Zodiile care vor câştiga bani în luna noiembrie 2021. Unele zodii se vor descurca extraordinar pe plan financiar

27 Oct. 2021, 12:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Oct. 2021, 12:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Sfârșitul toamnei, mai exact luna noiembrie 2021 va fi cu noroc din punct de vedere financiar pentru anumite zodii. În special, ultima lună de toamnă va fi favorabilă celor care știu să gestioneze banii și sunt capabili să ia decizii cu privire la resursele lor financiare.

În luna noiembrie, Fecioarele și Capricornii se descurcă extraordinar pe plan financiar. Vor fi puși în situații interesante și vor demonstra că ideile lor produc bani, mulți bani.

Cât despre Tauri, aceștia vor avea o perioadă mai complicată, cel puțin în prima parte a lunii. Vor realiza că unele idei ale lor nu au fost atât de fructuoase și trebuie să schimbe tactica.

În afară de Fecioare și Capricorni, și Leii și Săgetătorii o vor duce bine dacă vorbim despre bani. Săgetătorii s-ar putea să descopere anumite economii și încep niște investiții serioase.

Cât despre Lei, aceștia vor munci din greu și vor fi dispuși să demonstreze că pot scoate bani chiar și din piatră seacă.

Berbecii trebuie să fie ceva mai prudenți la cheltuieli. Unele decizii pe care le iau îi pot costa foarte mult din punct de vedere financiar. Le e recomandat să se consulte mai ales dacă vor să facă anumite achiziții pentru casă, pentru familie.

Binișor la capitolul bani vor sta Peștii, Racii, Balanțele și Vărsătorii. Pentru ei, totul se poate schimba într-o clipită, așa că sunt nevoiți să se concentreze foarte atent la lucrurile pe care dau banii.

Peștii trebuie să profite de anumite portițe care li se deschid și sunt din ce în ce mai pregătiți să schimbe anumite obiceiuri. Vor renunța la unele capricii costisitoare. Racii sunt bine puși la punct, dar nu trebuie să se ia după fente.

Balanțele achiziționează lucruri pentru casă

Balanțele fac niște achiziții noi pentru locuința lor. Trebuie să fie atente la obiectele pe care le cumpără. Pot da de multe țepe. Vărsătorii, în schimb, sunt învățați de cei din familie să economisească bani.

Gemenii și Scorpionii vor avea o lună nu foarte grozavă sub aspect financiar. Se concentrează destul de greoi pe lucrurile de care ar trebui să se debaraseze. Fac investiții destul de proaste și este inevitabil să nu piardă la un moment dat niște bani.

Gemenii renunță, treptat, la anumite capriciii, pentru că nu și le vor mai permite. Scorpionii caută noi surse de finanțare.

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 17:34
 // Categoria: Slider // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 17:34 // Slider //  Lupu Eduard

Deputatul PAS, Oazu Nantoi a declarat într-un interviu pentru publicația rusă komersant că Vitalii Igantiev (pretinsul ministru de Externe de la Tiraspol n.r) poate fi arestat în cazul în care va veni la Chișinău.

Parlamentul de la Chișinău a aprobat legea criticată de Kremlin și Tiraspol prin care sunt introduse pedeapse penale pentru separatism.

Regimul de la Tiraspol a calificat noile prevederi din Codul Penal drept „norme represive împotriva transnistrenilor” și un „act de agresiune” care pune în pericol reglementarea conflictului transnistrean. Potrivit unei declarații emise de așa-numitul minister de externe al republicii nerecunoscute, practic orice locuitor al regiunii ar putea să fi urmărit penal acum.

Modificările la Codul Penal au fost propuse de 16 deputați PAS, printre care și președintele parlamentului, Igor Grosu, și prevăd pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni ca separatismul, finanțarea separatismului, incitarea la separatism, complot împotriva R. Moldova, colectarea și sustragerea informațiilor care ar putea dăuna suveranității, independenței și integrității țării.

Astfel, potrivit modificărilor aprobate, acțiunile de separatism săvârșite de persoane fizice se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 5 ani. Dacă sunt comise de persoane juridice, cu o amendă de 150.000-250.000 de lei și privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau lichidarea persoanei juridice.

Instigarea la acțiuni de separatism făcută de o persoană fizică se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare sau amendă, de la 35.000 la 75.000 de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții sau de a exercita o anumită activitate timp de 2-5 ani. Persoanele juridice vor fi pedepsite cu amendă de la 100.000 la 150.000 de lei, cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau cu lichidarea.​

Finanțarea acțiunilor de separatism de către o persoană fizică se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate între 6 și 12 ani. În cazul persoanelor juridice, amenda este de 600.000-750.000 de lei, cu lichidare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău