SALUT – cardul de la Victoriabank care îți deschide oportunități nelimitate în banking

01 Dec. 2022, 11:09
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
01 Dec. 2022, 11:09 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Victoriabank lansează un nou card de debit, cardul Salut. Un card pentru toată lumea, cu multe avantaje și zero costuri.

Noutatea de astăzi este dublă: cardul Salut este lansat concomitent cu platforma Digital Onboarding.

Disponibil prin platforma Digital Onboarding sau la ghișeu, în orice unitate Victoriabank,  cardul de debit Salut, nu-ți condiționează nimic, din contră, este împachetat cu multe beneficii.

  • GRATUIT – Emiterea inițială
  • GRATUIT – Deservirea lunară
  • GRATUIT – Livrarea cardului la ușă, solicitat prin Digital Onboarding
  • GRATUIT – Extragere de numerar în MDL și verificarea sold la orice ATM din Republica Moldova (nu doar bancomatele Victoriabank, dar și bancomatele altor bănci)
  • GRATUIT – Transfer P2P către orice card din Republica Moldova
  • Bonus 50 MDL – pentru efectuarea plăților lunare, de minim de 3000 MDL.

Atunci când vrei mai mult de la un card bancar, alegi Salut!

„Cardul Salut va schimba radical opinia preconcepută despre cardurile bancare din Moldova. De ce? Pentru că este cel mai accesibil, fiind destinat oricărui rezident al Republicii Moldova care a împlinit 18 ani și este gratuit absolut necondiționat. Deținătorul cardului Salut poate face  prin el orice tip de tranzacții, fiind scutit de taxa de deservire și, mai mult decât atât, noi oferim clienților un bonus lunar de 50 lei tuturor celor care fac plăți lunare de minim 3000 lei. Odată ce devii posesor al cardului Salut, ai instant acces la toate serviciile digitale ale Victoriabank: aplicația VB24, depozite online, portmoneele electronice, T2A, Happy Hour, etc. Oportunitățile cardului Salut în banking sunt, de-a dreptul, nelimitate!” – a ținut să menționeze Vasile Donica, vicepreşedinte Victoriabank.

Surprizele pentru posesorii cardului bancar Salut nu se opresc aici! Clienții care vor deschide în perioada 01 – 18 decembrie 2022 un card Salut participă automat la două promoții prin care pot câștiga bilete la concertul din Chișinău de pe 24 decembrie 2022 a formației Okean Elzy.

Promoția – Fii  rapid!

Primele 65 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor primi gratuit câte două bilete la concertul trupei ucrainene OKEAN ELZY din 24 decembrie în Fun zone.

Promoția – Fii norocos!

Dacă nu ești printre cele mai rapide 65 de persoane, nu te descuraja: avem surprize și pentru tine!

Alte 50 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding sau la ghișeu și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor beneficia de șansa de a obține gratuit câte două bilete la concertul trupei OKEAN ELZY în Main zone. Câștigătorii vor fi desemnați aleatoriu, prin platforma random.org.

Fii rapid, fii norocos și beneficiază de avantaje surprinzătoare ale cardului Salut de la Victoriabank, banca la care luna cadourilor începe chiar în prima zi de iarnă!

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 – plățile cu Garmin Pay, iar în 2022 – Apple Pay, Google Pay și Xiaomi Pay Tot în 2022, Victoriabank a lansat serviciul Actualizarea Chestionarului Clientului (KYC) online – primul pas spre platforma Digital Onboarding.

P.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 12:32
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 12:32 // Actual //  Ursu Victor

Deși sistemul bancar din Republica Moldova oferă dobânzi competitive, 90% din creditele noi accesate de agenții economici sunt destinate să acopere datoriile anterioare, iar doar 10% reprezintă finanțări noi. Mai mult, valoarea acestora este semnificativ mai mică decât depozitele bancare ale acestora, ceea ce indică o problemă economică profundă.

În cadrul emisiunii „Analize economice cu Veaceslav Ioniță”, expertul în politici economice a explicat că agenții economici au mai multe depozite decât credite, ceea ce este un semnal îngrijorător pentru economia țării. „Acest fenomen nu a mai fost înregistrat vreodată și reflectă o temere profundă a mediului de afaceri față de investiții”, a declarat Ioniță.

Analizând evoluția creditelor accesate, expertul a menționat că, deși volumul acestora a crescut semnificativ în ultimii ani, creditarea reală a fost extrem de scăzută. Astfel, din 2020 până în prezent, agenții economici au luat credite noi de 157,5 miliarde de lei, dar au întors datoriile vechi în valoare de 141,3 miliarde de lei, ceea ce face ca creditarea reală să fie de doar 16,2 miliarde de lei.

În ceea ce privește creditarea netă, Ioniță a subliniat faptul că în 2024, în primele trei trimestre, agenții economici au efectuat depozite bancare de 2,8 miliarde de lei, ceea ce a făcut ca creditarea netă să devină negativă, adică agenții economici au depozitat mai mulți bani în bănci decât au luat sub formă de credite.

„Această tendință de creditare netă negativă a persistat în 12 trimestre consecutive din 2020 până în prezent, ceea ce reflectă o fragilitate a mediului de afaceri și o lipsă de încredere în economia locală”, a adăugat expertul.

Veaceslav Ioniță a subliniat că acest fenomen este un semn clar al unei economii vulnerabile, în care agenții economici nu sunt dispuși să facă investiții, iar acest lucru se reflectă în creditarea netă scăzută și volumul în creștere al depozitelor bancare. În acest context, Ioniță a avansat prognoza că este nevoie de cel puțin zece ani pentru ca economia Moldovei să se restabilească la nivelul înregistrat înainte de criza bancară din 2014.

„În ciuda creșterii creditării, situația nu va începe să se îmbunătățească semnificativ până când creditarea netă nu va deveni pozitivă, ceea ce poate să se întâmple abia în 2025, dar cu o tendință clară de însănătoșire a economiei”, a concluzionat Ioniță.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău