Pregătește-te de școală cu SEBO!

24 Aug. 2022, 09:04
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
24 Aug. 2022, 09:04 // Actual //  bani.md

Ding-ding-ding! Încă un pic și clopoțelul va răsuna din nou pentru elevii, care din 1 septembrie se întorc la școală. Anul școlar 2022 vine cu emoții, zâmbete, așteptări, dar și cu o listă mare de pregătire, pentru mult așteptatul eveniment. Cărți, caiete, rechizite, laptop, uniformă… și așa lista poate continua până la infinit. Tu deja ai pregătit ghiozdanul copilului tău?

Să procuri toate cele necesare pentru viitorul școlar, te ajută SEBO! Nu contează, ești client nou sau ești client existent — ne-am propus să venim în ajutor tuturor celor, care vor să ofere copiilor săi tot ce e mai bun.

Îți oferim o Linie de Credit de până la 55 000 lei, pe o perioadă de 24 luni, astfel încât toate punctele din lista de shopping să fie bifate cu brio.

Poți accesa acest produs ori de câte ori este necesar, pentru că ai bani disponibili, mereu la îndemâna Ta. Azi iei 4000 lei, mâine 25 000 lei… și tot așa în limita Liniei de Credit de până la 55 000 lei. Timp de 12 de luni gestionezi banii cum îți este mai comod, achitând doar dobânda și comisionul de administrare. Abia din a 13-a lună până în a 24-a lună, întorci suma integrală a creditului.

Imaginează-ți, e precum ai avea o pușculiță personală, la care ai acces oricând și îți poți menaja corect cheltuielile. Tu decizi cât vei cheltui și respectiv – cât vei achita. Ești în control asupra cheltuielilor.

Cum poți aplica pentru Linia de Credit?

La oficiile noastre. Poți beneficia de credit, în orice punct al țării. Dispunem de 34 de oficii atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Vino, aplică și primește banii în doar 5 minute.

Online. La SEBO ai oportunitatea să depui cererea pentru un credit online, fără a ieși din casă. Tot ce trebuie să faci e să accesezi site-ul www.sebo.md/BackToSchool și în câteva click-uri, poți obține credit fără efort.

Prin telefon. Apelând la numărul 022 896 897, iei legătura cu un operator call-centru SEBO, care îți va răspunde la toate întrebările, dar și te va ajuta să depui cererea pentru credit.

Pregătește-te de școală cu SEBO! Nu-ți rămâne decât să-ți iei buletinul și să vii la cel mai apropiat oficiu.

SEBO dorește tuturor elevilor un an școlar interactiv, plin de realizări și note de 10!

Succes!

Realitatea Live

01 Apr. 2023, 07:16
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Apr. 2023, 07:16 // Actual //  Lupu Eduard

În prezent relațiile dintre Statele Unite și Rusia sunt la cel mai scăzut nivel de după sfârșitul Războiului Rece.

Dar de-a lungul secolelor, legăturile au fost mai strânse, dovadă că acum 156 de ani, Rusia a vândut Americii cu suma de 7,2 milioane de dolari, Alaska, tranzacție care este considerată de experți cea mai mare greșeală din istorie a Moscovei.

Pe 30 martie 1867. Statele Unite și Rusia au ajuns la un acord privind achiziționarea teritoriului de nord al Alaskăi, care cuprindea aproape 600.000 de mile pătrate, potrivit TVP World.

În 1866, guvernul rus a analizat oferta Statelor Unite de a cumpăra pământul din Alaska. William H. Seward, secretarul de stat al SUA, a mediat acordul în numele Washingtonului, în timp ce ministrul rus Edouard de Stoeckl a condus negocierile în numele Moscovei.

Cele două națiuni au ajuns la un acord la 30 martie 1867, prin care Statele Unite trebuia să plătească Rusiei suma de 7,2 milioane de dolari pentru Alaska.

Tranzacția a fost intermediată de Edouard de Stoeckl, care a primit un cec de 7,2 milioane de dolari. Tratatul de cesiune, care a fost semnat de țarul Alexandru al II-lea și a încheiat oficial înțelegerea de cumpărare a Alaska din Rusia.

Președintele Statelor Unite de atunci Andrew Johnson a semnat tratatul pe 28 mai, iar Senatul american a validat acordul pe 9 aprilie, iar Alaska a fost transferată oficial la Statele Unite pe 18 octombrie 1867. Această achiziție a pus capăt prezenței Rusiei în America de Nord și a asigurat accesul SUA la marginea nordică a Pacificului.

Statele Unite au cumpărat aproape 600.000 de mile pătrate cu mai puțin de 2 cenți pe acru, deși mulți politicieni de la Washington s-au opus achiziției.

Abia după marea goană a aurului din Klondike, Alaska a fost văzută de toți americanii ca o adăugare demnă la teritoriul american. În plus, locația strategică a terenului achiziționat dădea drept SUA la revendicările teritoriale din Arctica.
Importanța strategică a Alaska a fost în cele din urmă recunoscută în cel de-Al Doilea Război Mondial. Alaska a devenit stat la 3 ianuarie 1959.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău