(FOTO) Începe sezonul nunților! Costume de nuntă pe care le poate alege o mireasă modernă

05 Iun. 2021, 05:40
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
05 Iun. 2021, 05:40 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

A început deja sezonul nunților, iar miresele sunt în căutare de cele mai deosebite ținute. Miresele moderne nu se limitează doar la rochie pentru a o purta în ziua specială a nunții, unele dintre ele preferă ținutele mai lejere și aleg costume. Iată câte exemple de costume în care te vei simți specială.

1. Acest costum îți va reda un aspect mai relaxat. Bluzele nestructurate cu centură de cravată și pantalonii largi au centură cu cordon o vor face pe mireasă să se simtă confortabilă.

2. Acesta este un costum din colecția brandului Jonathan Simkhai. Costumul se va potrivi perfect cu o pereche de panataloni, iar centura va accentua minunat talia miresei, iar reverele negre fac acest look deosebit.

3. Costumul din colecția brandului Galvan decupate în părtinire și separări mătăsoase vor face mireasa să arate perfect. Blazerul este asortat cu o fustă din satin.

4. Costumul pentru mirese din colecția Christopher Kane te va face să te simți specială.

5. Pentru nuntă poți alege și un costum retro de la Gucci. Costumul este țesut cu fire de Lurex.

 

Realitatea Live18 Iun. 2021, 18:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 18:40 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Conform datelor statistice publicate de Biroul Național de Statistică (BNS), produsul intern brut (PIB) a însumat 46,5 miliarde lei și a înregistrat o creștere reală de 1,8%. Relansarea activității investiționale, a consumului intern și a activității economice în sectorul real al economiei sunt factorii determinanți care au favorizat această creștere. Unul dintre sectoarele care a înregistrat o creștere economică de 6,5 % este cel IT.

Astfel, potrivit datelor prezentate de BNS, sectorul IT a înregistrat o creștere de 6,5 %.

Evoluție se datorează, în mare parte, relansării cererii pentru serviciile IT și serviciile informatice, politicilor favorabile dezvoltării sectorului, în special, regimului fiscal distinct în care operează rezidenții parcului virtual  „Moldova IT Park” etc.