Zodiile care vor câştiga bani în luna noiembrie 2021. Unele zodii se vor descurca extraordinar pe plan financiar

27 Oct. 2021, 12:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
27 Oct. 2021, 12:53 // Au Bani //  MD Bani

Sfârșitul toamnei, mai exact luna noiembrie 2021 va fi cu noroc din punct de vedere financiar pentru anumite zodii. În special, ultima lună de toamnă va fi favorabilă celor care știu să gestioneze banii și sunt capabili să ia decizii cu privire la resursele lor financiare.

În luna noiembrie, Fecioarele și Capricornii se descurcă extraordinar pe plan financiar. Vor fi puși în situații interesante și vor demonstra că ideile lor produc bani, mulți bani.

Cât despre Tauri, aceștia vor avea o perioadă mai complicată, cel puțin în prima parte a lunii. Vor realiza că unele idei ale lor nu au fost atât de fructuoase și trebuie să schimbe tactica.

În afară de Fecioare și Capricorni, și Leii și Săgetătorii o vor duce bine dacă vorbim despre bani. Săgetătorii s-ar putea să descopere anumite economii și încep niște investiții serioase.

Cât despre Lei, aceștia vor munci din greu și vor fi dispuși să demonstreze că pot scoate bani chiar și din piatră seacă.

Berbecii trebuie să fie ceva mai prudenți la cheltuieli. Unele decizii pe care le iau îi pot costa foarte mult din punct de vedere financiar. Le e recomandat să se consulte mai ales dacă vor să facă anumite achiziții pentru casă, pentru familie.

Binișor la capitolul bani vor sta Peștii, Racii, Balanțele și Vărsătorii. Pentru ei, totul se poate schimba într-o clipită, așa că sunt nevoiți să se concentreze foarte atent la lucrurile pe care dau banii.

Peștii trebuie să profite de anumite portițe care li se deschid și sunt din ce în ce mai pregătiți să schimbe anumite obiceiuri. Vor renunța la unele capricii costisitoare. Racii sunt bine puși la punct, dar nu trebuie să se ia după fente.

Balanțele achiziționează lucruri pentru casă

Balanțele fac niște achiziții noi pentru locuința lor. Trebuie să fie atente la obiectele pe care le cumpără. Pot da de multe țepe. Vărsătorii, în schimb, sunt învățați de cei din familie să economisească bani.

Gemenii și Scorpionii vor avea o lună nu foarte grozavă sub aspect financiar. Se concentrează destul de greoi pe lucrurile de care ar trebui să se debaraseze. Fac investiții destul de proaste și este inevitabil să nu piardă la un moment dat niște bani.

Gemenii renunță, treptat, la anumite capriciii, pentru că nu și le vor mai permite. Scorpionii caută noi surse de finanțare.

Realitatea Live

25 Feb. 2024, 14:27
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Feb. 2024, 14:27 // Actual //  Lupu Eduard

În raportul său recent, Institutul American pentru Studiul Războiului (ISW) susține că nu există niciun indiciu că gruparea limitată de trupe rusești desfășurate în Transnistria ar putea întreprinde operațiuni la sol care să reprezinte o amenințare directă pentru Ucraina.

Această concluzie contrazice temerile anterioare că autoritățile transnistrene ar putea sprijini acțiuni hibride rusești cu scopul de a destabiliza Moldova, prin solicitarea unui referendum pentru aderarea la Rusia. ISW consideră că astfel de acțiuni ar reprezenta o amenințare la adresa stabilității politice și sociale a Moldovei, dar nu ar implica un pericol militar pentru Ucraina.

Forțele ucrainene nu au observat nicio activitate militară în Transnistria care să indice o amenințare iminentă la adresa Ucrainei. ISW afirmă că, în ciuda posibilității unui referendum pentru aderarea la Rusia, probabilitatea unui atac terestru rusesc asupra Ucrainei din Transnistria rămâne scăzută.

Analiza ISW sugerează că gruparea transnistreană a armatei ruse nu ar fi capabilă să lanseze o operațiune terestră semnificativă împotriva Ucrainei, chiar dacă ar dori acest lucru.

Anterior, s-a speculat că în cadrul unui congres al deputaților locali de toate nivelurile, programat pentru 28 februarie în Transnistria, ar putea fi solicitată aderarea regiunii la Rusia, sub conducerea președintelui Vladimir Putin. Cu toate acestea, ISW consideră că acest lucru nu ar duce la un conflict militar direct între Rusia și Ucraina prin intermediul Transnistriei.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău