CEO Rolls-Royce: „o mașină minunată, magnifică”. Compania lansează cel mai ambițios model pe care l-a creat vreodată

28 Mai 2021, 05:20
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Mai 2021, 05:20 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Rolls-Royce Motor Cars a prezentat modelul Boat Tail, un model de vehicul de lux pe care l-a numit „cel mai ambițios automobil creat vreodată”.

Boat Tail este o mașină cu patru locuri, care măsoară aproape 5,8 metri lungime, cu partea din spate a vehiculului în formă de punte de iaht. Se vor face doar trei, iar prețul mașinii nu a fost spus.

Noul model vine pe măsură ce Rolls-Royce lansează o nouă divizie în cadrul afacerii sale, Coachbuild, un program exclusiv pentru invitații, care va permite celor mai de seamă clienți ai producătorului de automobile să comisioneze mașini unice.

Fiecare coadă de barcă a fost personalizată cumpărătorului său, care a colaborat cu designeri timp de patru ani la mașinile din cadrul programului Coachbuild.


Peste 1.800 de piese noi au fost dezvoltate pentru Boat Tail, fiecare dintre ele având caracteristici de lux, cum ar fi frigidere duble pentru șampanie de epocă și ceasuri personalizate care pot fi purtate sau introduse în mașină pentru a fi folosite ca ceas.

CEO-ul Rolls Royce a descris noua mașină, ca fiind o „mașină minunată, magnifică”, CEO-ul Rolls Royce, Torsten Müller-Ötvös, a spus că clientul a fost implicat în „fiecare pas al călătoriei” și că crearea unor astfel de mașini personalizate a fost „banii nu pot cumpăra experiență. ”

„Este ceva extrem de rar și (ceva) ce doar oamenii foarte selectați ar putea face”, a spus el, adăugând că, prin natura sa, divizia Coachbuild ar fi o mică parte din activitatea generală a companiei.

El a spus că clienții vor trebui să își aducă propria „pasiune, angajament și timpul” necesar pentru a face o colaborare cu producătorul auto.

Realitatea Live

27 Sept. 2021, 17:24
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Sept. 2021, 17:24 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, investește 50 de milioane de dolari într-un un start-up care dezvoltă roboți care cultivă plante într-un mod sustenabil. De asemenea, omul de afaceri deține o suprafață considerabilă de terenuri agricole, ceea ce demonstrează încă o dată interesul lui pentru acest domeniu.

Astfel, Start-up-ul Iron Ox din Silicon Valley a atras o finanțare de 50 milioane dolari de la fondul de investiții Breakthrough Energy, deținut de Bill Gates.

Compania construiește roboți care pot cultiva plante cu ajutorul unui sistem hidroponic. Acest sistem presupune ca rădăcinile plantelor să fie scufundate într-o soluție nutritivă pe bază de apă și nutrienți sau plante într-un mediu poros, care reține soluția nutritivă, permite oxigenarea rădăcinilor și oferă suport de creștere plantelor, scrie WallStreet.

Roboții au senzori care permit măsurarea nitrogenului și aciditatea solului pentru a cultiva plante sănătoase. Prin această tehnologie dezvoltată de start-up se vor pute crește plante precum căpșune, busuioc thailandez, roșii, coriandru și pătrunjel.

Iron Ox are în grijă o fermă în nordul Californiei, iar începând cu acest an start-up-ul a început construcția unei noi ferme în Lockhart, Texas.

Recent, Bill Gates a reușit să strângă un miliard dolari pentru a dezvolta energie verde și regenerabilă pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice și a poluării.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală