Pregătiți buzunarele! Cât costă să te distrezi în localurile din Chișinău în noaptea de Revelion

31 Dec. 2022, 09:15
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
31 Dec. 2022, 09:15 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Până la Revelion au rămas ore numărate, iar moldovenii și-au făcut deja planurile de sărbătoare. Unii vor petrece noaptea dintre ani acasă, în vacanță sau la restaurant. În ceea ce privește localurile, prețurile diferă. În acest context, Bani.md a analizat mai multe oferte de preț pentru noaptea magică din 31 decembrie. Prețurile încep de la 200 de lei la tejgheaua de la bar și pot ajunge până la 350 de euro în restaurantele de lux.

Zaxi – 350 de euro/persoană

Zaxi vă așteaptă în seara de 31 decembrie cu muzică live, dansuri și o cină de neuitat.

Richland Restaurant – 3000 de lei/persoană

De Revelion Richland a pregătit un program special pentru tine, care în combinație cu un meniu delicios îți garantează un început de an spectaculos!

Look RestoBar – 125 euro/persoană

Muzică bună, sushi, narghilea și mult spumant te așteaptă în noaptea de Revelion la Look RestoBar. În prețul de 125 de euro este totul inclus.

Golden Lion 1700 de lei/persoană

Pentru noaptea dintre ani, restaurantul Golden Lion a pregătit un program special cu decor tematic, panou foto și cu invitați speciali care îți vor face oferi o noapte deosebită.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Manhattan Hotel&Restaurant – 110 euro/persoană

Manhattan ți-a pregătit un meniu împărătesc, decor tematic, atmosferă de poveste, muzică live: Orchestra Dinastiei Valuța si Ady cu program artistic excepțional pentru toate vârstele, program de colind și urătură, tombola cu cadouri și multe alte surprize ale serii. Moș Crăciun a pregătit copiilor „cuminți” cadouri alese. De asemenea, va fi și un fotograf special pentru oaspeți.

Prețul pentru o persoană este de 110 euro, iar dacă veniți în doi veți plăti 200 de euro. Prețul pentru copiii cu vârsta între 4-16 ani este de 70 de euro.

Restaurantul Europa – 1700 lei/persoană

Restaurantul Europa a pregătit un program special cu muzică, colinde, urături, DJ și un meniu special. Prețul pentru o persoană este de 1700 lei.

Prețuri mai accesibile sunt la Trattoria unde poți alege meniuri de la 450 de lei pentru o persoană și până la 850 de lei sau Zhouse 390 – 590 lei.

Și Draft a pregătit un program special pentru 31 decembrie un program special cu meniu de 550 de lei pentru o persoană.

Dacă vrei să-ți petreci seara într-un cocktail bar, alături de prieteni, atunci Marlene a pregătit o ofertă specială: BRĂȚARA OPEN BAR: include accesul la petrecere și băuturi nelimitate (cocktailuri & alte băuturi individuale) – 1.000 lei.

Pentru grupurile de petrecăreți, sunt 3 opțiuni de rezervare:

MASĂ DE 3 PERS. – 650,-
3 x Intrare
1 x Masă rezervată
1 x Sticlă de Cuvée de Purcari

MASĂ DE 4 PERS. – 850,-
4 x Intrare
1 x Masă rezervată
1 x Sticlă de Cuvée de Purcari

MASĂ DE 6 PERS. – 1.300,-
6 x Intrare
1 x Masă rezervată
2 x Sticle de Cuvée de Purcari

Proviziile de spumant vă așteaptă, iar petrecerea începe la 22.00

* Costul intrării fără masă rezervată sau fără brățară OPEN BAR: 200 mdl (un pahar de spumant din partea casei inclus).

** Persoanele cu mese rezervate beneficiază de o reducere de 10% la procurarea brățării OPEN BAR.

Realitatea Live

24 Sept. 2023, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2023, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier și om de afaceri, Ion Sturza, a făcut declarații notabile referitoare la corupția la nivel înalt și ineficiența guvernului în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, „cee ce ne costă pe noi zeci de milioane în tarifele la energie la gaze”.

Sturza a subliniat că, în opinia sa, schemele de corupție la nivel înalt sunt în prezent la „minimul istoric” în Republica Moldova, concentrându-și afirmațiile pe președinție, guvern, parlament și agenții de stat. Acest comentariu vine într-un moment în care lupta împotriva corupției rămâne o prioritate majoră pentru autoritățile din Moldova și pentru societatea civilă.

În plus, Sturza a abordat problema crizei energetice care a lovit țara anul trecut, afirmând că aceasta a fost mai degrabă rezultatul incompetenței decât al corupției. El a explicat că inițial au existat discuții cu mari companii și bănci internaționale care erau dispuse să ajute Moldova să rezolve problema energetică, dar în cele din urmă, unii parteneri internaționali au renunțat la această colaborare, din cauza a ceea ce Sturza a numit „incompetență” din partea liderilor locali.

Sturza a evidențiat și anumite aspecte specifice ale gestionării crizei, cum ar fi achiziționarea de păcură la prețuri duble față de cotațiile de pe piață și achiziționarea de gaze la prețuri de trei ori mai mari într-un moment în care prețurile pe piață erau în scădere. El a subliniat că astfel de decizii nu pot fi explicate prin corupție, ci mai degrabă prin incompetență.

„Am prevăzut acest dezastru, am prevăzut ce o să se întâmple cu prețurile la gaz, la păcură care astăzi ies la suprafață. Chiar nu vreau să fac proces de intenție nu vreau să spun că a fost corupție, dar incompetența este flagrantă care ne costă zici de milioane. Or, incompetența se pedepsește sigur, însă unii au fost promovați. Ați cumpărat păcură dublu față de prețul de cotații printr-o schemă obscură fără de a vedea traseul, care cel mai probabil a venit din Federația Rusă ca origine. Ați cumpărat caz de 3 ori mai scump în condițiile când era clar că prețul se duce la vale. Ați adus vaccinul în perioada când deja toți nu știu ce să fac cu el”, a punctat Sturza în cadrul unei recente emisiuni de la Vocea Basarabiei

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău