Nantoi: Din cuplul ”Volodea Putin și ”Volodea Voronin” au apărut ”Igori Dodon – сынуля №1″ și ”Ilan Șor – сынуля №2″

15 Oct. 2022, 20:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
15 Oct. 2022, 20:50 // Actual //  Lupu Eduard

Deputatul PAS, Oazu Nantoi, într-o postare pe Facebook, explică delirul lui Putin în adresa Occidentului și cum din „mariajul” acestuia cu Voronin au apărut Donon și Șor pe arena politică din Republica Moldova.

„Un oarecare Volodea Putin, după ce a mâncat ceva mardeală de la ucraineni, s-a reorientat de la ”denazificarea” Ucrainei la lupta cu ”satanismul” Occidentului degradat! Inclusiv, Volodea Putin acuză Occidentul degradat de pângărirea ”valorilor tradiționale”, de faptul că noțiunile de ”mamă” și ”tată” sunt înlocuite de ”părinte nr.1” și ”părinte nr.2”! Volodea Putin ceva încurcă, sau – nu este sincer. Deoarece noi, cei din Republica Moldova, știm foarte bine că în urma cuplului ”Volodea Putin – părintele nr.1” și ”Volodea Voronin – părintele nr.2” au apărut ”Igori Dodon  – сынуля №1″ și ”Ilan Șor – сынуля №2″, a explicat Nantoi.

Deputatul speră că ucrainenii, cu susținerea lumii democratice, a să-i vină de hac lui Volodea Putin. Pe când noi, cei din Republica Moldova, ce ne facem cu ”urmașii lui Șor”? Precizez, – nu e vorba de măturarea lor din stradă. Întrebarea este când va fi stopat procesul de reproducere a sclavilor, pentru care și Ilan Șor poate deveni ”mesia”?

Realitatea Live

27 Feb. 2024, 14:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Feb. 2024, 14:17 // Actual //  Lupu Eduard

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță un concurs pentru ocuparea funcției de director general adjunct. Scopul principal al acestei poziții este implementarea politicii statului în domeniul privatizării și activităților post-privatizare, precum și gestionarea parteneriatelor public-private, concesiunilor și proiectelor investiționale.

Candidații interesați sunt invitați să aplice până la data de 18 martie 2024, ora 17:00. Principalele responsabilități ale directorului general adjunct includ dezvoltarea și implementarea strategiilor de privatizare și de gestionare a proprietății publice, monitorizarea și evaluarea performanței operaționale, precum și coordonarea activităților interne și externe ale agenției.

Condițiile de participare la concurs și formularul de aplicare pot fi găsite pe site-ul oficial al Agenției Proprietății Publice. Candidații sunt încurajați să se familiarizeze cu acestea și să aplice conform instrucțiunilor indicate.

Agenția Proprietății Publice încurajează distribuirea acestui anunț către toate persoanele care ar putea fi interesate și potrivite pentru această poziție. Oportunitatea de a contribui la procesul vital de privatizare și gestionare a proprietății publice este deschisă tuturor celor calificați și dornici să aducă o contribuție semnificativă în acest domeniu.

În prezent, APP administrează 877 de întreprinderi cu capital public, dintre care: 618 – municipale, 178 – de stat și 81 – societăți pe acțiuni. Companiile de stat au datorii de peste 15 miliarde de lei. Astăzi valoarea tuturor activelor acestor întreprinderi este la nivel de 34,9 de miliarde de lei. Întreprinderile, proprietate a statului – 27,2 miliarde de lei, iar cele municipale – 7,7 miliarde de lei. În ultimii zece ani valoarea acestor întreprinderi practic nu s-a schimbat.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău