Pregătiți buzunarele! Cât costă să te distrezi în localurile din Chișinău în noaptea de Revelion

31 Dec. 2022, 09:15
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
31 Dec. 2022, 09:15 // Au Bani //  MD Bani

Până la Revelion au rămas ore numărate, iar moldovenii și-au făcut deja planurile de sărbătoare. Unii vor petrece noaptea dintre ani acasă, în vacanță sau la restaurant. În ceea ce privește localurile, prețurile diferă. În acest context, Bani.md a analizat mai multe oferte de preț pentru noaptea magică din 31 decembrie. Prețurile încep de la 200 de lei la tejgheaua de la bar și pot ajunge până la 350 de euro în restaurantele de lux.

Zaxi – 350 de euro/persoană

Zaxi vă așteaptă în seara de 31 decembrie cu muzică live, dansuri și o cină de neuitat.

Richland Restaurant – 3000 de lei/persoană

De Revelion Richland a pregătit un program special pentru tine, care în combinație cu un meniu delicios îți garantează un început de an spectaculos!

Look RestoBar – 125 euro/persoană

Muzică bună, sushi, narghilea și mult spumant te așteaptă în noaptea de Revelion la Look RestoBar. În prețul de 125 de euro este totul inclus.

Golden Lion 1700 de lei/persoană

Pentru noaptea dintre ani, restaurantul Golden Lion a pregătit un program special cu decor tematic, panou foto și cu invitați speciali care îți vor face oferi o noapte deosebită.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Manhattan Hotel&Restaurant – 110 euro/persoană

Manhattan ți-a pregătit un meniu împărătesc, decor tematic, atmosferă de poveste, muzică live: Orchestra Dinastiei Valuța si Ady cu program artistic excepțional pentru toate vârstele, program de colind și urătură, tombola cu cadouri și multe alte surprize ale serii. Moș Crăciun a pregătit copiilor „cuminți” cadouri alese. De asemenea, va fi și un fotograf special pentru oaspeți.

Prețul pentru o persoană este de 110 euro, iar dacă veniți în doi veți plăti 200 de euro. Prețul pentru copiii cu vârsta între 4-16 ani este de 70 de euro.

Restaurantul Europa – 1700 lei/persoană

Restaurantul Europa a pregătit un program special cu muzică, colinde, urături, DJ și un meniu special. Prețul pentru o persoană este de 1700 lei.

Prețuri mai accesibile sunt la Trattoria unde poți alege meniuri de la 450 de lei pentru o persoană și până la 850 de lei sau Zhouse 390 – 590 lei.

Și Draft a pregătit un program special pentru 31 decembrie un program special cu meniu de 550 de lei pentru o persoană.

Dacă vrei să-ți petreci seara într-un cocktail bar, alături de prieteni, atunci Marlene a pregătit o ofertă specială: BRĂȚARA OPEN BAR: include accesul la petrecere și băuturi nelimitate (cocktailuri & alte băuturi individuale) – 1.000 lei.

Pentru grupurile de petrecăreți, sunt 3 opțiuni de rezervare:

MASĂ DE 3 PERS. – 650,-
3 x Intrare
1 x Masă rezervată
1 x Sticlă de Cuvée de Purcari

MASĂ DE 4 PERS. – 850,-
4 x Intrare
1 x Masă rezervată
1 x Sticlă de Cuvée de Purcari

MASĂ DE 6 PERS. – 1.300,-
6 x Intrare
1 x Masă rezervată
2 x Sticle de Cuvée de Purcari

Proviziile de spumant vă așteaptă, iar petrecerea începe la 22.00

* Costul intrării fără masă rezervată sau fără brățară OPEN BAR: 200 mdl (un pahar de spumant din partea casei inclus).

** Persoanele cu mese rezervate beneficiază de o reducere de 10% la procurarea brățării OPEN BAR.

Realitatea Live

14 Iul. 2024, 09:20
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Iul. 2024, 09:20 // Actual //  Lupu Eduard

China a anunţat lansarea unei campanii online împotriva aplicaţiilor de video şi a reţelelor sociale care răspândesc conţinut „periculos” pentru copii.

Administraţia spaţiului cibernetic din China a anunţat începerea unui program de două luni, intitulat „Clar şi luminos”, care ar trebui să „consolideze în mod eficient protecţia minorilor pe internet şi să creeze un mediu digital mai sănătos şi mai sigur”, informează Agerpres.

Programul va include „remedierea problemelor majore” legate de platformele de scurte video-uri şi live-uri, reţelele sociale, site-urile de vânzări online, cataloagele de aplicaţii, dispozitivele conectate pentru copii şi controlul online pentru minori, a precizat autoritatea de reglementare.

Printre obiectele vizate: produse de comerţ electronic care sunt evocatoare sexual sau considerate a fi “soft porn”, precum şi informaţii care i-ar determina pe copii să întreţină „prietenii periculoase” sau care “ar transmite valori periculoase (…) prin jargon online şi cuvinte cheie create cu rea intenţie”.

Campania va aborda, de asemenea, difuzarea video-urilor considerate a glorifica hărţuirea la şcoală, precum şi conţinutul „violent sau sângeros” din desenele animate sau cântecele pentru copii sau utilizarea „copiilor vedetă pe internet” pentru a genera bani.

Partidul Comunist Chinez are un control ferm asupra internetului în țară, cenzurând conţinutul considerat vulgar, ostentativ sau subversiv din punct de vedere politic.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău