7 legi ale succesului: „Nu suntem animale. Nu suntem ceea ce ni s-a întâmplat în trecut. Avem puterea de a alege”

09 Iul. 2021, 12:06
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
09 Iul. 2021, 12:06 // Oameni şi Idei //  MD Bani

1. TU EȘTI OBICEIUL TĂU.

„Personalitatea noastră se bazează pe obiceiurile noastre. Aceste modele de comportament sunt consistente, adesea inconștiente. Ele exprimă caracterul nostru constant și zilnic.”

Urmăriți-vă obiceiurile, deoarece caracterul dvs. se exprimă prin ele. Iar caracterul tău îți determină viața. Nu poți să te ridici peste limitele puterii tale. Caracterul este temelia vieții tale. Prin urmare, dacă doriți să vă schimbați viața, în primul rând trebuie să vă schimbați caracterul.

2. ASCULTĂ-ȚI PRIORITĂȚILE.

„Cheia nu este de a determina care este planul tău, ci în a determina care sunt prioritățile.”

Notează-ți și planifică-ți prioritățile – acest lucru este foarte important. Ceea ce nu este planificat nu va fi realizat. Definiți-vă prioritățile și bazați-vă pe ele.

3. NU UITA NICIODATĂ DE IMPORTANT.

„Principalul lucru este să păstrăm în mod constant ceea ce este cu adevărat important  pe primul loc.”

Nu pierdeți niciodată din vedere imaginea de ansamblu și păstrați întotdeauna în prim plan ceea ce contează cu adevărat pentru dvs.. Focalizarea distrasă este una dintre principalele cauze ale eșecului. Nu este suficient doar să începi călătoria pe calea cea bună. Principalul lucru este să nu te abați de la el și să nu te distragi de lucruri străine.

4. FOLOSIȚI-VĂ IMAGINAȚIA.

„Trăiește din imaginația ta, nu din povestea ta”.

Folosește-ți imaginația pentru a-ți crea viitorul dorit. Nu puteți merge departe dacă vă uitați în mod constant în oglinda retrovizoare.

Imaginează-ți viitorul tău strălucitor. Dacă îți poți imagina și crede în el, atunci îți puteți atinge obiectivele.

5. PE PRIMUL LOC – PRIMELE LUCRURI.

„Conducerea eficientă este de a pune pe primul loc cele mai importante lucruri.”

Pentru a fi un bun lider, trebuie să definiți ordinea și să puneți lucrurile cu adevărat importante pe primul loc. Trebuie să puteți distinge criticul de minor și să acordați prioritate corect.

6. SCHIMBARE, ALEGERE ȘI PRINCIPII.

„Există trei componente ale vieții … schimbare, alegere și principii.”

Schimbarea, alegerea și principiile ne ajută să ne atingem obiectivele. Îți poți schimba viața prin echivalarea alegerilor tale cu principiile eterne care te ajută să obții succes.

Cu arme precum schimbarea, alegerea și principiile, imposibilul devine posibil.

7. REȚINEȚI CĂ DECIZIILE CREEAZĂ SOARTA.

„Nu suntem animale. Nu suntem produsul a ceea ce ni s-a întâmplat în trecut. Avem puterea de a alege „.

Deciziile determină în cele din urmă unde mergi în această viață. Nu ești limitat de realizările părinților tăi și nu ești limitat de realizările colegilor tăi.

Poți realiza orice crezi, orice poți realiza. Și poți face orice poți dacă crezi în astsa.

„Lumea nu are granițe. Ești stăpânul destinului tău”.

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 13:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 13:56 // Actual //  Ursu Victor

Rubla s-au depreciat brusc pe piața Forex vineri, după înăsprirea sancțiunilor americane care au vizat 50 de bănci rusești, inclusiv Gazprombank, care a devenit un „hub” pentru tranzacțiile cu gaze. Potrivit datelor LSEG, cursul dolarului a crescut aproape cu 3 ruble în doar câteva ore, atingând valoarea de 103,74 ruble, cel mai înalt nivel din martie 2022. Euro a depășit pentru prima dată 108 ruble în ultimele șase săptămâni, aproape atingând recordul anual.

Cursul yuanului pe Bursa din Moscova, unde tranzacțiile cu valute internaționale au fost oprite din cauza sancțiunilor, s-a apropiat de pragul de 14 ruble, un nivel nevăzut din octombrie anul trecut. La ora 13:45 MSK, moneda chineză era cotată la 13,99 ruble, cel mai mare nivel în ultimul an.

Noile sancțiuni impuse de Ministerul american de Finanțe sunt considerate cele mai semnificative de la primăvara anului 2022, când Sberbank și VTB au fost excluse din sistemul financiar global, a declarat expertul în domeniul sancțiunilor, George Voloshin.

Gazprombank, a treia bancă de stat după volmul activelor, fusese unul dintre ultimele „poduri financiare” între Rusia și restul lumii, menținând accesul la SWIFT și efectuând tranzacții în euro. Cu toate acestea, potrivit analiștilor de la banca de investiții „Sinara”, „plățile UE pentru resursele energetice prin Gazprombank vor deveni, cel mai probabil, imposibile” până la sfârșitul anului 2024, când va expira licența temporară a Ministerului de Finanțe al SUA. Rezervele de valută ale companiilor rusești, care au fost depozitate în afacere în loc să fie transferate pe conturile rusești, ar putea fi și ele afectate, potrivit „Digital Broker”, existând riscul să fie influențate zeci de miliarde de dolari din veniturile din valută ale afacerilor stocate în străinătate.

Noile sancțiuni ar putea provoca din nou probleme cu lichiditatea valutară, avertizează profesorul Evgheni Kogan de la Școala Superioară de Economie (VȘE). „Dacă rundele anterioare de sancțiuni au vizat plățile pentru importuri, acum Ministerul de Finanțe al SUA și-a îndreptat atenția asupra exporturilor rusești, și, o dată cu acestea, asupra fluxului de valută în țară.” Pachetul de sancțiuni include, de asemenea, un avertisment pentru băncile străine care lucrează cu „alternativa SWIFT” a Rusiei — Sistemul de Mesaje Financiare al Băncii Rusiei (SPFS). Aceasta înseamnă că „interacțiunile financiare cu contrapartidele ruse vor deveni mai complicate”, susțin analiștii de la Alfa Bank.

„Veniturile din exporturi ar putea scădea temporar, ceea ce face ca rubla să se deprecieze probabil în următoarele luni”, preconizează Kogan, având în vedere că dolarul ar putea ajunge la 105 ruble, iar yuanul ar putea atinge 15 ruble.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală