Nu are un telefon mobil chiar dacă tatăl său are milioane. „Are timp pentru aşa ceva”

01 Feb. 2022, 08:46
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Feb. 2022, 08:46 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Născut pe 17 iunie 2011, la San Diego, în SUA, Cristiano Ronaldo junior are parte de atenţia oamenilor datorită tatălui său. În ciuda faptului că familia sa are milioane, puştiul este nevoit să se supună unor reguli clare. De exemplu, nu are telefon mobil, iar fotbalistul care joacă pentru Manchester United nu pare să aibă de gând să modifice această regulă prea curând.

Fiul lui Cristiano Ronaldo are 11 ani, dar nu are telefon mobil

Cvintuplul deţinător al Balonului de Aur a devenit anul trecut primul miliardar din fotbal, dar nu uită perioada grea pe care a traversat-o în copilărie.

Juniorul lui Sporting la acea vreme, Cristiano senior mergea alături de alţi colegi în faţă la un McDonald’s, unde o angajată le dădea de milă hamburgeri.

„Mă tot întreabă (n.r. Cristiano jr) dacă poate avea şi el un telefon mobil, iar eu îi spun că are timp pentru aşa ceva. Este adevărat că aceeastă generaţie este cu un pas înaintea noastră şi trebuie să profităm de noile tehnologii, dar nu trebuie să ne obsedeze. Să o folosim, dar nu tot timpul”, a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat în Emiratele Arabe Unite, unde a fost premiat, şi preluat de ABola.

Realitatea Live

24 Sept. 2023, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2023, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier și om de afaceri, Ion Sturza, a făcut declarații notabile referitoare la corupția la nivel înalt și ineficiența guvernului în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, „cee ce ne costă pe noi zeci de milioane în tarifele la energie la gaze”.

Sturza a subliniat că, în opinia sa, schemele de corupție la nivel înalt sunt în prezent la „minimul istoric” în Republica Moldova, concentrându-și afirmațiile pe președinție, guvern, parlament și agenții de stat. Acest comentariu vine într-un moment în care lupta împotriva corupției rămâne o prioritate majoră pentru autoritățile din Moldova și pentru societatea civilă.

În plus, Sturza a abordat problema crizei energetice care a lovit țara anul trecut, afirmând că aceasta a fost mai degrabă rezultatul incompetenței decât al corupției. El a explicat că inițial au existat discuții cu mari companii și bănci internaționale care erau dispuse să ajute Moldova să rezolve problema energetică, dar în cele din urmă, unii parteneri internaționali au renunțat la această colaborare, din cauza a ceea ce Sturza a numit „incompetență” din partea liderilor locali.

Sturza a evidențiat și anumite aspecte specifice ale gestionării crizei, cum ar fi achiziționarea de păcură la prețuri duble față de cotațiile de pe piață și achiziționarea de gaze la prețuri de trei ori mai mari într-un moment în care prețurile pe piață erau în scădere. El a subliniat că astfel de decizii nu pot fi explicate prin corupție, ci mai degrabă prin incompetență.

„Am prevăzut acest dezastru, am prevăzut ce o să se întâmple cu prețurile la gaz, la păcură care astăzi ies la suprafață. Chiar nu vreau să fac proces de intenție nu vreau să spun că a fost corupție, dar incompetența este flagrantă care ne costă zici de milioane. Or, incompetența se pedepsește sigur, însă unii au fost promovați. Ați cumpărat păcură dublu față de prețul de cotații printr-o schemă obscură fără de a vedea traseul, care cel mai probabil a venit din Federația Rusă ca origine. Ați cumpărat caz de 3 ori mai scump în condițiile când era clar că prețul se duce la vale. Ați adus vaccinul în perioada când deja toți nu știu ce să fac cu el”, a punctat Sturza în cadrul unei recente emisiuni de la Vocea Basarabiei

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău