Mesaj din bârlogul de la Kremlin! Și-a anulat faimoasa conferință de presă anuală – maraton

12 Dec. 2022, 15:33
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
12 Dec. 2022, 15:33 // Actual //  Lupu Eduard

​Kremlinul a anunțat luni că președintele rus Vladimir Putin nu își va ține anul acesta conferința de presă maraton, relatează TASS și Interfax.

„În ceea ce privește marea conferință de presă, da, nu va fi una până în noul an”, le-a răspuns Dmitri Peskov jurnaliștilor acreditați pe lângă Kremlin, după ce a fost întrebat din nou luni despre acest subiect.

Peskov a fost întrebat de mai multe ori despre acest subiect în ultimele săptămâni în contextul în care Kremlinul nu anunțase o dată fermă pentru conferința de presă anuală a lui Putin, evenimentul politic al anului în Rusia.

„În acelaşi timp, sperăm că preşedintele va găsi în continuare o oportunitate de a discuta cu jurnaliştii. Face acest lucru în mod regulat, inclusiv în timpul călătoriilor în străinătate”, a adăugat el.

Peskov a fost întrebat și dacă discursul lui Putin către Adunarea Federală va avea loc înainte de sfârșitul anului.

„Mesajul trebuie clarificat. Ne vom concentra în continuare pe mesaj”, a răspuns el evaziv.

Anul trecut, la conferinţa de presă anuală, Vladimir Putin a vorbit cu presa mai mult de patru ore. El a declarat atunci că vrea să evite conflictul cu Ucraina și cu Occidentul, dar a cerut garanții pentru securitatea Rusiei.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

02 Mai 2024, 11:55
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
02 Mai 2024, 11:55 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Dezbaterea asupra diferențelor dintre europeni și americani în ceea ce privește abordarea muncii și echilibrul dintre viața profesională și cea personală este din nou în prim-plan, după declarațiile recente ale șefului fondului petrolier norvegian, Nicolai Tangen, și a directorului executiv al HSBC, Noel Quinn.

Într-un interviu acordat Financial Times, Nicolai Tangen a sugerat că americanii sunt mai ambițioși și muncesc mai mult decât europenii, iar această diferență este evidentă în mediul de afaceri. Această opinie a provocat reacții mixte, reamintind dezbaterii îndelungate privind modul în care europenii și americani își gestionează prioritățile de viață și muncă.

Discuția nu este una nouă, având rădăcini adânci, iar opiniile sunt împărțite. Există o tendință istorică care sugerează că europenii tind să acorde o mai mare importanță echilibrului între viața profesională și cea personală, în timp ce americanii sunt adesea mai concentrați pe succesul profesional și câștiguri financiare.

În plus, datele furnizate de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) arată că americanii lucrează în medie mai multe ore pe an decât europenii, cu excepția unor țări precum Luxemburgul, Irlanda, Norvegia și Elveția. Cu toate acestea, această abordare este controversată, iar multe studii indică faptul că mai multe ore de muncă nu se traduc întotdeauna într-o productivitate mai mare sau o viață mai fericită.

În ciuda acestor diferențe, există și aspecte comune. Atât europenii, cât și americanii caută un echilibru între munca lor și viața personală, iar această nevoie este din ce în ce mai recunoscută și promovată de companii și lideri din ambele regiuni.

În concluzie, dezbaterile privind diferențele dintre europeni și americani în ceea ce privește munca și viața personală continuă să alimenteze discuții și să ofere perspective interesante asupra modului în care culturile și valorile influențează modul nostru de viață și de muncă.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău