Colina Verde Residence evoluție în TIMP RECORD

01 Feb. 2024, 13:00
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
01 Feb. 2024, 13:00 // Actual //  bani.md

În zilele noastre, cu materiale profesionale și de calitate, se pot obține rezultatele dorite și se pot îndeplini promisiunile într-un timp record. Începând cu 9 aprilie 2023, zilnic la Colina Verde Residence puteai vedea cum peste 100 de oameni lucrează cu responsabilitate.

Fiecare proiect început de ieri, este un pas înainte pentru azi și pentru ziua de mâine. Suntem mândri că într-un timp record am putut face fericite 220 de familii și am întrecut planul tehnic cu două luni. Aici am reușit să aprovizionăm, cumpăram și să asigurăm 670 cazane, S-au utilizat 2300 tone de metal, 20.000 m2 beton, la 100%  este finalizată carcasa din monolit, 23.000 m2 construiți cu multă responsabilitate și calitate garantată.

Ținem la confortul oamenilor care au încredere în noi și încercăm să le oferim cele mai bune servicii. Am importat din Germania șase camioane de profil pentru geamuri panoramice la care se efectuează deja montările.

Au început și lucrările pentru producerea celor zece ascensoare KLEEMAN, iar spațiile verzi și zonele de agrement pentru 2400 mp2 sunt pregătite și asigurate la 100%. Fiecare detaliu este bine gândit și pus în practică. Este important să oferim oamenilor exact cum ne-ar plăcea nouă să primim.

Departe de aglomerație, unde s-au importat mai mult de 5000 m3 BCA YTONG calitate premium, din care peste 3000 m3 au fost deja montate, s-a lansat construcția „Clubului Sportiv de Fotbal” cu o capacitate de 400 de oameni. Avem locuri pentru fiecare vis al dvs!

Start construcției pentru Tranșa 2, cu alte cuvinte Colina Verde Residence 2!

Colina Verde Residence Tranșa 2 este un complex locativ situat pe același teritoriu, cu aceeași parametri precum Colina Verde Residence Tranșa 1, doar că îl găsești cu mai multe oferte și planimetrii mai diverși.

Planurile pentru 2024.

  • La finele semestrului 3, ne dorim să oferim posibilitatea locatarilor să înceapă reparațiile în propriile apartamente.
  • Finisarea carcasei pentru a doua tranșă + zidărie + montarea geamurilor.
  • Înverzirea spațiilor.
  • Asfaltarea la două accese spre Colina Verde Residence tranșa 1 și tranșa 2.
  • Amenajarea parcărilor pentru vizitatori .
  • Start proiectului școala și grădinița privată. Am intrat în anul 2024 cu planuri mărețe și scopuri bine stabilite fiindcă ne dorim să simți liniștea naturii la tine acasă!

Adresa: rep.Moldova, or. Chișinău , Durlești str. Alexandr Orlov

Site: www.colina.md

Tel :0 60 500500

P.

Realitatea Live

19 Apr. 2024, 12:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
19 Apr. 2024, 12:18 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a făcut public faptul că pentru a remedia situația restanțelor salariale ale angajaților de la Calea Ferată a Moldovei, guvernul va recurge la un credit în valoare de 35 de milioane de lei. Acest credit va fi obținut de la Loteria Moldovei, o întreprindere cu capital majoritar de stat, cunoscută în principal pentru activitățile sale de jocuri de noroc.

Acești bani sunt pentru achitarea salariilor timp de o lună.

Potrivit declarațiilor ministrului Spînu, făcute în cadrul emisiunii „Cutia neagră”, această mișcare financiară este parte a unui plan de achitare a salariilor, însă nu a oferit detalii despre condițiile împrumutului oferit de Loteria Moldovei. A precizat că doar că e o decizie a consiliilor celor două companii și că există un contract. Cu toate acestea, decizia de a lua un împrumut de la Loteria Moldovei a stârnit întrebări și discuții în mediul public, cu privire la raționalitatea acestei alegeri și la implicațiile pe termen lung.

În timp ce oficialii guvernamentali au asigurat că această mișcare este parte a unei strategii gândite cu atenție pentru a asigura viabilitatea financiară a Căii Ferate a Moldovei, mulți rămân curioși să vadă cum se va derula acest proces și care vor fi efectele pe termen lung ale acestei decizii neconvenționale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău