Coca-Cola schimbă designul de ambalaj. Cum arată acum sticlele îndrăgite de miliarde de oameni

25 Ian. 2022, 12:37
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Ian. 2022, 12:37 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Coca-Cola are un nou design de ambalaj. În mod neașteptat pentru toată lumea, compania a introdus modele actualizate pentru băuturile sale.

Producția de cola sub noul design începe deocamdată doar în SUA, iar designul va fi aplicat, ulterior, și pe alte piețe.

Ideea noilor etichete este de a demonstra vizual cantitatea de zahăr dintr-un borcan (acest detaliu poate fi văzut cu ușurință în ilustrație). Cu cât mai mult alb are ambalajul, cu atât mai puțin zahăr. Culoarea rămasă va indica aroma corespunzătoare (cireșe, vanilie, portocală și altele).

Linia de arome a crescut și ea – au adăugat cola cu gust de cafea moka. Un test de gust de pe piață a arătat că clienții aleg mai des cola cu cafea vanilie.

Noile cutii și sticle de Vanilla Coke sunt de culoare crem, iar noul ambalaj al aromei Cherry Vanilla este un amestec al celor două (greu pe magenta).
Cola cu zero cofeină, precum și Cola cu zero cofeină și fără zahăr au, de asemenea, un aspect nou.

Noile pachete vor începe să ajungă pe rafturi la sfârșitul lunii ianuarie.

Realitatea Live

09 Dec. 2023, 18:42
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
09 Dec. 2023, 18:42 // Actual //  Lupu Eduard

Catedrala Notre Dame din Franța ar trebui să se redeschidă pentru vizitatori și slujbe catolice la sfârșitul anului 2024, transmite Euronews. Va fi la mai puțin de șase ani după ce un incendiu șocant a distrus acoperișul clădirii.

Proiectul de restaurare este în prezent în curs de a respecta termenul de redeschidere de 8 decembrie 2024, stabilit de președintele Emmanuel Macron imediat după incendiu. Din păcate, nu va fi chiar gata pentru Jocurile Olimpice de la Paris, programate pentru vara anului 2024.

“Treaba mea este să fiu gata să deschid această catedrală în 2024 – și o vom face”, a declarat generalul Georgelin, generalul de armată responsabil de proiectul de reconstrucție, în martie.

“Ne luptăm în fiecare zi pentru asta și suntem pe un drum bun”.

Ministrul Culturii, Abdul-Malak, a declarat că, deși catedrala va fi deschisă publicului, acest lucru “nu înseamnă că toate lucrările de renovare se vor încheia”. El a adăugat că “în 2025 vor mai exista încă lucrări de renovare”.

Reconstrucția icoanei pariziene a fost o sarcină enormă. Ea a început în 2022, după mai bine de doi ani de muncă pentru a face monumentul suficient de stabil și sigur pentru ca meșterii să înceapă reconstrucția.

Autoritățile au făcut alegerea de a reconstrui capodopera de artă gotică din secolul al XII-lea, așa cum era înainte. Aceasta include recrearea turlei de 96 de metri înălțime din secolul al XIX-lea, proiectată de arhitectul Eugene Viollet-le-Duc.

Piesa centrală emblematică a catedralei, care s-a prăbușit în incendiu, va reapărea deasupra monumentului în acest an, într-un semnal puternic de renaștere a acestuia.

“Întoarcerea turlei pe cerul Parisului va fi, în opinia mea, simbolul că suntem învingători în bătălia de la Notre Dame”, a declarat generalul Georgelin.

Se estimează că aproximativ 1.000 de persoane din întreaga Franță lucrează zilnic la restaurarea Notre Dame.

“Avem de realizat o mulțime de lucrări diferite: structura, pictura, pietrele, bolta, orga, vitraliile și așa mai departe”, a explicat Georgelin.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău