Familia Mastercard GO de la Moldindconbank crește. Peste 10 000 de copii și adolescenți folosesc activ cardul

10 Aug. 2023, 10:57
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
10 Aug. 2023, 10:57 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Gașca Mastercard GO de la Moldindconbank a ajuns la 10 000 de tineri clienți în doar jumătate de an de la lansare – un rezultat impresionant, pentru care dorim să ne exprimăm aprecierea și mulțumirea.

Cardul Mastercard GO, destinat copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani, le permite să facă primii pași spre independența financiară prin gestionarea de sine stătătoare a banilor de buzunar, precum și le oferă posibilitatea de a beneficia de diverse oferte și reduceri. În plus, Mastercard GO este atât un instrument comod de plată pentru deținători, cât și unul util pentru părinți, care știu exact pe ce sunt cheltuiți banii.

Dmytro Krepak, Vicepreședintele Moldindconbank:

Cardul Mastercard GO este destinat generației care schimbă ritmul, pentru cei activi și dornici de a face banking. Ne bucurăm că este apreciat la justa valoare și se bucură de încrederea clienților noștri. Accesând Mastercard GO, copiii învață de pe acum obiceiuri financiare sănătoase, iar părinții îi ghidează, alimentându-le contul și, în același timp, oferindu-le libertate în acțiuni. Cardul permite celor mici să facă plăți oricând au nevoie, să investească în pasiunile lor sau să economisească pentru planurile lor în pușculița digitală”.

Cei mai tineri clienți sunt mereu în atenția noastră, pentru ei fiind organizate diverse evenimente distractive, educative și sportive. Moldindconbank desfășoară traininguri de educație financiară în liceele din toată țara, susține și promovează tinerele talente, precum și este partener al proiectului social ”Fotbal în Școli”, cu o contribuție importantă la extinderea accesibilității acestuia în cât mai multe localități din Republica Moldova.

Mai nou, în mai multe cantine din școlile din Republica Moldova au fost instalate POS-Terminale pentru ca deținătorii de carduri GO să poată achita ușor.

Totodată, pentru deținătorii cardurilor Mastercard GO sunt organizate promoții speciale. Până pe 31 august, oricine poate câștiga premii extraordinare în cadrul campaniei ”GO Smart, GO Fun, GO Dubai”: unul dintre 10 bilete la tabere pentru copii, unul dintre 20 de cursuri online la Tekwill Academy sau cursuri de limbi străine/un nivel, 2 bilete la cinema sau premiul mare – o călătorie în Dubai.

Copilul tău încă nu are un card Mastercard GO de la Moldindconbank? Vino la orice sucursală cu buletinul tău de identitate și cel al piciului sau certificatul lui de naștere și fă-i o surpriză, dăruindu-i primul card bancar și ajutându-l să fie în pas cu tehnologiile digitale.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

18 Mai 2024, 14:42
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Mai 2024, 14:42 // Actual //  Lupu Eduard

Republica Moldova va avea în curând un nou șef la Serviciul Vamal, a anunțat ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, în cadrul unei emisiuni la RLive. Rotaru a subliniat că poziția, deși atractivă din punct de vedere salarial, este complicată și vine cu numeroase provocări.

„Eu cred că în timp foarte scurt vom avea un nou șef la Serviciul Vamal. Este o poziție atractivă, dar nimeni nu vrea să vină. Este o poziție complicată. Dacă cineva îți creează iluzii că Serviciul Vamal, fiscul sau Ministerul de Finanțe că sunt domenii unde este foarte bine de lucrat, nu este chiar așa. Sunt domenii cu riscuri sporite, complicate care asigură securitatea economică a statului”, a explicat Rotaru.

Ministrul a evidențiat complexitatea funcționării vamale, menționând că activitatea vămii este continuă, 24 de ore pe zi, ceea ce implică provocări de securitate cibernetică și economică, precum și gestionarea eficientă a fluxurilor de la vamă. Rotaru a amintit că, în contextul începutului războiului din Ucraina, angajații vamali au muncit non-stop pentru a face față situației, răspunzând așteptărilor publicului.

„Dacă este cineva din public care vrea să-și asume această responsabilitate, să vină la vamă. Este destul de complicat. Trebuie să fim conștienți că trebuie să ne asumăm niște responsabilități pe care trebuie să le ducem până la capăt”, a punctat Rotaru.

Poziția de șef al Serviciului Vamal este esențială pentru asigurarea securității economice a statului și pentru implementarea eficientă a politicilor fiscale. Ministrul Finanțelor a făcut un apel către cei care sunt dispuși să își asume această responsabilitate să aplice, subliniind importanța acestui rol în contextul actual.

Igor Talmazan a demisionat de la Serviciul Vamal în data de 10 aprilie, în urma scandalui în care au fost documentați la Postul Vamal Aeroport șapte inspectori vamali bănuiți pentru fapte de corupție.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău