(FOTO) Nimeni nu credea în ei, dar au demonstrat contrariul. 10 persoane care au ajuns vedete și acum fac milioane $

29 Sept. 2021, 13:53
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
29 Sept. 2021, 13:53 // Oameni şi Idei //  MD Bani

„Nu ai nicio șansă!” – aceste cuvinte pot distruge visuri, cariere și ambiții, dar există oameni care demonstrează că se poate chiar dacă e nevoie să treci peste multe obstacole și piedici. Un regizor i-a spus cândva lui Harrison Ford că acesta nu va deveni niciodată actor de cinema, dar a reușit să demonstreze contrariul.

Iată 10 povești motivaționale ale unor vedete care au avut curajul să treacă peste obstacole și să lupte aprig pentru visul lor:

Reese Witherspoon

Una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood a recunoscut că i-a fost foarte greu la începutul carierei. A fost respinsă deoarece era „prea scundă”, „prea energică” și chiar „pare prea inteligentă pentru anumite roluri”.

„Toate aceste refuzuri m-au rănit”, a scris Reese pe Instagram. Dar actrița nu a renunțat la cariera sa.

Harrison Ford

A primit, în 1966, un rol cameo într-un film pentru care a primit 150 de dolari și afirmația unui regizor că nu va deveni niciodată actor de cinema. Cu 15 ani mai târziu, când Harrison era vestit datorită rolului Han Solo din saga „Războiului Stelelor” l-a întâlnit pe acel regizor într-un restaurant. Chelnerul s-a apropiat, la un moment dat, de actor și i-a adus o carte de vizită pe care scria „Am ratat pariul câștigător”. „M-am întors, dar nu mi-am dat seama care dintre vizitatori era regizorul cu pricina” – a povestit Ford într-un interviu.

Gigi Hadid

Gigi, în vârstă de 26 de ani, este un supermodel celebru de mare succes, dar cândva pasiunea sa era voleiul. Când a vrut să apară pe coperțile revistelor populare și să pășească pe podium, i s-a reproșat că silueta sa nu corespundea standardelor, deoarece avea prea mulți mușchi.

„Am plâns toată noaptea. Atunci mama mi-a spus: „Vom găsi o altă agenție”, spune Hadid. Și au găsit-o. Gigi a semnat cu IMG Models în 2011.

Winona Ryder

Acestei brunete grațioase i s-a spus cândva că nu ar trebui să fie actriță, pentru că este prea urâtă. Tânăra avea 15-16 ani când a auzit aceste cuvinte dureroase de la regizorul de casting. De atunci Winona a auzit aceste cuvinte de mai multe ori, dar nu și-a pierdut speranța datorită părinților care i-au spus că să fie ea însăși este mult mai important decât să fie frumoasă.

Kanye West

Kanye West era deja un producător de succes când a vrut să cânte singur. Dar nimeni nu-l considera cântăreț rap, de aceea a primit multe refuzuri de la studiourile de înregistrări. Def Jam a fost de acord să coopereze cu muzicianul și nu a dat greș, West a câștigat 22 de premii Grammy, făcându-l unul dintre deținătorii recordului pentru numărul de nominalizări câștigate și deținătorul recordului pentru muzicieni de hip-hop.

Laetitia Casta

Judecând după informațiile biografice, cariera modelului și actriței franceze a început pe când un fotograf a văzut-o pe Laetitia, care avea pe atunci 15 ani, în Corsica, unde era în vacanță cu familia ei. La câteva săptămâni după primul casting de succes, tânăra a pășit pe podium în ținute de la Jean-Paul Gaultier.

Dar Laetitia și-a amintit cât de des a fost criticată pentru aspectul ei, care este oarecum diferit de parametrii standard (înălțimea de 172 cm și o siluetă mai deosebită). „Când am început cariera de model toată lumea a încercat să mă transforme, dar sunt mândră că am rămas eu însămi.

Clint Eastwood

Cariera actorului și regizorului s-ar fi putut încheia chiar de la început. Colegul lui Eastwood, Burt Reynolds, și-a amintit cum Universal Pictures a reziliat contractul cu amândoi în 1959: „Clint a fost concediat pentru că avea mărul lui Adam proeminent și vorbea prea lent. Am întrebat personalul din studio: „De ce mă concediați?” Mi-au răspuns: „Nu știi să joci”.

După aceea Reynolds i-a spus lui Eastwood că l-ar putea învăța să joace, iar Clint nu va scăpa niciodată de mărul lui Adam. După aceea ambii au devenit celebri.

Shakira

Câștigătoarea multor premii muzicale nu i s-a permis să cânte în corul școlii. Profesorul de muzică i-a spus Shakirei că are o voce neplăcută. Câțiva ani mai târziu cântăreața a lansat piesa „Hips Don’t Lie”, care a cucerit întreaga lume.

Gisele Bundchen

„Binevoitorii” au fost foarte aproape de a-i distruge cariera. Când avea 14 ani i s-a spus că nu va avea niciodată succes pentru că ar fi avut ochii prea mici și nasul prea mare. În 2016 Gisele Bündchen a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca modelul care a obținut cele mai mari câștiguri anuale.

Tyra Banks

Tyra și-a început cariera la vârsta de 15 ani. Când a împlinit 21 de ani, cei de la agenție i-au spus că era „prea mare” și mulți designeri au refuzat să colaboreze cu ea. Tyra s-a întristat, dar mama ei a încurajat-o și i-a propus să caute clienți cărora le plac modelele cu forme. Astfel a ajuns să colaboreze și cu Victoria’s Secret.

 

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău