova, nu prin absorbție, ci printr-o colaborare între două instituții care au o istorie comună de colaborare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău