3 mentalități de nivelul unui CEO, care creează libertate și independență financiară

21 Iun. 2021, 13:28
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
21 Iun. 2021, 13:28 // Oameni şi Idei //  MD Bani

Nu este neobișnuit ca antreprenorii să construiască o afacere la care să se simtă eact ca la o slujbă. Se întâmplă din cauza tensiunii și a responsabilităților care se transpun pe umerii proprii. Dar dacă doriți să scalați și să experimentați o creștere exponențială în afacerea dvs., va trebui să înțelegeți și să executați mentalitatea de CEO.

Trebuie să fii liderul care conduce compania, altfel vei rămâne blocat în viața zilnică.

Mentalitatea CEO-ului nu este doar un meme drăguț pe Instagram.

Este o filozofie și un mod de a construi o afacere, o expăeriență care vă ajută să vă scalați într-un mod care nu vă implică tot timpul.

Iată trei mentalități la nivel de CEO care creează libertate și independență financiară.

Aceste mentalități vă permit să construiți o afacere care să se alinieze valorilor, scopului și viziunii dvs.

Legat de aceasta: mentalitatea CEO va crește afacerea dvs.

1. Înțelegeți importanța prioritizării de sine.

Prea des, suntem hrăniți de convingerea că este egocentric să ne prioritizăm pe noi înșine, nevoile, obiectivele și modul în care ne petrecem timpul. Ne dedicăm circumstanțelor exterioare, adesea fără a lăsa suficient timp pentru ceea ce avem nevoie pentru a ne construi afacerea.

Dacă aveți de gând să construiți o afacere care să escaladeze, trebuie să înțelegeți importanța prioritizării de sine. Există o mare diferență între a fi egoist și a da prioritate propriei persoane. Scopul nostru ar trebui să fie să ne oferim valoare nouă înșine și să ajungem într-un loc al abundenței.

Adevărata libertate înseamnă să petreci timpul așa cum vrei să-l petreci și să faci ceea ce vrei să faci. Înseamnă că te trezești, te uiți la programul tău și vezi articole și sarcini care te fac să te simți bine cu privire la modul în care îți vei petrece ziua.

Dacă programul dvs. este plin de cerințele și dorințele tuturor celorlalți, nu veți construi niciodată o afacere care să vă ofere tipul de libertate pe care doriți să o promovați.

Prioritizarea de sine înseamnă că lucrați asupra dvs., a obiectivelor și a sarcinilor pe care trebuie să le îndepliniți (mai întâi) și apoi lăsați lumea exterioară să aibă acces la energia voastră. Dăruiești ceea ce este în plus.

2. Reglați solicitările de energie neplanificate

Sunteți antreprenor și, pe măsură ce vă construiți afacerea, veți intra fără îndoială în lumina reflectoarelor. Pe măsură ce vă expuneți mai mult consumatorilor, vor exista mai multe solicitări de timp și de energie. O mentalitate la nivel de CEO te face să înțelegi că nu vei avea suficient timp pentru tine dacă îți dai timpul și energia altora.

Oricât de greu poate fi să spui nu, trebuie să devină un obicei zilnic dacă vrei să reușești să petreci timpul cu sarcinile și obiectivele care te ajută să-ți optimizezi energia. Energia ar trebui să fie cheltuită într-un mod concentrat și intenționat, dacăvreți să fie suficientă.

Tratați-vă timpul ca pe cea mai valoroasă resursă. Prioritizează ceea ce are sens pentru următorii tăi pași și evaluează fiecare cerere de energie, pornind de la acel plan.

3. Petrece-ți timpul construind o afacere care să se alinieze viziunii tale.

În lumea antreprenoriatului digital, suntem expuși la tot felul de puncte de vedere diferite despre construirea unei afaceri. Vedem succesul și eșecul jucându-se în fiecare zi pe social media. Aceste opinii despre antreprenoriat modelează modul în care ne dezvoltăm afacerea, indiferent dacă ne dăm seama sau nu.

Scopul tău ar trebui să fie să construiești o afacere care să se alinieze viziunii tale despre antreprenoriat. Este în regulă să modelezi succesul. Este bine să folosești succesul altora ca sursă de inspirație, dar la sfârșitul zilei, această afacere trebuie să fie afacerea ta.

Dacă tot ce faci este să-ți petreci timpul făcând lucruri pe care crezi că sunt ceea ce vrei să faci – în loc de ceea ce se aliniază cu viziunea ta – acela va fi timp pierdut. Petreceți-vă timpul prețios într-un mod concentrat.

Energia ta vorbește înainte să spui vreodată un cuvânt. Când oferiți energie la nivel de CEO, atrageți clienți care vă înțeleg valoarea. Dacă ceea ce atrageți acum este schimbul și cererea gratuită a consumatorilor, verificați mentalitatea și energia pe care o scoateți.

Fii CEO-ul afacerii tale.

Petrece-ți timpul lucrând la crearea tipului de afacere care vă oferă adevărată libertate, independență financiară și abilitatea de a face lucrări care vă îndeplinesc scopul.

Realitatea Live

27 Feb. 2024, 13:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Feb. 2024, 13:59 // Actual //  Lupu Eduard

Bitcoin a revenit la nivelul de 57.000 de dolari pentru prima dată de la sfârşitul anului 2021, susţinut de cererea investitorilor prin intermediul fondurilor tranzacţionate la bursă, precum şi de noi achiziţii din partea MicroStrategy Inc, raportează Bloomberg.

Activul digital a crescut cu până la 4,4% pentru a ajunge la 57.039 de dolari, înainte de a se tranzacţiona la 56.534 de dolari marţi la ora 6 dimineaţa la New York. Preţul Bitcoin a crescut cu 32% de la începutul anului, extinzând un raliu prelungit care a alimentat, de asemenea, apetitul speculativ pentru token-uri mai mici precum Ether şi Dogecoin.

O sumă netă de 6,1 miliarde de dolari a fost vărsată într-un lot de ETF-uri Bitcoin de referinţă care au început să se tranzacţioneze în SUA la 11 ianuarie, semnalând o cerere tot mai mare pentru acest simbol dincolo de entuziaştii consacraţi ai activelor digitale.

MicroStrategy, o firmă de software pentru întreprinderi care cumpără Bitcoin ca parte a strategiei sale corporative, a declarat luni că a achiziţionat încă aproximativ 3.000 de jetoane în această lună. Compania deţine în prezent aproximativ 10 miliarde de dolari în Bitcoin.

Valoarea combinată a activelor digitale se ridică acum la aproximativ 2.200 de miliarde de dolari, potrivit CoinGecko, comparativ cu un minim de aproximativ 820 de miliarde de dolari în timpul pieţei bear din 2022, când FTX şi alte platforme cripto s-au prăbuşit. Datele Coinglass arată că poziţii de tranzacţionare cripto în valoare de aproximativ 162 de milioane de dolari care pariază pe preţuri mai mici au fost lichidate în cursul zilelor de luni şi marţi – una dintre cele mai mari cifre pe două zile înregistrate din data de 30 noiembrie.

Acţiunile companiilor legate de cripto-monede au crescut luni în SUA. MicroStrategy a crescut cu 16%, platforma de tranzacţionare Coinbase Global Inc. a crescut cu 17%, iar minerul Marathon Digital Holdings Inc. a urcat cu 22%.

Intrările masive în ETF-urile Bitcoin i-au determinat pe unii observatori din industrie să lanseze o serie de avertismente asupra unei iminente restrângeri a ofertei, deoarece minerii nu reuşesc să genereze suficiente monede pentru a ţine pasul cu cererea.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău