(FOTO) Secretele din spatele cortinei! Cum să faci fotografii demne de copertele revistelor de TOP

08 Iun. 2021, 05:35
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Iun. 2021, 05:35 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

“The Setup Vs. The Shot” este o tendință care a explodat în urmă cu mai puțin de un an, când fotografii și directorii de creație au postat imagini ale configurațiilor pentru fotografii, alături de rezultatul final. Prin aceasta ei demonstrează că nu aveți nevoie de echipamente de lux pentru a face o fotografie demnă de o copertă de revistă și că tot ce contează este ingeniozitatea. Iată câteva dintre cele mai uimitoare rezultate.

 

Realitatea Live21 Iun. 2021, 16:41
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
21 Iun. 2021, 16:41 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O replică a picturii de renume mondial „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci s-a vândut vineri unui colecționar european pentru aproximativ 3,4 milioane de dolari la Casa de licitații Christie’s.

Copia, cunoscută sub numele de „Hekking Mona Lisa”, se aștepta să se vândă cu o sumă de 200.000 până la 300.000 de euro într-o licitație online. S-a vândut de aproximativ 10 ori mai mult.

„Aceasta este o nebunie, acesta este un record absolut pentru o replică „Mona Lisa”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Christie pentru Reuters.

Numită după proprietarul său anterior, Raymond Hekking, se credea că replica a fost pictată la începutul secolului al XVII-lea de un pictor italian.

Hekking a spus că deține adevărata „Mona Lisa”, potrivit casei de licitații. El a spus că un aspect similar a fost returnat la Muzeul Luvru după ce tabloul adevărat a fost furat în 1914.

„Arta provoacă, fascinează, uneori obsedează”, a spus Pierre Etienne, director internațional de picturi Old Master la casa de licitații.

„Această lucrare și istoria sa ilustrează fascinația pe care Mona Lisa și aura lui Leonardo da Vinci le-au păstrat întotdeauna”, a spus casa de licitații.