Pe ce nu cheltuie banii oamenii bogați? 3 milionari dezvăluie secretele

08 Iun. 2021, 05:10
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Iun. 2021, 05:10 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Jay Leno, Graham Stephan și Barbara Corcoran sunt milionari, ei își permit o mulțime de lucruri, dar totuși de la unele se abțin. Iată pe ce refuză milionarii să cheltuie banii.

Jay Leno refuză să cheltuie pe haine

Jay Leno, care cândva era gazda „Tonight Show”, adoră să cumpere și să colecteze mașini. În același timp el refuză să cheltuie banii pe haine.

„Pur și simplu nu mă interesează hainele. Pentru mine, mi se pare o pierdere completă de bani. Vreau doar să am suficiente haine pentru a acoperi legal ce părți trebuie să acoper. ”

Chiar și după ce Leno a început să câștige milioane, nu și-a schimbat obiceiurile în materie de bani. De fapt, el nu a cheltuit încă nici un ban din ce a câștigat la „Tonight Show”.

Graham Stephan urăște să cumpere cafea și să cheltuie banii pe haine de designer

Milionarul de pe YouTube, Graham Stephan, care câștigă până la 220.000 de dolari pe lună, se simte fericit că își face cafeaua acasă.

„Cred că mărirea cafelei la Starbucks și Coffee Bean și la multe dintre aceste locuri este absolut ridicolă, așa că o fac acasă cu 20 de cenți”, spune el pentru CNBC Make It.

La fel ca Leno, lui Graham Stephan nu-i place să cheltuie mulți bani pe haine:

„Îmbrăcămintea de designer este unul dintre acele lucruri pe care nu voi cheltui niciodată bani. Pur și simplu nu văd rostul de a cheltui 700 de dolari pentru pantofii Gucci atunci când puteți merge la Aldo sau Call It Spring sau H&M și puteți obține pantofi foarte asemănători la un preț mult mai mic.”

Barbara Corcoran nu va plăti niciodată pentru biletele din prima clasă la avion

Barbara Corcoran, respectă clasa economică atunci când vine vorba de zbor:

„Nu voi cheltui niciodată bani pentru o clasă business sau un bilet de primă clasă.”

Corcoran, care și-a făcut avere în domeniul imobiliar, nu urcă într-un zbor fără o masă gourmet preambalată. Ea își ia mereu fructe proaspete, brânză, o baghetă sau un croissant și „întotdeauna o sticlă mică de vin”, spune ea, „pe care, desigur, nu o poți aduce prin securitate, dar o poți obține la Shake Shack din aeroport. ”

Realitatea Live21 Iun. 2021, 16:41
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
21 Iun. 2021, 16:41 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O replică a picturii de renume mondial „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci s-a vândut vineri unui colecționar european pentru aproximativ 3,4 milioane de dolari la Casa de licitații Christie’s.

Copia, cunoscută sub numele de „Hekking Mona Lisa”, se aștepta să se vândă cu o sumă de 200.000 până la 300.000 de euro într-o licitație online. S-a vândut de aproximativ 10 ori mai mult.

„Aceasta este o nebunie, acesta este un record absolut pentru o replică „Mona Lisa”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Christie pentru Reuters.

Numită după proprietarul său anterior, Raymond Hekking, se credea că replica a fost pictată la începutul secolului al XVII-lea de un pictor italian.

Hekking a spus că deține adevărata „Mona Lisa”, potrivit casei de licitații. El a spus că un aspect similar a fost returnat la Muzeul Luvru după ce tabloul adevărat a fost furat în 1914.

„Arta provoacă, fascinează, uneori obsedează”, a spus Pierre Etienne, director internațional de picturi Old Master la casa de licitații.

„Această lucrare și istoria sa ilustrează fascinația pe care Mona Lisa și aura lui Leonardo da Vinci le-au păstrat întotdeauna”, a spus casa de licitații.