Super promoții de Bank Friday la Victoriabank

13 Nov. 2023, 10:59
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
13 Nov. 2023, 10:59 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Victoriabank face bankingul mai cool și lansează din 13 noiembrie una dintre cele mai așteptate campanii – Bank Friday, aflată la a cincea ediție. Și în acest an am pregătit ceva special pentru tine.

Fii sigur! Nu vrei să ratezi asta! Este ocazia UNICĂ să profiți de cele mai avantajoase oferte din 2023 atât pentru tine, cât și pentru afacerea ta.

Deja a devenit o tradiție, așa că te vom răsfăța cu promoții nemaiîntâlnite nu doar o zi, ci o săptămână întreagă – 13 noiembrie, ora 09:00 – 19 noiembrie, ora 23:59.

Bank Friday aduce beneficii exclusiviste pentru cele mai solicitate produse de la Victoriabank: credite de nevoi personale, împrumuturi pentru locuințe, carduri de cumpărături și depozite. Promoțiile sunt valabile pentru TOȚI!

Ofertele Victoriabank de Bank Friday pentru persoane fizice:

 • credit de consum negarantat, cu rată fixă a dobânzii 9,9%;
 • STAR card – 350 de lei în puncte de fidelitate STAR;
 • depozit DOAR prin VB24, în MDL, pentru 15 luni cu rata 5,5%;
 • credit Express Online cu rata dobânzii fixă 9,9%;
 • credit imobiliar cu rata fixă 7,9% în primii 24 luni;
 • Mastercard Gold cu deservire gratuită timp de 6 ani.

Ofertele Victoriabank de Bank Friday pentru persoane juridice:

 • credit rapid fără comision de acordare, cu rata dobânzii 8,9% în primul an;
 • pachet Nelimitat gratuit 6 luni + plăți valutare;
 • pachet Nelimitat gratuit 6 luni + plăți interbancare în MDL;
 • e-commerce – comision unic de 2%;
 • VB24 POS – 1 telefon mobil per comerciant;
 • POS terminale cu comision unic de 1,8% în primul an al contractului.

Cererile pot fi depuse exclusiv online! Grăbește-te să aplici, STOCUL este LIMITAT.  Găsești toate ofertele aici – bankfriday.victoriabank.md

Victoriabank este prima bancă din Moldova care a lansat oferte de tip „bank friday”, în noiembrie 2019. Promoțiile desfășurate anii precedenți s-au bucurat de succes enorm. Pentru unele produse stocul a fost epuizat în doar câteva minute.

Victoriabank – #CuPoftăDeOferteHot!

Realitatea Live

05 Dec. 2023, 17:25
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Dec. 2023, 17:25 // Actual //  Lupu Eduard

Resursele noastre comune trebuie să fie alocate responsabil tuturor care au nevoie și să ajute agricultura să fie profitabilă. Domnul prim-ministru și alți responsabili din Guvern au desfășurat zeci de întrevederi pe diverse platforme de comunicare. Vom anunța neîntârziat opinia publică și despre următoarea întrevedere cu șeful Executivului imediat ce aceasta va fi confirmată, a reacționat la protestul fermierilor, Daniel Vodă purtătorul de cuvânt al premierului.

Vosă spune că autorităţile au menţionat transparent şi clar despre susținerea de care au beneficiat fermierii, pentru a îmbunătăți situația în întregul sector agricol, adică nu doar pentru cei care produc cereale pentru export, un sector afectat de război, întreruperea comerțului și criza economică mondială.

„Guvernul, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare sunt consecvenți și ajută țintit fermierii și nu doar membrii unei singure asociații, inclusiv debursarea subvențiilor de 1,9 miliarde de lei din acest an, TVA rambursat, ajutăm și în acest moment cu obținerea certificatelor de stare de urgență”, se mai arată în mesajul lui Vodă.

Fermierii care și-au parcat tractoarele în fața Guvernului au mers astăzi pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Protestul de astăzi vine după ce, săptămâna trecută, fermierii au exprimat nemulțumirea lor printr-un protest sonor în PMAN, imediat după ce au ascultat briefingul ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea. Semnalează că se află în pragul falimentului, presați de datorii, și cer Guvernului un moratoriu asupra penalităților și executării silite, o solicitare care a fost respinsă anterior.

Printre revendicările fermierilor se numără și compensații din fondul de subvenționare pentru produsele de floarea-soarelui și porumb. Guvernul alocase anterior 200 de milioane de lei pentru compensarea fermierilor afectați de criza de anul trecut la culturile de grâu, orz și rapiță, însă fermierii susțin că suma este insuficientă și ar fi necesare 700 de milioane de lei pentru a acoperi integral pierderile. Guvernul anunțase anterior că a solicitat ajutor extern în acest sens. Protestul fermierilor marchează o nouă etapă a tensiunilor din sectorul agricol și ilustrează nevoia continuă de dialog și rezolvare a problemelor cu care se confruntă această comunitate vitală pentru economia țării.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău