De ce milenarii ar putea deveni cea mai bogată generație din istorie? Cum să devii unul dintre ei

11 Aug. 2021, 13:21
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
11 Aug. 2021, 13:21 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Agențiile de presă au raportat că Millennials ar putea deveni cea mai bogată generație din istorie. De asemenea, mass-media susține că milenarii suferă de datorii, de stagnare a salariilor și de creștere a costului vieții.

Iată motivele pentru care milenarii ar putea deveni cea mai bogată generație din istorie:

Motivul 1: Baby Boomers își vor transmite averea

Baby Boomers urmează să le transmită copiilor lor 68 de miliarde de dolari, cel mai mare transfer generațional de avere, potrivit Wall Street Journal.

Ce înseamna asta? Americanii în vârstă de 70 de ani și peste au avut o valoare netă de aproape 35 de miliarde de dolari anul acesta, potrivit datelor Rezervei Federale. Aceasta înseamnă că Baby Boomers au stocat 157% din produsul intern brut din SUA și vor începe să-l dea moștenitorilor lor – inclusiv Millennials și Gen Xers.

Generațiile mai în vârstă vor da aproximativ 70 de miliarde de dolari între 2018 și 2042.

Motivul 2: Millennials îmbrățișează criptomoneda

Milenarii au devenit buni pentru Bitcoin și alte criptomonede.

De ce investesc Millennials în criptomonede? În mod surprinzător, investesc în el pe termen lung, ca magazin de pensii. De asemenea, îl folosesc pentru comerțul activ, cumpărarea de bunuri și servicii online și pentru a cumpăra bunuri și servicii în persoană.

Bitcoin are un preț ridicat. Experții prezic un preț bitcoin de 120.000 USD până la sfârșitul anului 2021, 300.000 USD la sfârșitul anului 2025 și 500.000 USD în 2030.

Motivul 3: câștigă mai mulți bani

Centrul de cercetare Pew a publicat un studiu care a constatat că gospodăriile milenare câștigă în prezent mai mult decât făceau părinții și bunicii la vârsta lor.

Motivul 4: își gestionează banii diferit

Millennials analizează diferite moduri de a-și gestiona banii în comparație cu părinții lor.

  • Adoptă gestionarea digitală a banilor;
  • Folosesc robo-consilieri pentru a investi și a economisi bani;
  • Folosesc automatizarea în tot ceea ce fac.

Millennials au la dispoziție atât de multe instrumente comparativ cu generațiile anterioare – software de bugetare, platforme automate, recompense ale cardurilor de credit și multe altele.

Cum să ajungi acolo dacă nu te simți deosebit de bogat?

Dacă sunteți milenar și aveți puțin dubii în legătură cu aceste afirmații, aruncați o privire la aceste sfaturi.

Sfat 1: Nu vă îndepărtați de stocuri

Amintiți-vă că atunci când bunicii dvs. au investit, au trebuit să facă o întâlnire cu un broker pentru a investi. Sau poate au trebuit să trimită un cec sau să cheme pe cineva să investească. Ce proces îndelungat! Nu numai asta, dar au fost nevoiți să plătească și taxe exorbitante! Acum, pentru a investi aveți nevoie de telefon pentru a accesa o aplicație, iar taxele nu există. Opțiunile dvs. de investiții continuă, precum numărul de pești din mare.

Sfatul 2: Luați în considerare diversificarea veniturilor

La fel ca diversificarea investițiilor dvs., poate doriți să luați în considerare diversificarea veniturilor începând o afacere secundară, ridicând o agitație laterală sau altele.

Un venit diversificat poate fi colacul de salvare în perioade de criză sau pentru pierderea locului de muncă. Din nou, renunți la timpul tău pentru a-ți diversifica veniturile, în special pe lângă locul de muncă actual. Cu toate acestea, utilizați tehnologia în avantajul dvs. Bunicii tăi nu au avut de ales decât să fie prezenți sau să lucreze fizic un al doilea loc de muncă. Nu la fel cu tine.

 

 

Realitatea Live

01 Apr. 2023, 07:16
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Apr. 2023, 07:16 // Actual //  Lupu Eduard

În prezent relațiile dintre Statele Unite și Rusia sunt la cel mai scăzut nivel de după sfârșitul Războiului Rece.

Dar de-a lungul secolelor, legăturile au fost mai strânse, dovadă că acum 156 de ani, Rusia a vândut Americii cu suma de 7,2 milioane de dolari, Alaska, tranzacție care este considerată de experți cea mai mare greșeală din istorie a Moscovei.

Pe 30 martie 1867. Statele Unite și Rusia au ajuns la un acord privind achiziționarea teritoriului de nord al Alaskăi, care cuprindea aproape 600.000 de mile pătrate, potrivit TVP World.

În 1866, guvernul rus a analizat oferta Statelor Unite de a cumpăra pământul din Alaska. William H. Seward, secretarul de stat al SUA, a mediat acordul în numele Washingtonului, în timp ce ministrul rus Edouard de Stoeckl a condus negocierile în numele Moscovei.

Cele două națiuni au ajuns la un acord la 30 martie 1867, prin care Statele Unite trebuia să plătească Rusiei suma de 7,2 milioane de dolari pentru Alaska.

Tranzacția a fost intermediată de Edouard de Stoeckl, care a primit un cec de 7,2 milioane de dolari. Tratatul de cesiune, care a fost semnat de țarul Alexandru al II-lea și a încheiat oficial înțelegerea de cumpărare a Alaska din Rusia.

Președintele Statelor Unite de atunci Andrew Johnson a semnat tratatul pe 28 mai, iar Senatul american a validat acordul pe 9 aprilie, iar Alaska a fost transferată oficial la Statele Unite pe 18 octombrie 1867. Această achiziție a pus capăt prezenței Rusiei în America de Nord și a asigurat accesul SUA la marginea nordică a Pacificului.

Statele Unite au cumpărat aproape 600.000 de mile pătrate cu mai puțin de 2 cenți pe acru, deși mulți politicieni de la Washington s-au opus achiziției.

Abia după marea goană a aurului din Klondike, Alaska a fost văzută de toți americanii ca o adăugare demnă la teritoriul american. În plus, locația strategică a terenului achiziționat dădea drept SUA la revendicările teritoriale din Arctica.
Importanța strategică a Alaska a fost în cele din urmă recunoscută în cel de-Al Doilea Război Mondial. Alaska a devenit stat la 3 ianuarie 1959.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău