(VIDEO) O casă de milioane a unor milionari de la Cluj. Ce scoate în evidență imobilul

12 Dec. 2021, 09:38
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
12 Dec. 2021, 09:38 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

La Cluj a fost o casă care costă 2.000.000 de euro. Locuința este amplasată pe un teren de 3.000 de metri pătrați și oferă o priveliște chiar spre oraș pe care mulți și-ar dori să o vadă în fiecare dimineață. Casa este construită chiar în centrul orașului, într-un loc deosebit.

Proprietarul acestei casei în valoare de 2.000.000 de euro este omul de afaceri clujean Răzvan Cuc împreună cu soția sa Ramona, șeful master francizei de agenții imobiliare RE/MAX în România.

Casa deține o saună interioară și are o curte deosebită. Dormitorul este orientat chiar spre oraș. De asemenea, are și o terasă inedită. În casă predomină mobilierul din lemn. De asemenea, casa de 2.000.000 de euro are și un living cu ieșire la gazon.

Proprietarii spun că și-au amenajat casa cum și-au dorit, motiv pentru care au investit mulți bani și  energie la decorare. Este o casă mare, aerisită și foarte luminoasă, iar geamurile mari, cu deschidere directă în grădină, te aduc parcă mai aproape de natură.

Parterul imobilului este format dintr-o altă bucătărie, un living open space, o cameră folosită pe post de birou, o baie și dormitorul matrimonial care dispune de un dressing și propria  baie. la etaj este intrarea principală în casă, care se face pe două uși. Acest lucru a fost gândit în eventualitatea în care, peste ani, casa s-ar putea diviza și vândută drept apartamente-case separate. Astfel, la etaj se regăsesc în perete toate utilitățile necesare pentru a crea o bucătărie și un living open space (dacă este spart un perete). Momentan, este un hol destul de mare care duce în două camere și două băi.

Vloggerul din România Mircea Bravo a realizat un reportaj împreună cu proprietarul casei Răzvan Cuc.

Realitatea Live

28 Mart. 2023, 15:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Mart. 2023, 15:59 // Actual //  Lupu Eduard

Populaţia Pământului ar putea atinge un maxim istoric de aproximativ 9 miliarde de locuitori. Estimările cercetătorilor

Cercetătorii din cadrul iniţiativei Earth4All pentru Fundaţia Global Challenges au declarat că, dacă lumea ar face un „salt uriaş” în ceea ce priveşte investiţiile în dezvoltarea economică, educaţie şi sănătate, populaţia globală ar putea atinge un vârf de 8,5 miliarde de oameni până în 2050.
Proiecţia a folosit un nou model pentru a explora două scenarii în acest secol, iar estimarea este semnificativ mai mică decât cele ale mai multor previziuni, inclusiv cele ale Naţiunilor Unite, potrivit Independent.
În primul scenariu, în care se aşteaptă ca lumea să continue să se dezvolte economic într-un mod similar cu cel din ultimii 50 de ani, cercetătorii estimează că populaţia globală ar putea atinge un vârf de 8,6 în 2050, înainte de a scădea la 7 miliarde în 2100.
În cel de-al doilea scenariu – numit de cercetători „Salt uriaş” – aceştia estimează că populaţia ar putea atinge un vârf de 8,5 miliarde de oameni în jurul anului 2040, urmând să scadă la aproximativ 6 miliarde de oameni până la sfârşitul secolului.
Aceştia spun că o investiţie fără precedent în reducerea sărăciei, în special în educaţie şi sănătate, precum şi în securitatea alimentară şi energetică, inegalitatea şi echitatea de gen, ar putea duce la acest scenariu.
„Principala problemă a omenirii este consumul de carbon de lux şi de biosferă, nu populaţia. Locurile în care populaţia creşte cel mai rapid au amprente de mediu extrem de mici per persoană, în comparaţie cu locurile care au atins vârful de populaţie cu multe decenii în urmă”, a declarat Jorgen Randers, un alt coautor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău