Cât costă să te distrezi de Revelion în localurile din Chișinău?

28 Dec. 2022, 17:26
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Dec. 2022, 17:26 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Până la Revelion au rămas zile numărate, iar moldovenii și-au făcut deja planurile de sărbătoare. Unii vor petrece noaptea dintre ani acasă, în vacanță sau la restaurant. În ceea ce privește localurile, prețurile diferă. În acest context, Bani.md a analizat mai multe oferte de preț pentru noaptea magică din 31 decembrie. Prețurile încep de la 200 de lei la tejgheaua de la bar și pot ajunge până la 350 de euro în restaurantele de lux.

Zaxi – 350 de euro/persoană

Zaxi vă așteaptă în seara de 31 decembrie cu muzică live, dansuri și o cină de neuitat.

Richland Restaurant – 3000 de lei/persoană

De Revelion Richland a pregătit un program special pentru tine, care în combinație cu un meniu delicios îți garantează un început de an spectaculos!

Look RestoBar – 125 euro/persoană

Muzică bună, sushi, narghilea și mult spumant te așteaptă în noaptea de Revelion la Look RestoBar. În prețul de 125 de euro este totul inclus.

Golden Lion 1700 de lei/persoană

Pentru noaptea dintre ani, restaurantul Golden Lion a pregătit un program special cu decor tematic, panou foto și cu invitați speciali care îți vor face oferi o noapte deosebită.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Manhattan Hotel&Restaurant – 110 euro/persoană

Manhattan ți-a pregătit un meniu împărătesc, decor tematic, atmosferă de poveste, muzică live: Orchestra Dinastiei Valuța si Ady cu program artistic excepțional pentru toate vârstele, program de colind și urătură, tombola cu cadouri și multe alte surprize ale serii. Moș Crăciun a pregătit copiilor „cuminți” cadouri alese. De asemenea, va fi și un fotograf special pentru oaspeți.

Prețul pentru o persoană este de 110 euro, iar dacă veniți în doi veți plăti 200 de euro. Prețul pentru copiii cu vârsta între 4-16 ani este de 70 de euro.

Restaurantul Europa – 1700 lei/persoană

Restaurantul Europa a pregătit un program special cu muzică, colinde, urături, DJ și un meniu special. Prețul pentru o persoană este de 1700 lei.

Prețuri mai accesibile sunt la Trattoria unde poți alege meniuri de la 450 de lei pentru o persoană și până la 850 de lei sau Zhouse 390 – 590 lei.

Și Draft a pregătit un program special pentru 31 decembrie un program special cu meniu de 550 de lei pentru o persoană.

Dacă vrei să-ți petreci seara într-un cocktail bar, alături de prieteni, atunci Marlene a pregătit o ofertă specială: BRĂȚARA OPEN BAR: include accesul la petrecere și băuturi nelimitate (cocktailuri & alte băuturi individuale) – 1.000 lei.

Pentru grupurile de petrecăreți, sunt 3 opțiuni de rezervare:

MASĂ DE 3 PERS. – 650,-
3 x Intrare
1 x Masă rezervată
1 x Sticlă de Cuvée de Purcari

MASĂ DE 4 PERS. – 850,-
4 x Intrare
1 x Masă rezervată
1 x Sticlă de Cuvée de Purcari

MASĂ DE 6 PERS. – 1.300,-
6 x Intrare
1 x Masă rezervată
2 x Sticle de Cuvée de Purcari

Proviziile de spumant vă așteaptă, iar petrecerea începe la 22.00

* Costul intrării fără masă rezervată sau fără brățară OPEN BAR: 200 mdl (un pahar de spumant din partea casei inclus).

** Persoanele cu mese rezervate beneficiază de o reducere de 10% la procurarea brățării OPEN BAR.

 

Realitatea Live

02 Oct. 2023, 07:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Oct. 2023, 07:38 // Actual //  Lupu Eduard

Preşedintele turc Recepp Tayyip Erdogan reproşează duminică, 1 octombrie, faptul că Turcia şi-a ”respectat toate promisiunile”, spre deosebire de Uniunea Europeană, iar ”dacă UE intenţionează să pună capăt procesului aderării (Turciei), care există doar pe hârtie, n-are decât”.

”Turcia nu mai aşteaptă nimic de la Uniunea Europeană, care ne face să aşteptăm la poarta sa de peste 40 de ani”, a tunat şeful statului turc.

”Noi ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut UE, însă ei n-au respectat aproape niciuna de-a lor”, a denunţat Erdogan în sesiunea inaugurală a Parlamentului.

El a subliniat că ”nu va tolera nicio cerinţă nouă sau condiţii în procesul de aderare” a Turciei.

”Dacă nu dau înapoi în anumite nedreptăţi, ca impunerea de vize, pe care o folosesc ca pe o sancţiune latentă, dacă nu-şi corectează toate greşelile (…), atunci ei vor pierde integral dreptul de a-şi exprima aşteptări politice, economice sau militare din partea noastră”, a ameninţat el.

”Dacă UE intenţionează să pună capăt procesului aderării (Turciei), care există doar pe hârtie, va fi decizia lor”, a tunat el.

Puciul din 2016

Furia preşedintelui turc provine de la ultima hotărâre a Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), care a criticat săptămâna aceasta Turcia, căreia-i reproşează că a condamnat un bărbat din cauza apartenenţei la o organizaţie teroristă armată bazându-se pe simpla utilizare a aplicaţiei de mesagerie criptată ByLock.

ByLock este considerată de către Ankara un instrument de comunicare privilegiat al celor care se fac vinovaţi de puciul eşuat din 2016, soldat cu 250 de morţi, urmat de arestări masive şi epurări fără precedent în istoria modernă a Turciei.

Guvernul turc a atribuit puciul uşuat organizaţiei Fetö – acroninul folosit de Ankara pentru a desemna mişcarea predicatorului Fethullah Gülen, un fost aliat al lui Erdogan.

”Hotărârea CEDO este ultima picătură care umple paharul”, a denunţat Recepp Tayyip Erdogan.

”Membrii organizaţiei teroriste şi suţinătorii lor care sunt încurajaţi de această hotărâre nu trebuie să-şi facă speranţe zadarnice. Această hotărâre nu aduce nici alinare membrilor sceleraţi ai Fetö”, a subliniat el.
”Turcia nu va face niciun pas înapoi în lupta sa împotriva acestei bande de trădători. Ea nu va permite nicio întoarcere în trecut”, a subliniat Erdogan.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău