Globypass.com- Expertul tău în soluționarea accidentului rutier

30 Aug. 2023, 15:29
 // Categoria: Comercial // Autor:  MD Bani
30 Aug. 2023, 15:29 // Comercial //  MD Bani

Te-ai confruntat vreodată cu un accident rutier și te-ai simțit dezorientat în fața procedurilor legale?! Avem o veste bună pentru tine! GlobbyPas.com este soluția ta în momentele dificile.

Alături de cei mai experimentați și pricepuți juriști în domeniul accidentelor rutiere, care au obținut majoritatea proceselor verbale câștigate în instanță și acum sunt gata să fie alături de tine în orice moment.

La GlobbyPas.com, înțelegem că un accident rutier poate fi o experiență traumatizantă și confuză. De aceea, misiunea noastră este să te sprijinim pe tot parcursul procesului de soluționare a cazului tău. Indiferent de gravitatea accidentului, suntem aici să te ajutăm să îți recuperezi drepturile și să obții despăgubirile pe care le meriți.

Echipa noastră de juriști cu expertiză în accidente rutiere are o reputație impecabilă în câștigarea proceselor verbale în instanță. Acești profesioniști pasionați au acumulat o vastă experiență și cunosc toate aspectele legale, asociate accidentelor rutiere. Astfel, poți fi sigur că ai alături de tine o forță legală puternică, pregătită să-ți apere interesele și să îți ghideze pașii în drumul către justiție.

Ceea ce ne diferențiază de alte servicii este angajamentul nostru de a fi alături de clienții noștri pe întregul parcurs al cazului. Nu doar că îți punem la dispoziție cei mai buni juriști, dar suntem și o echipă empatică și dedicată, mereu pregătită să răspundă întrebărilor tale și să-ți ofere suportul necesar. Înțelegem că fiecare caz este unic și avem abordarea personalizată necesară pentru a face față oricăror provocări juridice.

Cu GlobalyPas.com la tine în colț, te simți în siguranță și încredere că drepturile tale sunt protejate. Putem asigura că vei beneficia de o reprezentare legală de calibru în fața autorităților și instanțelor.

Nu lăsa un accident rutier să-ți afecteze viitorul! Apelează la serviciile noastre și dă-i o șansă echipei noastre de juriști să te ajute să obții dreptatea pe care o meriți. Fii în mâini sigure și experimentate, fii în mâinile experților tăi în soluționarea accidentelor rutiere – GlobbyPas.com!

Îți mulțumim că ne-ai acordat timpul să ne asculți povestea. La GlobbyPas.com, credem că nimeni nu ar trebui să treacă prin procesul dificil al rezolvării unui accident rutier singur. Suntem aici să te susținem, să te protejăm și să luptăm pentru drepturile tale. Dacă ai nevoie de asistență juridică de încredere și eficientă, contactează-ne astăzi și descoperă cum experții noștri în soluționarea accidentelor rutiere pot face diferența în cazul tău! Te așteptăm cu brațele deschise la GlobbyPas.com – locul unde dreptatea întâlnește expertiza!

 

Cei mai experimentați și pricepuți juriști în domeniul accidentelor rutiere, care au obținut majoritatea proceselor verbale câștigate în instanță, acum sunt gata să fie alături de tine.

 

P.

Realitatea Live

24 Iul. 2024, 16:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Iul. 2024, 16:46 // Actual //  Lupu Eduard

Reclamele la jocurile de noroc ar putea reapărea în Republica Moldova, după ce în noiembrie 2021 Parlamentul a votat interzicerea acestora. Deputații PAS, Radu Marian și Dorian Istrati, au înregistrat un proiect de lege care prevede permisiunea reclamelor și sponsorizărilor pentru jocurile de noroc cu risc social scăzut.

„Permiterea inițierii sau participării la activități de sponsorizare sau de filantropie, a agenților economici care organizează, desfășoară sau exploatează jocurile de noroc cu risc social scăzut, în urma cărora marca comercială a Loteriei Naționale a Moldovei poate deveni publicitară”, se arată în inițiativa deputaților.

Această măsură vine să încurajeze mai multe investiții în activitățile sportive de masă și alte evenimente sociale. Publicitatea și programele audiovizuale sponsorizate de organizatorii jocurilor de noroc vor fi permise între orele 22:00 și 07:00, iar competițiile sportive difuzate în direct vor putea fi sponsorizate. Reclamele vor include mențiuni obligatorii privind impactul negativ al jocurilor de noroc, acoperind cel puțin 20% din timpul sau suprafața materialului publicitar.

Deputatul Marian a explicat că problemele de aplicare a restricțiilor totale asupra publicității pariurilor sportive sunt numeroase. În majoritatea țărilor europene, publicitatea pentru pariuri este permisă, inclusiv la competițiile sportive internaționale transmise în direct în Republica Moldova, cum ar fi Liga Campionilor la Fotbal. Această diferență majoră de abordare între spațiul european și Republica Moldova creează situații în care orice transmisiune de eveniment sportiv internațional încalcă legea.

Modificarea propusă va aduce mai multe resurse pentru radiodifuzorii locali, permițându-le să creeze conținut media autohton. Publicitatea va fi permisă și în publicațiile periodice publice sau private, ocupând până la 15% din spațiul unui număr al ediției, cu mențiuni obligatorii privind impactul negativ al jocurilor de noroc pe cel puțin 20% din suprafața materialului publicitar.

Defalcările la bugetul public național din activitatea Loteriei Naționale a Moldovei se ridică la 2,25% din rulajul LNM și aproximativ 75% din cota de profit a organizatorului jocurilor de noroc, care constituie monopol de stat. Între 2018 și 2023, la Bugetul Public Național au fost încasați 607 milioane lei din activitatea LNM, cu o creștere semnificativă în 2023, când încasările au ajuns la 287,8 milioane lei comparativ cu 1,3 milioane lei în 2018.

Se estimează că proiectul de lege va genera investiții directe de cel puțin 30 milioane lei anual în susținerea și promovarea evenimentelor sportive și sociale, dar și în stimularea producerii de conținut media autohton.

Reclamele jocurilor de noroc au fost interzizse în noimebrie 2021, iar legea a fost promovată insistent de Dumitru Alaiba fostul președinte al comisiei economie de la acea vreeme. El spunea că publicitatea jocurilor de noroc are un impact negativ asupra populației sărăce care își cheltuie ultimii bani. Sancțiunile pentru cei care încalcă legea au fost stabilite de la 60 la 120 u.c. pentru persoanele fizice sau cu funcţie de răspundere și de la 120 la 180 u.c. – persoanei juridice, cu privarea de dreptul de a desfăşura o anumită activitate pe un termen de la 6 luni la un an.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău