Zodiile care vor câştiga bani în luna noiembrie 2021. Unele zodii se vor descurca extraordinar pe plan financiar

27 Oct. 2021, 12:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Oct. 2021, 12:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Sfârșitul toamnei, mai exact luna noiembrie 2021 va fi cu noroc din punct de vedere financiar pentru anumite zodii. În special, ultima lună de toamnă va fi favorabilă celor care știu să gestioneze banii și sunt capabili să ia decizii cu privire la resursele lor financiare.

În luna noiembrie, Fecioarele și Capricornii se descurcă extraordinar pe plan financiar. Vor fi puși în situații interesante și vor demonstra că ideile lor produc bani, mulți bani.

Cât despre Tauri, aceștia vor avea o perioadă mai complicată, cel puțin în prima parte a lunii. Vor realiza că unele idei ale lor nu au fost atât de fructuoase și trebuie să schimbe tactica.

În afară de Fecioare și Capricorni, și Leii și Săgetătorii o vor duce bine dacă vorbim despre bani. Săgetătorii s-ar putea să descopere anumite economii și încep niște investiții serioase.

Cât despre Lei, aceștia vor munci din greu și vor fi dispuși să demonstreze că pot scoate bani chiar și din piatră seacă.

Berbecii trebuie să fie ceva mai prudenți la cheltuieli. Unele decizii pe care le iau îi pot costa foarte mult din punct de vedere financiar. Le e recomandat să se consulte mai ales dacă vor să facă anumite achiziții pentru casă, pentru familie.

Binișor la capitolul bani vor sta Peștii, Racii, Balanțele și Vărsătorii. Pentru ei, totul se poate schimba într-o clipită, așa că sunt nevoiți să se concentreze foarte atent la lucrurile pe care dau banii.

Peștii trebuie să profite de anumite portițe care li se deschid și sunt din ce în ce mai pregătiți să schimbe anumite obiceiuri. Vor renunța la unele capricii costisitoare. Racii sunt bine puși la punct, dar nu trebuie să se ia după fente.

Balanțele achiziționează lucruri pentru casă

Balanțele fac niște achiziții noi pentru locuința lor. Trebuie să fie atente la obiectele pe care le cumpără. Pot da de multe țepe. Vărsătorii, în schimb, sunt învățați de cei din familie să economisească bani.

Gemenii și Scorpionii vor avea o lună nu foarte grozavă sub aspect financiar. Se concentrează destul de greoi pe lucrurile de care ar trebui să se debaraseze. Fac investiții destul de proaste și este inevitabil să nu piardă la un moment dat niște bani.

Gemenii renunță, treptat, la anumite capriciii, pentru că nu și le vor mai permite. Scorpionii caută noi surse de finanțare.

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei