Cum să creezi un produs remarcabil, care să devină popular rapid şi să fie pe placul utilizatorilor? TOP 7 cărți

10 Iul. 2021, 09:30
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
10 Iul. 2021, 09:30 // Oameni şi Idei //  MD Bani

Cu toate că pare atât de simplu să promovezi un produs, în spate este foarte multă muncă. Citind aceste cărți vei învăța cum să creezi, să promovezi şi să-ți vinzi corect produsul.

Inspired – Marty Cagan

Autorul se concentrează pe exemple ale celor mai mari companii din lume – Google, Netflix, Tesla, Amazon. În același timp, sfaturile sunt legate în principal de dezvoltarea produsului și vor fi deosebit de relevante pentru startupurile în stadiu incipient.

The Product Book

Cartea se bazează pe platforma internațională Product School, care în sine conține multe articole utile și cursuri online pentru cei care lucrează la un produs.

The Lean Product Playbook – Dan Olsen

O carte de produse care se concentrează în principal pe „potrivirea produsului pe piață”. În acesta veți găsi o mulțime de informații utile despre UX, funcționalitate, propuneri de valoare, precum și despre lucrul cu publicul țintă și nevoile acestora.

The Mom Test – Rob Fitzpatrick

Una dintre lecțiile pe care le oferă această carte este să nu ceri tuturor părerilor despre produsul tău., ci mai degrabă să te concentrezi pe lucrul cu potențialii și clienți să afli de la ei nevoile și atitudinea față de produsul tău.

Shape Up – Ryan Singer

Carte este scrisă chiar de creatorul BaseCamp. Aceasta se focusează mai mult pe procesul de creare a produsului în sine, pe diverse abordări precum Agile și Scrum. Un alt lucru fascinant pe care îl aflăm din aceasta carte este că, cu abordarea corectă, un produs poate fi lansat de o echipă mică în doar 6 săptămâni .

Sprint – Jake Knapp

Continuarea temei cărții anterioare. De la trei parteneri Google Ventures, puteți afla că în 5 zile puteți testa ipotezele produsului și puteți înțelege dacă merită să le implementați în produsul dvs.

Hooked – Nir Eyal

Cartea aceasta te învăța cum să creezii produse care să îi pe atragă utilizatori; produse care pot avea succes și se pot vinde fără campanii de marketing scumpe și care pot deveni populare rapid.

Realitatea Live

30 Apr. 2024, 16:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
30 Apr. 2024, 16:38 // Actual //  Lupu Eduard

În a doua jumătate a anului 2023, moldovenii au achitat unul din cele mai mari tarife la gazele naturale din Europa și cel mai mare din regiune, contată economistul Veceaslav Ioniță, care face referire la datele Eurostat.

Astfel în topul statelor din Europa cu cel mai scump gaz achita de consumatori a fost Lihtenștein – 1,70 euro per kwh. Pe locul doi este Suedia, cu n tarif de 1,27 euro per kwh. Pe locul trei se află Finlanda cu un tarif de 0,985 euro per kwh urmată de Slovaci și Luxemburg cu tarife de 0,961 euro kwh și 0,902 euro kwh.

Republica Moldova se află pe locul șapte cu un tarif de 0,827 euro pentru un kwh.

La capătul clasamentului, cele mai mici tarife la gaz le-au achitat locuitorii din Georgia – 0,0689 euro per kwh, Turcia – 0,337 euro kwh, Bulgaria – 0,0460 euro kwh și Bosnia Herțegovina – 0,0517 euro kwh.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău