Quiz pentru viitorii studenți! „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM” cu premii de peste 5000 de lei

29 Iul. 2021, 14:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Iul. 2021, 14:14 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Universitatea de Stat din Moldova lansează astăzi, 29 iulie, Quiz-ul pentru viitorii studenți ai Universității de Stat din Moldova (USM) cu genericul „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM”. Concursul este destinat absolvenților anului 2021, care doresc să îmbrățișeze o profesie în domeniul Tehnologiilor Informaționale, precum și elevilor claselor a VIII-XII.

Quiz-ul „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM” se va desfășura pe parcursul zilei de astăzi, începând cu ora 13:00 până la ora 23:59. Înregistrările ulterioare nu vor fi considerate valabile.

Doritorii de a se înscrie la concurs vor trebui să completeze câmpurile aferente procedurii de înscriere, accesând link-ul https://forms.gle/suxZLxDPhPzmCHQXA. Ulterior, aceștia vor răspunde la întrebările din Quiz-ul „Testează-ți cunoștințele IT și hai la USM”. Menționăm că un candidat se poate înregistra doar o singură dată.

Rezultatele concursului vor fi plasate pe data de 30 iulie, pe site-ul USM. Premierea învingătorilor va avea loc pe data de 2 august 2021, în cadrul unui eveniment festiv care se va desfășura la Universitatea de Stat din Moldova și va fi transmis în regim online, cu începere de la ora 12:00.

Participanții trebuie să se asigure că, în caz de câștig, vor fi prezenți la ceremonia de înmânare a premiilor. În cazul în care nu se confirmă participarea la evenimentul de premiere până pe 1 august, ora 11:00, premiul va fi acordat următorului participat de pe lista finaliștilor.

Valoarea premiilor este de:

  1. Premiul I – 2000 lei (1 premiu);
  2. Premiul II – 1000 de lei (2 premii);
  3. Premiul III – 700 de lei (3 premii).

Totodată, fiecare participant va primi și o diplomă de participare, eliberată în format online, la solicitare.

Realitatea Live

28 Mart. 2023, 14:05
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Mart. 2023, 14:05 // Actual //  Lupu Eduard

Este un rezultat important, o dovadă că lucrurile se pot face, când toată lumea respectă legea, când instituțiile de combatere a corupției sunt implicate pe deplin, a comentat președintele Maia Sandu, într-o conferință de presă, revenirea aeroportului în gestiunea statului.

De astăzi Aeroportul Chișinău este în gestiunea statului.

Aeroportul Internațional Chișinău, luat în concesiune de AviaInvest, a revenit înapoi în administrarea Statului în data de 23 noiembrie 2022, după decizia Curții de Apel Chișinău.

Avia Invest, controlată de Ilan Șor, a luat în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău pentru un termen de 49 de ani, iar statul a dat în judecată compania și a cerut anularea contractului de concesionare.

Drept răspuns Avia Invest a dat Moldova în judecată la Curtea de Arbitraj de la Stockholm. Compania a acuzat autoritățile de la Chișinău că o supun presiunilor și cere despăgubiri de 855 de milioane de euro. O decizie încă nu există.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău