Lucrări de primăvară cu spor! Beneficiază de oferta specială Primăvara 2022

01 Feb. 2022, 10:35
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Feb. 2022, 10:35 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Pentru că lucrările de primăvară sunt în plină desfășurare și s-ar putea să ai nevoie de finanțare, te îndemnăm să nu pierzi timpul prețios cu griji inutile. Beneficiază de oferta Primăvara 2022 de la maib destinată producătorilor agricoli și finanțează activitățile sezoniere sau agricole, astfel încât acestea să se desfășoare cu spor.

Oferta, valabilă în perioada 1 februarie – 31 mai, prevede finanțarea capitalului circulant și lucrărilor de sezon în sumă de până la 70% din vânzările anului 2021. Creditele în suma de până la  2 000 000 lei se acordă fără gaj. Termenul finanțării este de până la 18 luni și perioada de grație – până la 9 luni.

Creditul cu rată fixă și transparentă se oferă cu mai multe gratuități:

0 lei 0% 0%
comision                                     de examinare a dosarului comision                                 lunar de administrare comision                             pentru rambursare anticipată

Agricultorii beneficiază de un proces simplificat, care permite aprobarea rapidă a creditului, în baza unui pachet minim de acte.

Finanțarea se acordă pentru completarea capitalului circulant, utilizat la efectuarea lucrărilor agricole de primăvară. De exemplu:

  • procurarea semințelor și îngrășămintelor;
  • achiziţionarea de combustibil şi lubrifianţi;
  • procurarea pieselor de schimb;
  • achitarea serviciilor de reparaţie a tehnicii şi utilajelor agricole;
  • pregătirea solului;
  • alte scopuri curente.

Oferta specială Primăvara 2022 include si un card de credit business, cu limita de 20 mii lei. Banii de pe card sunt accesibili 24/7 și pot fi folosiți în funcție de necesitățile afacerii tale.

Solicită oferta Primăvara 2022 și asigură buna desfășurare a lucrărilor de primăvară. Se știe doar că o zi de primăvară hrănește un an întreg.

P.

Realitatea Live

24 Sept. 2023, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2023, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier și om de afaceri, Ion Sturza, a făcut declarații notabile referitoare la corupția la nivel înalt și ineficiența guvernului în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, „cee ce ne costă pe noi zeci de milioane în tarifele la energie la gaze”.

Sturza a subliniat că, în opinia sa, schemele de corupție la nivel înalt sunt în prezent la „minimul istoric” în Republica Moldova, concentrându-și afirmațiile pe președinție, guvern, parlament și agenții de stat. Acest comentariu vine într-un moment în care lupta împotriva corupției rămâne o prioritate majoră pentru autoritățile din Moldova și pentru societatea civilă.

În plus, Sturza a abordat problema crizei energetice care a lovit țara anul trecut, afirmând că aceasta a fost mai degrabă rezultatul incompetenței decât al corupției. El a explicat că inițial au existat discuții cu mari companii și bănci internaționale care erau dispuse să ajute Moldova să rezolve problema energetică, dar în cele din urmă, unii parteneri internaționali au renunțat la această colaborare, din cauza a ceea ce Sturza a numit „incompetență” din partea liderilor locali.

Sturza a evidențiat și anumite aspecte specifice ale gestionării crizei, cum ar fi achiziționarea de păcură la prețuri duble față de cotațiile de pe piață și achiziționarea de gaze la prețuri de trei ori mai mari într-un moment în care prețurile pe piață erau în scădere. El a subliniat că astfel de decizii nu pot fi explicate prin corupție, ci mai degrabă prin incompetență.

„Am prevăzut acest dezastru, am prevăzut ce o să se întâmple cu prețurile la gaz, la păcură care astăzi ies la suprafață. Chiar nu vreau să fac proces de intenție nu vreau să spun că a fost corupție, dar incompetența este flagrantă care ne costă zici de milioane. Or, incompetența se pedepsește sigur, însă unii au fost promovați. Ați cumpărat păcură dublu față de prețul de cotații printr-o schemă obscură fără de a vedea traseul, care cel mai probabil a venit din Federația Rusă ca origine. Ați cumpărat caz de 3 ori mai scump în condițiile când era clar că prețul se duce la vale. Ați adus vaccinul în perioada când deja toți nu știu ce să fac cu el”, a punctat Sturza în cadrul unei recente emisiuni de la Vocea Basarabiei

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău