Ce ai în geantă – asta se întâmplă și în viața ta, asta e soarta ta

18 Aug. 2021, 15:21
 // Categoria: Au Bani // Autor:  bani.md
18 Aug. 2021, 15:21 // Au Bani //  bani.md

Genții pe car eo purtăm i se mai spune sac, este o sumă, „sauma” în latină. Cuvântul însemna un pachet, cel care este atașat de șa. Sarcina unui pachet care îl iei la drum și această geantă conține ceea ce aveți nevoie; simbolic, destinul nostru se află acolo.

Femeile adoră gențile, pentru ele acesta este un simbol foarte important. Într-un fel, o femeie aduce un copil în lume în geantă, în burtă. Ea poartă o greutate bună în interiorul ei; aduce cu atenție și cu mare efort o persoană nouă.

Și o geantă bună, frumoasă și scumpă este un simbol protector al unei femei, amuleta ei, apotropia. A oferi femeii tale o geantă înseamnă recunoștință și protecție împotriva răului. Întărirea energiei feminine.

Uită-te la geantă – în cel mai larg sens al cuvântului. Poate fi un rucsac, o poșetă sau o servietă – este tot atât de „sauma”, o geantă. Ceea ce se află în el vă caracterizează viața și personalitatea. Și o influențează.

Purse handbag, bag Organizer, Keep Stuff Organized. Young woman in blue dress looking for Stuff in her handbag and drops it on the floor.

Este important să existe ordine în geantă. Este necesar să se arunce toate lucrurile inutile – treburi și obstacole inutile pe drumul vieții. Acesta este un haos devastator. Fură energie.

Așezați-vă lucrurile în compartimentele geantei. Aceasta va ordona viața. Facilitează luarea deciziilor.

În niciun caz nu ar trebui să aveți bani „aruncați” în geantă. Ar trebui să fie aranjați cu grijă, chiar dacă pare un fleac. În caz contrar, punga se va transforma într-o pungă de cerșetorie; bănuți și resturi. Trebuie să existe ordine în interiorul sacului. Puritate.

Biletele vechi folosite, bucăți de hârtie inutile, chitanțe te întorc în trecut și îți împovărează viața. Simbolic – poarți cu tine vechile probleme și griji inutile, trăiești în trecut.

Geanta trebuie să fie puternică, intactă – acesta este un semn al norocului și al furnizării de protecție de încredere. O geantă frumoasă te armonizează cu lumea, îmbunătățește atitudinea față de tine. Cu cât geanta este mai feminină și mai grațioasă, cu atât funcționează mai bine „energiile feminine”, proprietarul unei astfel de genti este feminin, ușor, armonios.

Un sac de afaceri ar trebui să fie cât mai scump posibil. Calitate superioară. Durabil. Aceasta este geanta ta de bani. Simbolul bunăstării financiare.

Nu trecem prin viață cu mâinile goale. Avem cu noi rezerva cu tot necesar – geanta noastră. Este bine să puneți simbolul dvs. personal în el. Pentru unii, este un stilou. Pentru unii, este o monedă. Pentru cineva – o pietricică de pe țărmul mării calde … Ar trebui să existe ceva personal într-o pungă, ceva care să fie plăcut și inspirat și să fie de înțeles numai pentru dvs.

Omul nu vine pe lume cu mâinile goale. Are o sarcină – responsabilitate și datorie. Greutăți și probleme. Dar, în același timp, deține și provizii. În geanta noastră există ceva care ne ajută să trăim.

Și umplem punga cu fapte bune pentru că drumul va continua. Și vom fi susținuți și hrăniți de ceea ce am adunat în geantă …

Acesta este un simbol atât de complex și antic.

Să începem să urmărim ce purtăm în geanta noastră? Și începeți să vă îmbunătățiți și să comandați viața dintr-o afacere mică – punând lucrurile în ordine în „sauma” dvs. Și dacă doriți schimbări pentru oportunități nio și mai bune, puteți cumpăra o nouă geantă de mână …

Realitatea Live

07 Dec. 2022, 17:27
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Dec. 2022, 17:27 // Actual //  Lupu Eduard

Guvernul alocă mai puțini bani la ministerul Infrastructurii, dar și cel al Agriculturii. Informațiile se regăsesc în proiectul de Lege a Bugetului pentru anul 2023, aprobat de cabinetul de miniștri. 

Cel mai mult s-a tăiat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, condus de Andrei Spînu – 1,5 miliarde lei. Astfel, dacă în 2022, bugetul acestui minister era de 6,1 miliarde lei, pentru 2023 este prevăzut un buget de 4,6 miliarde lei, scrie realitatea.md.

Ministerul Economiei, în fruntea căruia se află Dumitru Alaiba, a pierdut 574 de milioane de lei, comparativ cu anul trecut. Astfel, de la un buget de 827 223 700 lei, cât a fost anul trecut, s-a redus până la 252 939 900 lei.

Veste proastă și pentru agricultori, bugetul ministerului de resort a scăzut cu 550 milioane lei, asta chiar dacă acest an a fost unul secetos, iar scumpirea carburanților și a inputurilor le-a dat mari bătăi de cap fermierilor. Astfel, bugetul ministerului Agriculturii în 2023 va fi de 2,2 miliarde de lei, în comparație cu 2,7 miliarde în anul 2022.

Bugetul ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost diminuat cu 139 de milioane de lei și va fi de peste jumătate de miliard. Totodată, ministerul Mediului va fi redus cu 37 de milioane de lei, până la 561 712 700 lei.

Proiectul Legii Bugetului de stat pentru anul 2023 prevede venituri de 64,9 miliarde de lei și cheltuieli de 83,2 de miliarde de lei. Deficitul bugetar anul viitor va fi de peste 18,3 miliarde de lei sau 6% din PIB.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău