Moldindconbank a semnat un Acord de parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal

28 Dec. 2022, 14:29
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
28 Dec. 2022, 14:29 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) anunță despre lansarea unui parteneriat cu Moldindconbank, una dintre cele mai mari și de încredere bănci din Republica Moldova.

După ani lungi de colaborare, FMF și Moldindconbank au decis să fie și mai aproape printr-un parteneriat de încredere și dezvoltare.

Contractul de sponsorizare a fost semnat de către președintele FMF, Leonid Oleinicenco, și de președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova.

Astfel, Moldindconbank devine partener al FMF și, totodată, partener al proiectului social „Fotbal în Școli”, cu o contribuție importantă la extinderea accesibilității acestuia în cât mai multe localități din Republica Moldova.

Totodată, Moldindconbank va fi alături și de Echipa Țării – Naționala Moldovei, prin prezența la organizarea meciurilor de pe teren propriu și a altor acțiuni cu participarea tricolorilor.

„Pentru Moldindconbank, susținerea sportului este parte a strategiei noastre de responsabilitate socială. Suntem convinși că fotbalul are un potențial enorm de dezvoltare în Moldova și suntem mândri că putem să ne aducem contribuția la succesul acestui gen de sport”, a evidențiat președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova.

Prin activitățile comune cu FMF, serviciile Moldindconbank vor fi mai aproape de toți sportivii din Republica Moldova.

„Este o onoare pentru noi să semnăm un acord de parteneriat cu una dintre cele mai mari și puternice bănci din Republica Moldova nu doar din perspectiva de susținere financiară, dar și de susținere tehnică. Avem nevoie de parteneri, inclusiv bancari, care să ne ajute să deschidem oportunități pentru populație ca să poată procura liber produse legate de merchandising și procurare de bilete, de exemplu. Cu această ocazie, vreau să mulțumesc conducerii Moldindconbank pentru faptul că este deschisă pentru parteneriat și investiții în sport”, a declarat președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco.

FMF îi urează bun venit Moldindconbank în familia fotbalului moldovenesc!

Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu cea mai mare rețea de subdiviziuni din țară și deține poziția de lider în segmentele credite imobiliare și carduri de plată. Banca a realizat în acest an mai multe proiecte de responsabilitate socială în domenii-cheie, precum educație, sport, diversitate culturală și sănătate.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

03 Mai 2024, 17:01
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Mai 2024, 17:01 // Actual //  Lupu Eduard

Republica Moldova a înregistrat un volum semnificativ de exporturi de semințe de floarea soarelui în luna aprilie, cu un total de 73 de mii de tone, în timp ce, într-un gest surprinzător, Comisia de licențiere a decis să permită importul de răsărită pentru prima dată, acordând dreptul exclusiv companiei Trans Oil. Reprezentantul Forței Fermierilor, Alexandr Slusari, a declarat că este vorba despre o cantitate de aproximativ 70 de mii de tone de răsărită.

Potrivit datelor publicate de Iurie Rija de la Asociația Exportatorilor și Importatorilor de Produse Agricole și Cerealiere, în luna aprilie, cele mai mari cantități de semințe de floarea soarelui au fost exportate de către RUSAGRO-PRIM, cu un total de 14,5 mii de tone. Rusagro-Prim SRL din Cupcini, Edineț, deținută de Savvelii Russu. Compania deține un elevator la Cupcini, dar și un terminal cerealier, în portul Reni din Ucraina. Pe locul doi la exportul de floarea soarelui este OROM-IMEXPO, cu 13,5 mii tone, și VADALEX GRAINS, cu 6,2 mii de tone.

Iurie Rija a subliniat că, în perioada iulie 2023 – aprilie 2024, Moldova a exportat un total de 794 de mii de tone de semințe de floarea soarelui, sub formă de materie primă și prelucrată.

În ceea ce privește exportul de ulei și răsărită de floarea soarelui, în aceeași perioadă menționată anterior, au fost livrate pe piețele externe 190 de mii de tone de ulei și 435,2 mii de tone de răsărită.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău