(FOTO) Nimeni nu credea în ei, dar au demonstrat contrariul. 10 persoane care au ajuns vedete și acum fac milioane $

29 Sept. 2021, 13:53
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Sept. 2021, 13:53 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

„Nu ai nicio șansă!” – aceste cuvinte pot distruge visuri, cariere și ambiții, dar există oameni care demonstrează că se poate chiar dacă e nevoie să treci peste multe obstacole și piedici. Un regizor i-a spus cândva lui Harrison Ford că acesta nu va deveni niciodată actor de cinema, dar a reușit să demonstreze contrariul.

Iată 10 povești motivaționale ale unor vedete care au avut curajul să treacă peste obstacole și să lupte aprig pentru visul lor:

Reese Witherspoon

Una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood a recunoscut că i-a fost foarte greu la începutul carierei. A fost respinsă deoarece era „prea scundă”, „prea energică” și chiar „pare prea inteligentă pentru anumite roluri”.

„Toate aceste refuzuri m-au rănit”, a scris Reese pe Instagram. Dar actrița nu a renunțat la cariera sa.

Harrison Ford

A primit, în 1966, un rol cameo într-un film pentru care a primit 150 de dolari și afirmația unui regizor că nu va deveni niciodată actor de cinema. Cu 15 ani mai târziu, când Harrison era vestit datorită rolului Han Solo din saga „Războiului Stelelor” l-a întâlnit pe acel regizor într-un restaurant. Chelnerul s-a apropiat, la un moment dat, de actor și i-a adus o carte de vizită pe care scria „Am ratat pariul câștigător”. „M-am întors, dar nu mi-am dat seama care dintre vizitatori era regizorul cu pricina” – a povestit Ford într-un interviu.

Gigi Hadid

Gigi, în vârstă de 26 de ani, este un supermodel celebru de mare succes, dar cândva pasiunea sa era voleiul. Când a vrut să apară pe coperțile revistelor populare și să pășească pe podium, i s-a reproșat că silueta sa nu corespundea standardelor, deoarece avea prea mulți mușchi.

„Am plâns toată noaptea. Atunci mama mi-a spus: „Vom găsi o altă agenție”, spune Hadid. Și au găsit-o. Gigi a semnat cu IMG Models în 2011.

Winona Ryder

Acestei brunete grațioase i s-a spus cândva că nu ar trebui să fie actriță, pentru că este prea urâtă. Tânăra avea 15-16 ani când a auzit aceste cuvinte dureroase de la regizorul de casting. De atunci Winona a auzit aceste cuvinte de mai multe ori, dar nu și-a pierdut speranța datorită părinților care i-au spus că să fie ea însăși este mult mai important decât să fie frumoasă.

Kanye West

Kanye West era deja un producător de succes când a vrut să cânte singur. Dar nimeni nu-l considera cântăreț rap, de aceea a primit multe refuzuri de la studiourile de înregistrări. Def Jam a fost de acord să coopereze cu muzicianul și nu a dat greș, West a câștigat 22 de premii Grammy, făcându-l unul dintre deținătorii recordului pentru numărul de nominalizări câștigate și deținătorul recordului pentru muzicieni de hip-hop.

Laetitia Casta

Judecând după informațiile biografice, cariera modelului și actriței franceze a început pe când un fotograf a văzut-o pe Laetitia, care avea pe atunci 15 ani, în Corsica, unde era în vacanță cu familia ei. La câteva săptămâni după primul casting de succes, tânăra a pășit pe podium în ținute de la Jean-Paul Gaultier.

Dar Laetitia și-a amintit cât de des a fost criticată pentru aspectul ei, care este oarecum diferit de parametrii standard (înălțimea de 172 cm și o siluetă mai deosebită). „Când am început cariera de model toată lumea a încercat să mă transforme, dar sunt mândră că am rămas eu însămi.

Clint Eastwood

Cariera actorului și regizorului s-ar fi putut încheia chiar de la început. Colegul lui Eastwood, Burt Reynolds, și-a amintit cum Universal Pictures a reziliat contractul cu amândoi în 1959: „Clint a fost concediat pentru că avea mărul lui Adam proeminent și vorbea prea lent. Am întrebat personalul din studio: „De ce mă concediați?” Mi-au răspuns: „Nu știi să joci”.

După aceea Reynolds i-a spus lui Eastwood că l-ar putea învăța să joace, iar Clint nu va scăpa niciodată de mărul lui Adam. După aceea ambii au devenit celebri.

Shakira

Câștigătoarea multor premii muzicale nu i s-a permis să cânte în corul școlii. Profesorul de muzică i-a spus Shakirei că are o voce neplăcută. Câțiva ani mai târziu cântăreața a lansat piesa „Hips Don’t Lie”, care a cucerit întreaga lume.

Gisele Bundchen

„Binevoitorii” au fost foarte aproape de a-i distruge cariera. Când avea 14 ani i s-a spus că nu va avea niciodată succes pentru că ar fi avut ochii prea mici și nasul prea mare. În 2016 Gisele Bündchen a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca modelul care a obținut cele mai mari câștiguri anuale.

Tyra Banks

Tyra și-a început cariera la vârsta de 15 ani. Când a împlinit 21 de ani, cei de la agenție i-au spus că era „prea mare” și mulți designeri au refuzat să colaboreze cu ea. Tyra s-a întristat, dar mama ei a încurajat-o și i-a propus să caute clienți cărora le plac modelele cu forme. Astfel a ajuns să colaboreze și cu Victoria’s Secret.

 

Realitatea Live

01 Iul. 2022, 14:49
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Iul. 2022, 14:49 // Actual //  Lupu Eduard

Lucrările de reparaţii la linia de cale ferată cu ecartament larg din Portul Galaţi, care este nefuncţională de 22 de ani şi care va facilita traficul de mărfuri la graniţa cu Republica Moldova, sunt terminate în proporţie de 80%. Oficiali din cadrul CFR anunţă că efectivele care lucrează la reabilitarea tronsonului, în regie proprie, au fost crescute de la 70 la 100 de persoane.

În Portul Galaţi, feroviarii continuă lucrările de reparaţii, în regie proprie, pentru redeschiderea liniei de cale ferată 706 J Galaţi Largă Ana – Galaţi Bazin – Galaţi Mărfuri – Port Docuri – Siloz, în lungime totală de 4,7 kilometri, dintre care 3,58 kilometri linie cu ecartament larg.

 „În ultimii 22 de ani, pe linia de cale ferată 706 J Cale Largă – Galaţi Largă Ana – Galaţi Bazin – Galaţi Mărfuri – Port Docuri – Siloz nu a mai circulat niciun tren de marfă dinspre sau înspre Republica Moldova. Volumul traficului de mărfuri, prin punctul feroviar de frontieră din Portul Galaţi, a intrat pe un trend descendent încă din perioada 1990-2000, când pe această linie au mai circulat, doar ocazional, trenuri de marfă dinspre/către Republica Moldova sau Ucraina. Redeschiderea acestei linii, în lungime totală de 4,7 kilometri, va avea un impact economic important, atât prin creşterea traficului de marfă pe teritoriul României, dar şi a volumului de cereale, care vor intra direct în Portul Galaţi, pe la graniţa cu Republica Moldova”, anunţă, joi, CFR Infrastructură.

Lucrările din Portul Galaţi sunt executate de Sucursala Regională de Căi Ferate Galaţi, în regie proprie, pe două şantiere: linia de cale ferată  Ana – Galaţi Bazin – Galaţi Mărfuri – Port Docuri (3,58 kilometri) – ecartament larg şi linia CF Galaţi Mărfuri – Port Docuri – Siloz (1,16 kilometri) – ecartament normal.

„Începând cu data de 20 (iunie – n.r.) am avut, în medie, 70 de oameni pe lucrare, iar în această dată pentru grăbirea execuţiei acestei lucrări suntem cu un efectiv de 100 de persoane. La acest moment, noi am reparat în proporţie de 80% această linie de cale ferată. Se execută lucrări de înlocuire traverse, înlocuire materiale mărunt de prindere. De asemenea, mai avem dispersate încă două echipe de lucru care desfăşoară buraj tehnologic şi într-un alt punct de lucru înlocuire traverse material mărunt şi burajul tehnologic specific”, a declarat, joi, Viorica Grecu, şef Divizie Tehnică în cadrul CFR.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu spunea, miercuri, într-o postare pe Facebook, că reparaţiile la linia de cale ferată cu ecartament larg din Portul Galaţi sunt în plină desfăşurare, iar redeschiderea acestei linii de cale ferată va permite transportul mai eficient al cerealelor din Ucrainia, via Republica Moldova, în Portul Galaţi.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău