Cine e miliardarul care a organizat o nuntă faraonică în acest weekend

03 Mart. 2024, 09:23
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Mart. 2024, 09:23 // Actual //  Lupu Eduard

Rihanna, Bill Gates şi Mark Zuckerberg se numără printre celebrităţile care participă la o petrecere de trei zile, înainte de nuntă, în valoare de 113 miliarde de dolari, organizată de cel mai bogat om din Asia.

Şefii globali ai tehnologiei, titanii din industrie, vedete de la Bollywood, artişti pop şi politicieni sunt prezenţi pentru festivităţile de trei zile găzduite de magnatul Mukesh Ambani.

Petrecerea din acest weekend este o ceremonie elaborată, înainte de nuntă pentru fiul mai mic Anant şi logodnica Radhika Merchant, fiica unor moguli în industria farmaceutică.

Cântăreaţa melodiei „Umbrella”, Rihanna, care a născut cel de-al doilea copil în august, a cântat la evenimente, potrivit presei locale. India Today a relatat că artistei i s-a oferit până la 9 milioane de dolari să apară la eveniment.

Ambani, în vârstă de 66 de ani, este preşedintele gigantului de telecomunicaţii Reliance Industries şi a 10-a cea mai bogată persoană din lume conform listei miliardarilor Forbes, cu o avere de peste 116 miliarde de dolari.

Anant, în vârstă de 28 de ani, care este şi director în consiliile de administraţie ale mai multor firme deţinute de Reliance, se căsătoreşte cu Merchant, în vârstă de 29 de ani, în cursul acestui an.

De asemenea, iluzionistul american David Blaine este de aşteptat să ofere momente de divertismentul pentru oaspeţi. Va fi prezent şi fondatorul Microsoft Bill Gates şi câţiva lideri politici actuali şi foşti.

Printre invitaţi se numără şi şeful Disney, Bob Iger, în urma unui acord convenit miercuri între Reliance Industries şi Walt Disney pentru a fuziona afacerile lor media din India. Fuziunea va crea un gigant al divertismentului de 8,5 miliarde de dolari în cea mai populată naţiune din lume şi a cincea economie ca mărime.

Printre invitaţi se numără şiIvanka Trump, fiica fostului preşedinte american Donald, precum şi fostul premier al Suediei Carl Bildt, fostul premier canadian Stephen Harper şi regele Bhutanului. Starurile de la Bollywood Amitabh Bachchan şi Shah Rukh Khan se află între invitaţi.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

17 Apr. 2024, 11:06
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
17 Apr. 2024, 11:06 // Actual //  Lupu Eduard

În cadrul emisiunii Rezoomat de la RLIVE TV, fostul premier Ion Chicu a adus în discuție procedura de concesionare a spațiilor comerciale de la Aeroportul Chișinău, criticând faptul că aceasta nu respectă legislația și este afectată de nereguli.

Chicu a subliniat că, conform legii cu privire la întreprinderile de stat, procedura de locațiune a spațiilor comerciale trebuie să se desfășoare conform unor criterii clare și transparente, însă acest lucru nu s-ar întâmpla în cazul concesionării de la Aeroportul Chișinău. El a menționat că au fost depuse denunțuri la Procuratura Anticorupție, semnalând încălcări ale legii în desfășurarea acestui proces.

”Iarăși, facem abstracție de cifre. Acum, când îi aud pe aceștia, o să mă abțin. Care vin și spun că toată gâlceava, animozitatea în jurul acestei licitații, este din cauza că ei nu vor ca Șor să fie scos de acolo, eu vreau să întreb oamenii ce îi încurcă pe ăștia de la guvern să-l scoată pe Șor acolo”, a punctat fostul premier.

Fostul premier a susținut că este inacceptabil ca procedura de concesionare să se desfășoare în afara legii și că este necesar ca autoritățile să acționeze în conformitate cu prevederile legale pentru a asigura un proces corect și transparent. El a evidențiat faptul că procesul ar trebui să fie gestionat într-o manieră echitabilă, fără a favoriza anumite companii sau interese.

„Ce să facă următorul guvern? Pe ăștia tot așa o să-i măture? De ce să nu faci corect procedura acum? Cu atât mai mult că această companie (Lagardere n.r), din câte știm, nu este cea mai curată și strălucită, cu o istorie penibilă în România. Aici e înregistrată într-un cămin, nu știu pe unde. Despre asta este vorba”, se întreabă retoric fostul premier.

Chicu a ridicat întrebări cu privire posibilele influențe din partea anumitor actori politici. „Dumneavoastră nu vă provoacă suspiciuni faptul că asemenea active foarte atrăgătoare și care generează profituri semnificative. Deja la a doua licitație participă doar o companie. Că prima a fost a doua”, a conchis fostul premier.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău