Familia Mastercard GO de la Moldindconbank crește. Peste 10 000 de copii și adolescenți folosesc activ cardul

10 Aug. 2023, 10:57
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
10 Aug. 2023, 10:57 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Gașca Mastercard GO de la Moldindconbank a ajuns la 10 000 de tineri clienți în doar jumătate de an de la lansare – un rezultat impresionant, pentru care dorim să ne exprimăm aprecierea și mulțumirea.

Cardul Mastercard GO, destinat copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani, le permite să facă primii pași spre independența financiară prin gestionarea de sine stătătoare a banilor de buzunar, precum și le oferă posibilitatea de a beneficia de diverse oferte și reduceri. În plus, Mastercard GO este atât un instrument comod de plată pentru deținători, cât și unul util pentru părinți, care știu exact pe ce sunt cheltuiți banii.

Dmytro Krepak, Vicepreședintele Moldindconbank:

Cardul Mastercard GO este destinat generației care schimbă ritmul, pentru cei activi și dornici de a face banking. Ne bucurăm că este apreciat la justa valoare și se bucură de încrederea clienților noștri. Accesând Mastercard GO, copiii învață de pe acum obiceiuri financiare sănătoase, iar părinții îi ghidează, alimentându-le contul și, în același timp, oferindu-le libertate în acțiuni. Cardul permite celor mici să facă plăți oricând au nevoie, să investească în pasiunile lor sau să economisească pentru planurile lor în pușculița digitală”.

Cei mai tineri clienți sunt mereu în atenția noastră, pentru ei fiind organizate diverse evenimente distractive, educative și sportive. Moldindconbank desfășoară traininguri de educație financiară în liceele din toată țara, susține și promovează tinerele talente, precum și este partener al proiectului social ”Fotbal în Școli”, cu o contribuție importantă la extinderea accesibilității acestuia în cât mai multe localități din Republica Moldova.

Mai nou, în mai multe cantine din școlile din Republica Moldova au fost instalate POS-Terminale pentru ca deținătorii de carduri GO să poată achita ușor.

Totodată, pentru deținătorii cardurilor Mastercard GO sunt organizate promoții speciale. Până pe 31 august, oricine poate câștiga premii extraordinare în cadrul campaniei ”GO Smart, GO Fun, GO Dubai”: unul dintre 10 bilete la tabere pentru copii, unul dintre 20 de cursuri online la Tekwill Academy sau cursuri de limbi străine/un nivel, 2 bilete la cinema sau premiul mare – o călătorie în Dubai.

Copilul tău încă nu are un card Mastercard GO de la Moldindconbank? Vino la orice sucursală cu buletinul tău de identitate și cel al piciului sau certificatul lui de naștere și fă-i o surpriză, dăruindu-i primul card bancar și ajutându-l să fie în pas cu tehnologiile digitale.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

22 Sept. 2023, 16:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
22 Sept. 2023, 16:22 // Actual //  Lupu Eduard

Activitatea din sectorul privat din zona euro a continuat să se reducă în septembrie, ceea ce sugerează că economia s-a contractat în trimestrul curent, raportează Bloomberg.

Un indice bazat pe sondajele efectuate de S&P Global în rândul directorilor de achiziţii a indicat a patra lună consecutivă de scădere a producţiei, ajungând la 47,1. Deşi reprezintă o uşoară îmbunătăţire faţă de luna august, indicatorul se situează clar sub nivelul de 50 care indică o contracţie. Economiştii prevăzuseră o scădere la 46,5.

În timp ce încetinirea s-a atenuat în Germania, aceasta s-a adâncit în Franţa, potrivit sondajelor de conjunctură publicate vineri de S&P Global. Economiştii se aşteptau ca dinamica în ambele ţări să rămână în general stabilă.

Performanţa sectorului serviciilor din Germania a reprezentat o „surpriză plăcută”, deoarece s-a contractat doar marginal în această lună, a precizat S&P Global. Industria prelucrătoare, care a avut de suferit din cauza încetinirii economiei mondiale şi a creşterii ratelor dobânzilor, a condus declinul activităţii generale.

Cu toate acestea, cifrele pentru importantul sector industrial al ţării indică faptul că „lucrurile nu se duc la vale la fel de repede ca înainte, declinul comenzilor noi încetinind”, a declarat Cyrus de la Rubia, economist-şef la Hamburg Commercial Bank. „În plus, reducerea activităţii de cumpărare îşi pierde din avânt”.

În Franţa, atât serviciile, cât şi industria prelucrătoare s-au înrăutăţit, ceea ce a dus la cea mai mare scădere a activităţii din sectorul privat din noiembrie 2020. Au existat rapoarte răspândite privind cererea slabă în ambele sectoare, iar încrederea în ceea ce priveşte următoarele 12 luni a slăbit simţitor, a precizat S&P Global.

„Economia franceză va naviga, în viitorul apropiat, în ape foarte tulburi”, a declarat Norman Liebke, economist la Hamburg Commercial Bank. „Credem că în 2024 creşterea economică va fi mai mică decât se aştepta anterior”.

El a adăugat că inflaţia este încă la pândă în Franţa, fiind determinată în întregime de servicii, fără a se vedea încă „prea multe semne de impact” în urma deciziei guvernului de a impune plafoane de preţ pentru anumite produse alimentare începând cu luna iulie.

În cursul zilei de vineri, datele privind indicele managerilor de achiziţii pentru zona euro vor confirma continuarea contracţiei, în timp ce cifrele anterioare din Australia şi Japonia au indicat o expansiune. Se aşteaptă ca un indicator pentru Regatul Unit să arate o încetinire similară cu cea de luna trecută. Se preconizează că cifrele din SUA vor arăta o uşoară creştere.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău