Maib oferă clienților business un nou nivel de banking prin utilizarea semnăturii electronice

28 Apr. 2023, 09:55
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
28 Apr. 2023, 09:55 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Noutățile bune de la maib continuă.

După ce a fost lansată opțiunea rambursării anticipate a creditului, direct pe site-ul maib.md, utilizând semnătura electronică, maib anunță despre posibilitatea utilizării semnăturii electronice la semnarea contractului de credit și nu doar.

Pe lângă contractul de credit, puteți acum semna electronic și documentele aferente acestuia: acte confirmative, contracte de fidejusiune și alte acte care ar putea fi solicitate de bancă, cât și contractul privind eliberarea garanțiilor bancare și actele aferente acestuia.

Noul serviciu de la maib vă permite să economisiți timp și efort pentru alte planuri de business și dacă sunteți client maib, deja nu mai este nevoie să veniți la bancă pentru a obține un credit pentru afacerea dvs.

Cum puteți obține un credit exclusiv online:

  1.   Completează cererea de credit online, pe site-ul maib.md;
  2.   Coordonează toate detaliile de la distanță cu maib. Primești oferta preliminară
    pe email;
  3. Semnează toate actele necesare cu semnătura electronică și obții creditul.

Noua funcționalitate este disponibilă nu doar pentru cererile online, dar și pentru
cele semnate olografic (semnătură scrisă de mână).

Încă nu utilizați semnătura electronică? O puteți obține simplu și ușor de la Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică (STISC), accesând unul dintre linkurile de mai jos:

Maib – simplu și ușor!

P.

Realitatea Live

27 Feb. 2024, 14:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Feb. 2024, 14:17 // Actual //  Lupu Eduard

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță un concurs pentru ocuparea funcției de director general adjunct. Scopul principal al acestei poziții este implementarea politicii statului în domeniul privatizării și activităților post-privatizare, precum și gestionarea parteneriatelor public-private, concesiunilor și proiectelor investiționale.

Candidații interesați sunt invitați să aplice până la data de 18 martie 2024, ora 17:00. Principalele responsabilități ale directorului general adjunct includ dezvoltarea și implementarea strategiilor de privatizare și de gestionare a proprietății publice, monitorizarea și evaluarea performanței operaționale, precum și coordonarea activităților interne și externe ale agenției.

Condițiile de participare la concurs și formularul de aplicare pot fi găsite pe site-ul oficial al Agenției Proprietății Publice. Candidații sunt încurajați să se familiarizeze cu acestea și să aplice conform instrucțiunilor indicate.

Agenția Proprietății Publice încurajează distribuirea acestui anunț către toate persoanele care ar putea fi interesate și potrivite pentru această poziție. Oportunitatea de a contribui la procesul vital de privatizare și gestionare a proprietății publice este deschisă tuturor celor calificați și dornici să aducă o contribuție semnificativă în acest domeniu.

În prezent, APP administrează 877 de întreprinderi cu capital public, dintre care: 618 – municipale, 178 – de stat și 81 – societăți pe acțiuni. Companiile de stat au datorii de peste 15 miliarde de lei. Astăzi valoarea tuturor activelor acestor întreprinderi este la nivel de 34,9 de miliarde de lei. Întreprinderile, proprietate a statului – 27,2 miliarde de lei, iar cele municipale – 7,7 miliarde de lei. În ultimii zece ani valoarea acestor întreprinderi practic nu s-a schimbat.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău