O transformare rapidă a corpului este posibilă! Azi doar cu ajutorul doctorului Tău de încredere!

03 Iun. 2021, 17:31
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
03 Iun. 2021, 17:31 // Actual //  MD Bani

Câte metode de a transforma un corp uman există? Desigur, primele lucruri care apar în minte sunt un regim alimentar drastic (preferabil, strict controlat de un nutriționist) și o rutină sportivă activă (aerobică, HIIT, vizitele la sala de forță sau crossfit). Dar ele nu au mereu rezultatele visate și cu siguranță nu sunt rapide. Din fericire, în 2021 există opțiuni mult mai operative, iar cea mai eficientă este, desigur, chirurgia plastică. Și da, chirurgia estetică în Moldova este la un nivel excelent! Tot de ce ai nevoie pentru o transformare rapidă a corpului este un doctor de încredere și procedurile corect alese. Ce opțiuni ai? Afli în următoarele rânduri.

Remodelarea corporală – o sarcină complexă, ce necesită abordare multilaterală

Există câteva direcții în care se lucrează pentru o remodelare corporală reușită. Pe lângă cercetarea amănunțită a stării de sănătate și stabilirea scopurilor, se decid prioritățile, ce modificări vor avea un impact sporit și ce intervenții pot fi combinate, eventual, pentru un rezultat optimal.

Intervențiile plastice utile pentru o remodelare corporală completă:

  • Liposucție (distrugerea rezervelor de grăsime și eliminarea intraoperatorie a acestora)

În Republica Moldova, conform datelor statistice, circa 50% dintre persoanele care au vârsta peste 18 ani sunt supraponderale sau obeze. Ponderea persoanelor obeze este mai mare în mediul urban, în comparație cu mediul rural (de altfel, o explicație bună pentru faptul că la capitolul remodelare corporală Chișinău este pe primul loc în topul locațiilor favorite pentru liposucție din Moldova). De asemenea, obezitatea este mai frecventă în rândul femeilor, de aceea liposucția frecvent este combinată cu următoarea intervenție din listă.

  • Lipofilling (folosirea propriilor țesuturi adipoase pentru a mări volumul unde se cere – de exemplu, augmentarea feselor)

Lipofillingul este natural combinat cu aspirarea țesutului gras, deoarece se obține un efect dublu asupra proporțiilor corporale. Volumul pleacă din zonele problematice și este adăugat acolo unde este binevenit. Mai mult decât atât, lipofillingul este aplicabil și pentru a modifica trăsăturile faciale, accentuând trăsăturile ce necesită un plus de definiție. Dacă te decizi să apelezi la liposucție, numaidecât merită să întrebi de medicul estetician dacă poate folosi lipofillingul în anumite zone, pentru rezultate optime.

  • Operația de micșorare a stomacului (mai des aplicată în obezitatea morbidă)

Se aplică atunci când o liposucție nu va fi suficientă, de obicei în cazul când obezitatea este avansată. Prin micșorare de stomac pacienții scapă de 70-80% din stomac și de chinul sufocant al grăsimii. Operația de micșorare a stomacului, care mai este numită și Gastric Sleeve, este metoda prin care este îndepărtată partea exterioară a stomacului. Intervenția se realizează pe cale laparoscopică, deci este minimal invazivă și nu lasă urme foarte evidente, pe lângă rezultatul avid dorit – în primele 6 luni după operație pacienții scapă de cca 40% din greutate!

  • Abdominoplastia și brahioplastia (corecția abdomenului și brațelor)

Indiferent care este metoda de slăbire aleasă, una dintre cele mai de temut probleme legate de pierderea greutății este reziduul de piele. Desigur, parțial pielea își revine, dar adesea surplusul rămâne și trezește complexe noi. Din fericire, abdominoplastia și brahioplastia se pretează perfect în planul de remodelare corporală, rejuvenează aspectul general și oferă acea definiție a siluetei pe care și-o doresc pacienții.

Evident, fiecare caz este individual și doar consultația la medicul estetician poate clarifica prioritățile în fiecare situație, dar soluțiile există și dacă niște intervenții chirurgicale pot crește nivelul vieții și îmbunătăți părerea de sine, ele merită efortul. Pentru consultații, este suficient un apel la +37379432776 sau 373 (22) 202373.

P.

Realitatea Live

14 Apr. 2024, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Apr. 2024, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Apple facilitează, în sfârșit, repararea iPhone-urilor de către utilizatori cu ajutorul unor piese folosite, relatează The Verge. Într-o actualizare de joi, compania a anunțat că, în această toamnă, proprietarii unor modele “selecționate” de iPhone vor putea să-și repare dispozitivele cu piese originale folosite, păstrându-și întreaga funcționalitate.

Atunci când repară un telefon, Apple le cere utilizatorilor de iPhone să treacă printr-un proces numit împerechere de piese, care îi face să potrivească numărul de serie al dispozitivului lor cu cel al unei piese noi vândute de Apple. În cazul în care un utilizator a înlocuit o piesă cu o componentă aftermarket sau uzată, iPhone-ul ar afișa notificări supărătoare care spun că Apple nu este în măsură să verifice piesa nou instalată. În cazul senzorilor Face ID și Touch ID, este posibil ca piesa să nu funcționeze deloc.

Această modificare ar trebui să elimine aceste notificări pentru piesele folosite, deoarece Apple spune că “calibrarea pentru piesele Apple originale, noi sau folosite, va avea loc pe dispozitiv după ce piesa este instalată”. De asemenea, înseamnă că utilizatorii și atelierele de reparații nu vor mai trebui să furnizeze numărul de serie al dispozitivului pe care îl repară atunci când comandă majoritatea pieselor din Self Service Repair Store.

Schimbarea se va aplica la lansare pentru ecrane, baterii și camere foto. Apple spune că “viitoarele” versiuni de iPhone vor veni cu suport pentru senzorii biometrici utilizați, cum ar fi Face ID sau Touch ID.

În același timp, Apple devine mai serioasă și în ceea ce privește urmărirea componentelor iPhone folosite.Compania a anunțat că își va extinde funcția Activation Lock, care ar trebui să împiedice hoții să folosească un dispozitiv pierdut sau furat, la piesele iPhone. “Dacă un dispozitiv aflat în reparație detectează că o piesă compatibilă a fost obținută de la un alt dispozitiv cu Activation Lock sau Lost Mode activat, capacitățile de calibrare pentru acea piesă vor fi restricționate”, spune Apple.

Dacă ajungi să îți repari iPhone-ul cu o piesă folosită, dispozitivul va stoca aceste informații în secțiunea Piese și istoric service din aplicația Setări din iOS. Apple nu specifică ce modele de iPhone vor fi suportate în această toamnă, dar compania a declarat pentru TechCrunch că va fi vorba de iPhone 15 și mai târziu.

“Cu această ultimă extindere a programului nostru de reparații, suntem încântați să adăugăm și mai multe opțiuni și mai multă comoditate pentru clienții noștri, contribuind în același timp la prelungirea duratei de viață a produselor noastre și a pieselor acestora”, spune John Ternus, vicepreședintele senior al departamentului de inginerie hardware al Apple, într-un comunicat.

Chiar dacă Apple nu și-a extins încă aprobarea pentru piesele iPhone de pe piața secundară, schimbarea este uriașă pentru atelierele de reparații și pentru cei care se ocupă de bricolaj, care au fost nevoiți să se confrunte cu plata unei prime mai mari pentru piesele iPhone noi.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău