Bine ai venit pe noul bani.md! Aici sunt toți oamenii și banii lor. Vii și tu?

17 Apr. 2021, 11:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
17 Apr. 2021, 11:46 // Actual //  Otilia Cotruța

Vrem bani. Vrem mai mulți bani. Vrem să știm totul despre bani.

Ești și tu printre noi?

Atunci, bine ai venit pe www.bani.md!

Bani.md a crescut, iar noi am investit în noua platformă pentru ca navigarea să fie mai comodă, pentru că a arăta bine ajută mult în afaceri, pentru că accesul la bani este important, iar oamenii sunt cea mai mare valoare a oricărei societăți și afaceri.

Pentru noua platformă Bani.md, am implementat tehnologii moderne și algoritmi inteligenți, pentru a transmite mai rapid și mai clar mesajele ce te vor ajuta să avansezi în scopurile personale și profesionale. 

Am păstrat libertatea și deschiderea de a promova afacerile și inițiativele care duc spre beneficiul economic al mediului de afaceri și a Republicii Moldova.

O facem prin educație financiară și de business, interviuri, analize economice, investigații și știri de actualitate, pentru că în secolul 21 a cunoaște e mai important decât a avea. Chiar dacă Republica Moldova învață greu cum să evite crizele și face prea puțin pentru a deveni un exemplu de dezvoltare economică în regiune și pe continentul European, are oameni cu minți ilustre, care pot forma o comunitate puternică a oamenilor de afaceri, consultanți, profesioniști.

Experiența acestor oameni, dar și ideile lor, ne inspiră încrederea că totul este posibil. Actual rămâne să realizăm efortul necesar pentru a crea condiții favorabile pentru a ne dezvolta „acasă”. În orice țară și societate, economia are nevoie de bani și afaceri pentru dezvoltare. Băncile și finanțele trebuie să funcționeze corect, în beneficiul cetățenilor și a țării. Au bani și de asta reușesc, spuneți voi. Ei bine, noi suntem de părerea că relația este inversă: au reușit și acum au bani. Majoritatea, muncesc mult și de asta își pot permite o viață de lux, odihnă și să facă ceea ce își doresc. Știm bine că cei care depun corect efort, obțin și rezultat.

Bani.md este unicul cotidian economic din Republica Moldova. Actualizat la zi cu informații economice din țară și de peste hotare, reprezintă vocea business-urilor, a oamenilor de afaceri, a profesioniștilor din diverse domenii, dar și ai oamenilor pe care îi ajutăm să nu-și irosească banii.

Curând vom veni și cu noi categorii de utilitate și servicii, pentru ca viața să fie mai ușoară, iar banii din portmoneu să fie cheltuiți rațional.

Portalul de știri economice bani.md a fost lansat în anul 2014 și este parte a grupului Realitatea care astăzi include televiziunea de transmisiuni în direct – RLIVE TV, portatul de știri Realitatea.md și platforma rlive.md unde găsiți toate evenimentele publice din Republica Moldova, cele mai importante evenimente de peste hotare, precum și transmisiuni de pe planeta Marte.

 

Bani.md – despre oameni și banii lor.

Convingeți-vă! Urmăriți-ne și pe platformele

Nu uitați, suntem deschiși să vă ajutăm să obțineți cât mai rapid la realizări personale și profesionale. 

Scrieți-ne în adresa redacției ce aveți de zis unei lumi întregi.

Contact@bani.md.

Realitatea Live22 Iun. 2021, 11:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iun. 2021, 11:22 // Actual //  Dumitrita Culiuc

În fiecare zi Întreprinderea Municipală Piața Centrală publică pe pagina de Facebook prețurile afișate la Piața Centrală la fructe, legume, verdeață, dar și legume. Astăzi, prețurile la cireșe și căpșuni au scăzut. De exemplu un kilogram de cireșe poate fi cumpărat și cu 8 lei pentru un kilogram, iar căpșunii cu 15 lei pe kilogram.

De câteva zile au apărut în vânzare și primele caise. Astăzi, un kilogram de caise costă 25 de lei. De asemenea, în vânzare sunt și păstăi, prețul cărora diferă în funcție de sort. Un kilogram de castraveți se vinde cu 8 lei, iar prețul roșiilor variază.