„Ochelarii inteligenți” care realizează fotografii și videoclipuri. Colaborare între Facebook și brandul de LUX Ray-Ban

10 Sept. 2021, 15:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Sept. 2021, 15:00 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Facebook a dezvăluit prima sa pereche de „ochelari inteligenți” care conțin două camere pentru realizarea de fotografii și videoclipuri.

Specificațiile, denumite Ray-Ban Stories, sunt o colaborare între gigantul Facebook cu marca de ochelari de lux, Ray-Ban.

În viitor, Facebook planifică să lanseze ochelari de realitate completă (AR).

Noua pereche de ochelari va folosi vocea ta pentru a realiza o fotografie.

Ochelarii pot fi găsiți aproape în orice magazin Ray-Ban, inclusiv magazinele LensCrafters și Sunglasses Hut și vor costa doar 299 de dolari.

Se sincronizează cu o aplicație însoțitoare de rulare a camerei numită Facebook View, unde clipurile pot fi editate și partajate cu alte aplicații de pe telefon (nu doar de pe Facebook). Există un buton fizic pe ochelari pentru înregistrare sau puteți spune „Hei Facebook, fă-mi o poză” pentru a le controla fără mâini.

Camerele duale de 5 megapixeli pot captura puțin peste trei duzini de clipuri video de 30 de secunde sau aproximativ 500 de fotografii înainte ca memoria de pe dispozitiv să se umple. Un buton fizic din partea superioară a părții din dreapta a cadrului vă permite să capturați manual dacă preferați să nu utilizați expresia de veghe „Hei Facebook”. (Facebook spune că asistentul său vocal ascultă acea frază numai când este activat și că funcționalitatea sa este limitată la pornirea înregistrărilor.)

O lumină din interiorul ochelarilor vă oferă o serie de informații: verde pentru încărcare completă, portocaliu pentru baterie descărcată, albastru pentru modul de asociere, roșu pentru baterie moartă sau supraîncălzire și alb pentru o eroare de captură. O lumină albă separată, orientată spre față, lângă camera dreaptă se aprinde ori de câte ori ochelarii înregistrează.

Realitatea Live

26 Sept. 2023, 17:07
 // Categoria: Economie // Autor:  Trifan Stela
26 Sept. 2023, 17:07 // Economie //  Trifan Stela

Compania Paynet, cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova,  primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard, este încântată să anunțe lansarea campaniei „Revoluția Transferurilor.” Această inițiativă inovatoare are scopul de a revoluționa modul în care moldovenii trimit și primesc bani din Europa și nu numai. Cu Paynet, acest lucru devine mai simplu, mai rapid și mai accesibil ca niciodată!

Doar cu Paynet poți trimite și primi bani din Europa la rechizitele IBAN EU!

Cu Paynet, ai posibilitatea de a transfera bani în mod facil și sigur către rechizitele IBAN din Europa. Asta înseamnă că acum poți să îți trimiți și să primești bani de la prieteni, familie sau parteneri de afaceri din întreaga Europă cu ușurință și la costuri reduse. Banii ajung direct pe cardul Paynet Mastercard și poți să-i utilizezi imediat pentru plăți online sau offline sau să îi retragi de la orice bancomat din țară.

Tarife incredibil de avantajoase:

  • Primești bani din Europa cu doar 1 euro direct pe cardul paynet Mastercard!
  • Expediezi bani către Europa cu un comision de 10 euro!

Aceste tarife extrem de competitive fac din Paynet alegerea perfectă pentru toți moldovenii care au legături financiare în Europa.

SPOT DIGITAL  Link: (link-ul trebuie de încărcat pe platforma Paynet)

Serviciu unic în Moldova! Paynet. Cei mai buni!

Paynet este mândru să ofere moldovenilor un serviciu de transferuri și plăți electronice de încredere și accesibil. Cu Paynet, beneficiezi de următoarele avantaje:

Card fizic și virtual:

  • Ia-ți cardul Paynet 100% online, fără comisioane de eliberare și administrare.
  • Comandă din aplicație cardul fizic cu livrare GRATUITĂ în țară sau cardul virtual, oriunde în lume.
  • Conectează mai multe carduri la un singur cont.
  • Achită în siguranță oriunde în lume, inclusiv prin Google Pay și Apple Pay.
  • Retrage bani la orice bancomat și la partenerii noștri.
  • Alimentează cardul simplu și rapid.
  • Primește orice plăți sociale pe card.

Cont IBAN gratuit:

  • Deschide un cont IBAN gratuit pentru plăți în UE.

Și dacă încă nu ai un cont sau card Paynet, ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM.

„Cu această campanie, ne dorim să oferim moldovenilor posibilitatea de a face transferuri și plăți într-un mod mai eficient și mai convenabil ca niciodată. Vrem să facilităm viața oamenilor și să îi ajutăm să economisească bani atunci când trimit sau primesc bani din Europa. Cu Paynet, revoluționăm modul în care Moldova se conectează cu restul lumii”, a declarat Călin Greadcenco, director executiv Paynet.

 

Despre Paynet:

Paynet este o companie cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova,  primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard.

Acțiunile Paynet sunt orientare spre a facilita tranzacțiile financiare pentru toți moldovenii, Paynet oferă soluții inovatoare și accesibile pentru a satisface nevoile clienților săi.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău