Kim Kardashian West, plătită pentru a face criptomonedelor reclamă pe Instagram. Cât costă serviciile ei

18 Iun. 2021, 13:00
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 13:00 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Criptomonede au devenit tot mai populare și au ajuns și în vizorul influenceriloe.  Influenceri precum familia D’Amelio și Tana Mongeau, au început să posteze reclame plătite pe platformele lor de socializare pentru diferite monede și schimburi digitale.

Chiar și Kim Kardashian West a postat duminică un anunț pentru ethereummax pe povestea ei de Instagram către cei 228 de milioane de adepți ai săi, scrie CNBC.

Urmată de un scurt clip în care vorbea despre ethereummax cu „#ad” scris în partea de jos a ecranului, Kardashian West a postat textul:

„Sunteți în cripto ???”

„Acesta nu este un sfat financiar, ci împărtășirea a ceea ce mi-au spus prietenii mei despre simbolul ethereum max!” a scris Kim în postare.

A adăugat din nou diferite hashtag-uri, inclusiv #ad, care este necesar pentru a dezvălui că postarea ei este plătită, împreună cu #emax și #disrupthistory.

Alte vedete, inclusiv Floyd Mayweather, au susținut și ethereummax. Mayweather a adus altcoin în timpul Conferinței Bitcoin 2021 la începutul acestei luni și, la rândul său, a fost huiduit de pe scenă. Ethereummax a fost, de asemenea, acceptat ca plată pentru bilete la lupta recentă a lui Mayweather cu YouTuberul Logan Paul.

Cu toate acestea, în ciuda parteneriatelor sale pline de stele, ethereummax este privit ca o criptomonedă mai riscantă pentru unii din lumea criptografică.

Deși nu se știe cât de mult a fost plătită Kardashian West pentru reclamă, un dosar din 2019 a arătat că se poate câștiga între 300.000 și 500.000 de dolari americani pentru o singură postare pe Instagram. Pentru tranzacțiile pe termen lung pe rețelele sociale, ea poate câștiga uneori milioane de dolari.

Realitatea Live

03 Iun. 2023, 09:09
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Iun. 2023, 09:09 // Actual //  Lupu Eduard

Pământul arabil din Olanda este din ce în ce mai inaccesibil. Olandezii nu își vând terenurile agricole, iar puținele oferte de pe piață sunt la prețuri foarte mari, care continuă să crească.

Conform analizei efectuate pentru primele 3 luni din acest an, valoarea terenului agricol din Olanda a crescut cu 5,8% față de anul trecut, ajungând la un preț mediu de 79.400 de euro/ha. În schimb, prețurile pentru pajiști au scăzut cu 0,6% comparativ cu ultimele luni din 2022.

În Olanda, puținele terenuri care sunt scoase la vânzare sunt cotate la prețuri foarte mari. De la începutul anului, tarifele la terenurile agricole continuă să crească, puțini proprietari fiind dispuși să le înstrăineze.

Oficiul Cadastral Olandez din Apeldoorn și Departamentul de Cercetare Economică de la Universitatea Wageningen (WEcR) au calculat că prețul mediu pentru un teren agricol, în primul trimestru al anului 2023, se situează la 79.400 de euro/ha, cu 3% mai mult decât în ultima parte a anului 2022. Față de întreg anul 2022, când prețul mediu a fost de 73.400 euro/ha, valoarea terenurilor a crescut cu 5,8%.

În schimb, pășunile se vând puțin mai ieftin decât terenurile arabile. În intervalul ianuarie-martie 2023, pășunile s-au vândut cu un preț mediu de 68.800 euro/ha, cu 0,6% mai puțin decât în ultima parte a anului 2022.

A fost înregistrată, însă, o primă medie de preț de 3,9% până la 77.500 euro/ha pentru terenurile arabile unde se cultivă porumbul de siloz. În același timp, prețul terenurilor construite a crescut cu o medie de 3,7%, până la 92.200 euro/ha.

Olandezii nu își vând terenurile agricole

Cu toate că condițiile de piață sunt foarte profitabile acum, tot mai puțini proprietari de terenuri agricole sunt dispuși să vândă.

Experții olandezi din piața funciară au evaluat suprafața agricolă comercializată, în perioada ianuarie-martie 2023, la un total de 6.300 ha, adică cu 4.755 ha mai puțin decât în ultimele 3 luni din din 2022 și cu 1.554 ha mai puțin decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru comparație, potrivit anunțurilor de mică publicitate, în Republica Moldova un hectar de teren agricol ajunge să coste până la 100 de mii de lei în nordul țării, 50 de mii de lei în centrul țării și 20 de mii de lei în sud.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău