Surpriză generoasă pentru un pedagog! Xenia Deli i-a făcut cadou educatoarei fiicei sale o vacanță în insulele Maldive

05 Oct. 2021, 18:26
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
05 Oct. 2021, 18:26 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Xenia Deli își petrece vacanța în insulele Maldive, alături de fiica sa, Anastasia, și educatoarea acesteia, cunoscuta pedagogă din Rusia, Elena Kulikova. Vacanța este de fapt un cadou din partea Xeniei, un gest de mulțumire și recunoștință, pentru dascălul copilului său, scrie unica.md.

Elena Kulikova, supranumită și „Mary Poppins” modernă a vedetelor, organizează cursuri online și lecții video pentru copiii de la 9 luni și părinții lor. Orice mamă, bunică sau bonă poate lua parte la activitățile pedagogului și poate obține informații utile, iar uneori aceasta stabilește și întâlniri fizice cu micuții. Iată că Anastasia și educatoarea sa s-au văzut și nu oricum, ci într-o vacanță pe litoral.

Cele două doamne savurează razele soarelui și briza oceanică. Xenia și Elena apar într-o poză comună, în care și-au asortat ținutele. Profesoara îi mulțumește moldovencei pentru cadoul inedit.

„Este cel mai neobișnuit cadou de ziua mea, de la draga mea Xenia Deli. Mi-a spus să-mi fac bagajele și să fiu gata de zbor pentru data de 2 octombrie. Ksyushenika, îți mulțumesc pentru atenție, dragoste și atitudine călduroasă, care sunt în prezent o raritate”, a scris femeia într-o postare pe Instagram.

„O întâlnire mult-așteptată”, a menționat și Xenia Deli cu referire la aceeași poză.

Realitatea Live

23 Oct. 2021, 20:41
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Oct. 2021, 20:41 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Utilizatorii aplicației de TikTok din întreaga lume se ocupă cu crearea de tendinţe. Unii dintre ei devin nume cunoscute şi-şi monetizează popularitatea câştigată pe platformă. Tânărul senegalez Khabane Lame, care realizează scurte videoclipuri fără cuvinte, a trecut de la a fi şomer la acumularea unei averi impresionante.

1. Addison Rae Easterling a acumulat 5 milioane de dolari

Addison era o simplă elevă înainte de a avea succes pe TikTok şi a deveni una dintre cele mai bine plătite „staruri” ale reţelei sociale. A început cu un parteneriat cu brandul de îmbrăcăminte FashionNova şi a continuat cu mărci de masă precum Reebok şi Daniel Wellington. Apoi a colaborat cu American Eagle înainte de a-şi lansa propria companie de cosmetice, Item Beauty. Succesul ei a culminat cu lansarea unui podcast numit „Mama Knows Best”, pe care îl găzduieşte împreună cu mama ei.

2. Charli D’Amelio a obţinut 4 milioane de dolari din activitatea pe TikTok

Una dintre primele vedete TikTok, Charli Grace D’Amelio a devenit prima TikTokeriţă care a trecut pragul de 50 de milioane, apoi de 100 de milioane de urmăritori. A avut o gamă largă de experienţe care i-au dus la o avere uimitoare la vârsta de numai 16 ani.

A apărut în emisiunea „Tonight Show” a lui Jimmy Fallon, a fost prezentă la săptămâna modei de la Paris reprezentând Prada, a apărut într-un spot publicitar pentru Super Bowl şi a primit oferte din partea mai multor companii de top, inclusiv EOS Cosmetics şi Morphe. De asemenea, a jucat într-un lungmetraj şi a anunţat o serie originală Hulu.

Recent, a trecut în lumea finanţelor, anunţând un parteneriat cu aplicaţia mobilă Step, ajutând adolescenţii să obţină carduri de debit pentru a afla mai multe despre sistemul bancar.

3. Chase Hudson se poate lăuda cu 3 milioane de dolari câştigaţi pe TikTok

Cunoscut sub numele de Lil Huddy, americanul Chase Hudson este cunoscut pentru că a creat pictograma TikTok Charli D’Amelio şi pentru faptul că este reprezentat de agenţia de talente WME. A trecut de la platforma TikTok la o carieră de muzician, genul Pop-Punk. Single-ul său „Eulogy of You and Me” a fost compus împreună cu bateristul şi producătorul Travis Barker de la Blink 182 şi a apărut şi în adaptarea filmului „Downfalls High”, despre rapperul american Machine Gun Kelly, în care a jucat alături de actriţa Sydney Sweeney.

 
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie