(FOTO) Nimeni nu credea în ei, dar au demonstrat contrariul. 10 persoane care au ajuns vedete și acum fac milioane $

29 Sept. 2021, 13:53
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Sept. 2021, 13:53 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

„Nu ai nicio șansă!” – aceste cuvinte pot distruge visuri, cariere și ambiții, dar există oameni care demonstrează că se poate chiar dacă e nevoie să treci peste multe obstacole și piedici. Un regizor i-a spus cândva lui Harrison Ford că acesta nu va deveni niciodată actor de cinema, dar a reușit să demonstreze contrariul.

Iată 10 povești motivaționale ale unor vedete care au avut curajul să treacă peste obstacole și să lupte aprig pentru visul lor:

Reese Witherspoon

Una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood a recunoscut că i-a fost foarte greu la începutul carierei. A fost respinsă deoarece era „prea scundă”, „prea energică” și chiar „pare prea inteligentă pentru anumite roluri”.

„Toate aceste refuzuri m-au rănit”, a scris Reese pe Instagram. Dar actrița nu a renunțat la cariera sa.

Harrison Ford

A primit, în 1966, un rol cameo într-un film pentru care a primit 150 de dolari și afirmația unui regizor că nu va deveni niciodată actor de cinema. Cu 15 ani mai târziu, când Harrison era vestit datorită rolului Han Solo din saga „Războiului Stelelor” l-a întâlnit pe acel regizor într-un restaurant. Chelnerul s-a apropiat, la un moment dat, de actor și i-a adus o carte de vizită pe care scria „Am ratat pariul câștigător”. „M-am întors, dar nu mi-am dat seama care dintre vizitatori era regizorul cu pricina” – a povestit Ford într-un interviu.

Gigi Hadid

Gigi, în vârstă de 26 de ani, este un supermodel celebru de mare succes, dar cândva pasiunea sa era voleiul. Când a vrut să apară pe coperțile revistelor populare și să pășească pe podium, i s-a reproșat că silueta sa nu corespundea standardelor, deoarece avea prea mulți mușchi.

„Am plâns toată noaptea. Atunci mama mi-a spus: „Vom găsi o altă agenție”, spune Hadid. Și au găsit-o. Gigi a semnat cu IMG Models în 2011.

Winona Ryder

Acestei brunete grațioase i s-a spus cândva că nu ar trebui să fie actriță, pentru că este prea urâtă. Tânăra avea 15-16 ani când a auzit aceste cuvinte dureroase de la regizorul de casting. De atunci Winona a auzit aceste cuvinte de mai multe ori, dar nu și-a pierdut speranța datorită părinților care i-au spus că să fie ea însăși este mult mai important decât să fie frumoasă.

Kanye West

Kanye West era deja un producător de succes când a vrut să cânte singur. Dar nimeni nu-l considera cântăreț rap, de aceea a primit multe refuzuri de la studiourile de înregistrări. Def Jam a fost de acord să coopereze cu muzicianul și nu a dat greș, West a câștigat 22 de premii Grammy, făcându-l unul dintre deținătorii recordului pentru numărul de nominalizări câștigate și deținătorul recordului pentru muzicieni de hip-hop.

Laetitia Casta

Judecând după informațiile biografice, cariera modelului și actriței franceze a început pe când un fotograf a văzut-o pe Laetitia, care avea pe atunci 15 ani, în Corsica, unde era în vacanță cu familia ei. La câteva săptămâni după primul casting de succes, tânăra a pășit pe podium în ținute de la Jean-Paul Gaultier.

Dar Laetitia și-a amintit cât de des a fost criticată pentru aspectul ei, care este oarecum diferit de parametrii standard (înălțimea de 172 cm și o siluetă mai deosebită). „Când am început cariera de model toată lumea a încercat să mă transforme, dar sunt mândră că am rămas eu însămi.

Clint Eastwood

Cariera actorului și regizorului s-ar fi putut încheia chiar de la început. Colegul lui Eastwood, Burt Reynolds, și-a amintit cum Universal Pictures a reziliat contractul cu amândoi în 1959: „Clint a fost concediat pentru că avea mărul lui Adam proeminent și vorbea prea lent. Am întrebat personalul din studio: „De ce mă concediați?” Mi-au răspuns: „Nu știi să joci”.

După aceea Reynolds i-a spus lui Eastwood că l-ar putea învăța să joace, iar Clint nu va scăpa niciodată de mărul lui Adam. După aceea ambii au devenit celebri.

Shakira

Câștigătoarea multor premii muzicale nu i s-a permis să cânte în corul școlii. Profesorul de muzică i-a spus Shakirei că are o voce neplăcută. Câțiva ani mai târziu cântăreața a lansat piesa „Hips Don’t Lie”, care a cucerit întreaga lume.

Gisele Bundchen

„Binevoitorii” au fost foarte aproape de a-i distruge cariera. Când avea 14 ani i s-a spus că nu va avea niciodată succes pentru că ar fi avut ochii prea mici și nasul prea mare. În 2016 Gisele Bündchen a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca modelul care a obținut cele mai mari câștiguri anuale.

Tyra Banks

Tyra și-a început cariera la vârsta de 15 ani. Când a împlinit 21 de ani, cei de la agenție i-au spus că era „prea mare” și mulți designeri au refuzat să colaboreze cu ea. Tyra s-a întristat, dar mama ei a încurajat-o și i-a propus să caute clienți cărora le plac modelele cu forme. Astfel a ajuns să colaboreze și cu Victoria’s Secret.

 

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 17:34
 // Categoria: Slider // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 17:34 // Slider //  Lupu Eduard

Deputatul PAS, Oazu Nantoi a declarat într-un interviu pentru publicația rusă komersant că Vitalii Igantiev (pretinsul ministru de Externe de la Tiraspol n.r) poate fi arestat în cazul în care va veni la Chișinău.

Parlamentul de la Chișinău a aprobat legea criticată de Kremlin și Tiraspol prin care sunt introduse pedeapse penale pentru separatism.

Regimul de la Tiraspol a calificat noile prevederi din Codul Penal drept „norme represive împotriva transnistrenilor” și un „act de agresiune” care pune în pericol reglementarea conflictului transnistrean. Potrivit unei declarații emise de așa-numitul minister de externe al republicii nerecunoscute, practic orice locuitor al regiunii ar putea să fi urmărit penal acum.

Modificările la Codul Penal au fost propuse de 16 deputați PAS, printre care și președintele parlamentului, Igor Grosu, și prevăd pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni ca separatismul, finanțarea separatismului, incitarea la separatism, complot împotriva R. Moldova, colectarea și sustragerea informațiilor care ar putea dăuna suveranității, independenței și integrității țării.

Astfel, potrivit modificărilor aprobate, acțiunile de separatism săvârșite de persoane fizice se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 5 ani. Dacă sunt comise de persoane juridice, cu o amendă de 150.000-250.000 de lei și privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau lichidarea persoanei juridice.

Instigarea la acțiuni de separatism făcută de o persoană fizică se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare sau amendă, de la 35.000 la 75.000 de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții sau de a exercita o anumită activitate timp de 2-5 ani. Persoanele juridice vor fi pedepsite cu amendă de la 100.000 la 150.000 de lei, cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau cu lichidarea.​

Finanțarea acțiunilor de separatism de către o persoană fizică se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate între 6 și 12 ani. În cazul persoanelor juridice, amenda este de 600.000-750.000 de lei, cu lichidare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău