O transformare rapidă a corpului este posibilă! Azi doar cu ajutorul doctorului Tău de încredere!

03 Iun. 2021, 17:31
 // Categoria: Actual // Autor:  Petru Cosoi
03 Iun. 2021, 17:31 // Actual //  Petru Cosoi

Câte metode de a transforma un corp uman există? Desigur, primele lucruri care apar în minte sunt un regim alimentar drastic (preferabil, strict controlat de un nutriționist) și o rutină sportivă activă (aerobică, HIIT, vizitele la sala de forță sau crossfit). Dar ele nu au mereu rezultatele visate și cu siguranță nu sunt rapide. Din fericire, în 2021 există opțiuni mult mai operative, iar cea mai eficientă este, desigur, chirurgia plastică. Și da, chirurgia estetică în Moldova este la un nivel excelent! Tot de ce ai nevoie pentru o transformare rapidă a corpului este un doctor de încredere și procedurile corect alese. Ce opțiuni ai? Afli în următoarele rânduri.

Remodelarea corporală – o sarcină complexă, ce necesită abordare multilaterală

Există câteva direcții în care se lucrează pentru o remodelare corporală reușită. Pe lângă cercetarea amănunțită a stării de sănătate și stabilirea scopurilor, se decid prioritățile, ce modificări vor avea un impact sporit și ce intervenții pot fi combinate, eventual, pentru un rezultat optimal.

Intervențiile plastice utile pentru o remodelare corporală completă:

  • Liposucție (distrugerea rezervelor de grăsime și eliminarea intraoperatorie a acestora)

În Republica Moldova, conform datelor statistice, circa 50% dintre persoanele care au vârsta peste 18 ani sunt supraponderale sau obeze. Ponderea persoanelor obeze este mai mare în mediul urban, în comparație cu mediul rural (de altfel, o explicație bună pentru faptul că la capitolul remodelare corporală Chișinău este pe primul loc în topul locațiilor favorite pentru liposucție din Moldova). De asemenea, obezitatea este mai frecventă în rândul femeilor, de aceea liposucția frecvent este combinată cu următoarea intervenție din listă.

  • Lipofilling (folosirea propriilor țesuturi adipoase pentru a mări volumul unde se cere – de exemplu, augmentarea feselor)

Lipofillingul este natural combinat cu aspirarea țesutului gras, deoarece se obține un efect dublu asupra proporțiilor corporale. Volumul pleacă din zonele problematice și este adăugat acolo unde este binevenit. Mai mult decât atât, lipofillingul este aplicabil și pentru a modifica trăsăturile faciale, accentuând trăsăturile ce necesită un plus de definiție. Dacă te decizi să apelezi la liposucție, numaidecât merită să întrebi de medicul estetician dacă poate folosi lipofillingul în anumite zone, pentru rezultate optime.

  • Operația de micșorare a stomacului (mai des aplicată în obezitatea morbidă)

Se aplică atunci când o liposucție nu va fi suficientă, de obicei în cazul când obezitatea este avansată. Prin micșorare de stomac pacienții scapă de 70-80% din stomac și de chinul sufocant al grăsimii. Operația de micșorare a stomacului, care mai este numită și Gastric Sleeve, este metoda prin care este îndepărtată partea exterioară a stomacului. Intervenția se realizează pe cale laparoscopică, deci este minimal invazivă și nu lasă urme foarte evidente, pe lângă rezultatul avid dorit – în primele 6 luni după operație pacienții scapă de cca 40% din greutate!

  • Abdominoplastia și brahioplastia (corecția abdomenului și brațelor)

Indiferent care este metoda de slăbire aleasă, una dintre cele mai de temut probleme legate de pierderea greutății este reziduul de piele. Desigur, parțial pielea își revine, dar adesea surplusul rămâne și trezește complexe noi. Din fericire, abdominoplastia și brahioplastia se pretează perfect în planul de remodelare corporală, rejuvenează aspectul general și oferă acea definiție a siluetei pe care și-o doresc pacienții.

Evident, fiecare caz este individual și doar consultația la medicul estetician poate clarifica prioritățile în fiecare situație, dar soluțiile există și dacă niște intervenții chirurgicale pot crește nivelul vieții și îmbunătăți părerea de sine, ele merită efortul. Pentru consultații, este suficient un apel la +37379432776 sau 373 (22) 202373.

P.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 14:30
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Sept. 2021, 14:30 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Membrii Consiliului Audiovizualului (CA) au acordat licența de emisie unanim în ședința de joi, 23 septembrie curent, pe un termen de 9 ani pentru postul de televiziune 3,14 TV. Proiectul a fost prezentat de Elena Pahomova, prezentatoarea emisiunii „Механизм Действия” de la NTV, postul tv afiliat socialiștilor. Potrivit acesteia, o echipă de jurnaliști profesioniști și cu experiență în spate de 10-20 de ani în domeniu s-au decis să aducă o altă abordare pe piață, cu fețe noi, scrie Realitatea.md.

Nicolae Dastic a prezentat subiectul, după care prin online Elena Pahomova a luat cuvânt și a prezentat proiectul. Jurnalista a anunțat că, mai întâi, a fost formată Asociația Obștească „Media Content” și după asta a fost fondat SRL-ul „Constanta Media” care va deține postul de televiziune 3,14 TV.

„Cine sunt fondatorii? Toți sunt profesioniști din mass-media, cu o experiență destul de mare, 10-20 de ani. Toți au trecut de la reporteri, cameramani, prezentatori, regizori până la editori în diferite redacții și vrem să facem o echipă nouă. De ce 3,14 TV? Este de la constanta „pi” din matematică. … Vrem să aducem o altă abordare a știrilor, a evenimentelor. Nu vrem să facem concurență altor posturi și nici să fim primii, ci să avem discuții profunde. Vrem să aducem alți oameni pe ecran, să apară experți din economie, politologie, dar și cultură. Ei să devină vedetele”, a spus Elena Pahomova.

Întrebată dacă postul tv va respecta regula de 80 la sută de produs în limba română, jurnalista a răspuns în următorul fel: „Da, desigur. Vedeți că și eu mă strădui să vorbesc. Pentru mine și echipă este important să vorbim în limba de stat, absolut”.

Membrii CA au apreciat că toate documentele sunt în regulă și, mai ales, că în conformitate cu proiectul tocmai 91% va fi produs propriu.

Într-un final, membrii CA au aprobat unanim pentru acordarea licenței de emisie.

Este de menționat că, la aceeași ședință, membrii CA au aprobat acordarea licenței de emisie și la solicitarea „BEST WAY MEDIA” SRL pentru postul de televiziune SPECIAL TV.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală